De geplande sterilisaties van zwarte mensen worden goedgekeurd door ‘humanitaire’ organisaties

De geplande sterilisaties van zwarte mensen worden goedgekeurd door ‘humanitaire’ organisaties

Luister naar dit artikel

De meeste lezers van Health Bytes zijn zich waarschijnlijk al bewust van het feit dat niet alles is wat het lijkt als het gaat om “gezondheidsprogramma’s” van de overheid die beweren dat ze de bevolking helpen een langere levensduur te bereiken door middel van vaccins, geneesmiddelen en andere chemische gifstoffen. Maar het kan voor sommigen een verrassing zijn dat diepe staatsactiva zich vaak agressiever op minderheidsgroepen richten dan anderen met hun ruimingsdoelen, zelfs met behulp van zogenaamde “humanitaire” organisaties als dekmantel voor hun slechte daden.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een van de dingen die Mike Adams, de Health Ranger, op dit moment probeert te doen, is het bewustzijn vergroten over deze snode anti-minderheidsagenda, die eigenlijk al geruime tijd bestaat. Overheidsinstellingen hebben zich vaak op die van Afrikaanse afkomst gericht, bijvoorbeeld met medische experimenteerprogramma’s die velen ziek, steriel of zelfs dood hebben gemaakt. En een deel van deze veelzijdige agenda die veel mensen over het hoofd zien, betreft groepen die zogenaamd werken voor de armen in andere landen om de levensverwachting en gezondheidsresultaten te verhogen.

Misschien wel de meest bekende van deze groepen is UNICEF, een programma van de Verenigde Naties dat beweert in 190 landen en gebieden over de hele wereld te werken “om de rechten van elk kind te beschermen.” UNICEF is een gerespecteerde organisatie die veel mensen heeft laten geloven dat het op alle fronten voor kinderrechten vecht, of het nu gaat om het verstrekken van medicijnen of voedsel, of het aanbieden van weeskinderen via pleegprogramma’s. Het motto van UNICEF luidt:

“Alle kinderen hebben het recht om te overleven, te gedijen en hun potentieel te vervullen – ten voordele van een betere wereld.”

Het klinkt zo leuk, niet? Behalve het feit dat UNICEF is betrapt op het gebruik van zijn ‘humanitaire’ label als dekking voor het afdwingen van polio- en mazelenvaccins bij onschuldige Somalische kinderen die uit hun land naar Kenia zijn verdreven. Naar verluidt maakte UNICEF het een prioriteit om zoveel mogelijk kinderen met deze vaccins te prikken, ook al hadden ze veel meer behoefte aan schoon voedsel, zuiver water en een veilig onderkomen.

 

Kiwanis ging samenwerken met UNICEF om zwarte en ‘bruine’ mensen te steriliseren in de naam ‘tetanus voorkomen’

Een andere organisatie met een duistere agenda vermomd als “mensen helpen” is Kiwanis International. Zoals Adams in een recente video uitlegt, heeft Kiwanis zich daadwerkelijk aangesloten bij UNICEF om zijn verontrustend getiteld ‘Eliminate Project’ te implementeren, waarvan de groep zegt dat het tetanusvaccins levert aan zwangere vrouwen die anders hun kinderen aan tetanus kunnen verliezen.

Kiwanis beweert dat tetanus “het leven van bijna 34.000 onschuldige baby’s en een aanzienlijk aantal vrouwen per jaar steelt”, vandaar dat de groep van mening is dat het van cruciaal belang is om zoveel mogelijk vaccins af te leveren, met name in Afrika. Maar zoals Adams aangeeft, worden veel van deze vaccins doorspekt met sterilisatiemiddelen die voorkomen dat vrouwen die ze krijgen kinderen krijgen.

Katholieke bisschoppen in Kenia waren eigenlijk een van de eersten die de aanwezigheid van sterilisatiestoffen in de Kiwanis / UNICEF-tetanusvaccins identificeerden, waartoe zij de media waarschuwden en hielpen het verhaal aan het publiek bekend te maken – of in ieder geval aan het publiek buiten de Verenigde Staten . U ziet, de Amerikaanse mediamachine negeerde doelbewust het verhaal en blijft dekking bieden aan UNICEF en Kiwanis om hun kwaad te verspreiden achter de vermomming van ‘hulp’ – en dit alles met de zegen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), die instemt met deze geheime sterilisatieagenda.

“Denk je dat dit toeval is? Omdat ik je uitdaag: als je denkt dat dit toeval is, verbind je de punten niet ”, waarschuwt Adams.

Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Vijf natuurlijke manieren om je bloedsuikerspiegel op peil te houden
Next De wetenschap legt eindelijk uit hoe cannabis kankercellen doodt en het is behoorlijk verbazingwekkend

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Onthuld: In Denemarken worden vaccins gemaakt door een bedrijf dat de jihad steunt

Luister naar dit artikel Wat zou jij ervan vinden als je vaccins zouden worden gemaakt door een Saoedisch bedrijf dat jihadisten steunt? In Denemarken gebeurt dat al. Steun Health Bytes: alleen

Overig

De Zika Zwendel…

Luister naar dit artikel Met dank aan de journalisten en onderzoekers Jim Stone, Kathy Ford, the fullerton informer,Jim West, Martin Maloney en Claus Jensen, die deze mega zwendel onder de

Nieuws

Tijd om deze sla weer weg te gooien, het kan uw gezondheid bedreigen

Luister naar dit artikel Dit soort nieuws gebeurt zo vaak dat het je waarschijnlijk niet verbaast. Maar voor veel mensen is het tijd om al je sla (alweer!) Weg te