Exponentiële stijging van sterfgevallen door atleten gelinkt aan de uitrol van COVID-shot

Exponentiële stijging van sterfgevallen door atleten gelinkt aan de uitrol van COVID-shot

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Degenen die de afgelopen jaren veel aandacht hebben besteed aan professionele en universiteitssporten, hebben een stijging van het aantal sterfgevallen door atleten opgemerkt. Meer specifiek valt een groeiend aantal atleten dood aan hartaanvallen en andere hartgerelateerde aandoeningen. De vraag dringt zich op: waardoor komen sommige van ‘s werelds beste atleten voortijdig te overlijden?

Het aantal sterfgevallen door atleten is gestegen met maar liefst 1.700% in de nasleep van de COVID-19 vax-inspanning. Zou de exponentiële toename van sterfgevallen door atleten iets te maken kunnen hebben met de coronavirusinjectie die bijna verplicht werd voor deelname aan sportevenementen en deelname aan de samenleving als geheel?

Enorme piek in sterfgevallen door atleten sinds de uitrol van COVID-prik … toeval?

De officiële statistieken over sterfgevallen door atleten sinds begin 2021 laten een enorme piek zien in sterfgevallen onder leden van dit cohort in vergelijking met het jaarlijkse aantal sterfgevallen van atleten tussen 1966 en 2004. Het gemiddelde aantal sterfgevallen door atleten tussen januari 2021 en april 2022 is gestegen met een schokkende 1700%. Het is zelfs nog verontrustender dat de cijfers een opkomende trend onthullen die de procentuele toename van sterfgevallen door atleten tot meer dan 4.000% doet stijgen.

Spoel terug naar maart van dit jaar en het aantal sterfgevallen door atleten was drie keer zo hoog als het gemiddelde van het voorgaande jaar.

Het Universitair Ziekenhuis van Lausanne in Zwitserland voerde in ’06 een wetenschappelijk onderzoek uit binnen de afdeling kindercardiologie. Uit de studie bleek dat atleten jonger dan 35 jaar de afgelopen jaren iets meer dan 1.100 doden hebben geleden dan in de bijna vier decennia die hierboven zijn vermeld.

Is de stijging van het aantal doden te verwachten?

De stijging van het aantal sterfgevallen door atleten die teruggaat tot de toediening van de coronavirus-vax in januari 2021 is onverwacht en buitengewoon. Het totale aantal sterfgevallen door atleten in 2021 is iets minder dan 400, wat overeenkomt met een 14 veelvoud van het aantal gemiddelde sterfgevallen tussen ’66 en ’04. Van januari tot april vielen er 279 sterfgevallen, wat neerkomt op bijna 10 veelvouden van het gemiddelde jaarlijkse aantal sterfgevallen in de jaren tussen ’66 en ’04.

Al met al werden de eerste zeven maanden van het jaar gekenmerkt door een sterftecijfer van ongeveer 10 keer hoger dan het gemiddelde. Als gevolg hiervan is het redelijk om te onderzoeken of de aanzienlijke toename van het aantal sterfgevallen door atleten, vooral onder de leeftijd van 35 jaar en jonger, het gevolg is van de COVID-19-injectie(s).

Wanneer zullen artsen, onderzoekers hun stem laten horen en toegeven dat het ‘veilige en effectieve’ verhaal een leugen was?

Hoewel de wetenschappelijke gemeenschap zich tot het uiterste heeft ingespannen om de COVID-19-injecties als ‘veilig en effectief’ aan te prijzen, blijkt uit gegevens precies het tegenovergestelde. Simpel gezegd, de shots hebben enorme schade aangericht, stoppen de verspreiding van het virus niet en voorkomen evenmin ziekenhuisopname of overlijden, vooral bij kwetsbare bevolkingsgroepen. Gezien alle inconsistenties in officiële berichten, is het niet verwonderlijk dat velen geloven dat de prik niets meer is dan een experiment en dat degenen die het kregen, de proefkonijnen waren. Naarmate elke dag verstrijkt, bewijzen meer gegevens dat de COVID-19-prikken schade aan het hart, het immuunsysteem en mogelijk verschillende andere organen veroorzaken.

Bovendien vertoonde een recente studie die bijna 600 patiënten analyseerde die de Moderna- of Pfizer-injecties kregen, tekenen van een hogere mate van cardiovasculaire schade na de tweede prik. De studie toont aan dat het risico op ernstige hartinfarcten en hartaanvallen met meer dan 100% toenam na het toedienen van de prikken. De prik draagt ​​​​waarschijnlijk bij aan of veroorzaakt direct celbeschadiging en ontsteking, waardoor de cardiovasculaire gezondheid in gevaar komt, zelfs bij de gezondste en sterkste personen.

Wat denk je… zijn al deze sterfgevallen gewoon toeval of niet?

Bronnen:

 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous SCHOKKEND: Hydrogel en gereduceerd grafeenoxide gevonden in 12 merken COVID-injecties
Next Kanker neemt wereldwijd toe bij volwassenen onder de 50 jaar

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Een maand voor een hartinfarct begint je lichaam je al te waarschuwen, dit zijn 5 aanwijzingen.

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

COVID-19-vaccins kunnen de wereldbevolking decimeren, waarschuwt microbioloog … en het gebeurt al in India en Brazilië

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Wetenschappers waarschuwen dat COVID-booster-shots mogelijk meer virulente varianten mogelijk maken

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat