Experts zeggen dat Omicron een "natuurlijk vaccin" is – geen boosters meer nodig

Experts zeggen dat Omicron een "natuurlijk vaccin" is – geen boosters meer nodig

Luister naar dit artikel

Terwijl regeringen over de hele wereld een derde, vierde of zelfs vijfde “booster” -shot voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19) pushen, waarschuwen wetenschappers zoals prof. Ian Jones, een viroloog aan de Universiteit van Reading, dat dit een vergissing is.
Het blijkt dat het oplopen van de nieuwe Omicron (Moronic) variant van de Fauci Griep beter is dan geïnjecteerd te worden, omdat de stam werkt als een ‘natuurlijk vaccin’. Het is naar verluidt mild genoeg om niet te veel schade aan te richten – misschien slechts een paar snotneuzen – terwijl het nog steeds de antilichamen genereert die nodig zijn voor blijvende immuniteit.
Hoe meer injecties mensen krijgen, hoe moeilijker het voor hen zal zijn om dit soort natuurlijke immuniteit te ontwikkelen – als het al mogelijk is na de prik.
“Sommige experts beweren dat de voordelen van extra prikken minimaal zijn omdat hun primaire doel – het voorkomen van sterfgevallen en ziekenhuisopnames – na een jaar nauwelijks is afgenomen en verschillende Covid-varianten, wat in feite betekent dat boosters bijdragen aan een toch al hoge immuniteit op het basisniveau”, geven rapporten aan over het falen van de vaccins.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Stop met vaccineren en de plandemie zal eindigen

Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), die zelden bekend staat om het vertellen van de waarheid, is de Omicron-variant nu verantwoordelijk voor 40 tot 70 procent van alle nieuwe “gevallen” van de Fauci-griep.
Hoewel er geen test is voor Omicron – of voor enige andere stam van Chinese ziektekiemen, aangezien SARS-CoV-2 nooit echt is geïsoleerd in overeenstemming met de postulaten van Koch – beweert de regering dat het zich als een lopend vuurtje verspreidt.
De overgrote meerderheid van de Omicron gevallen komt ook voor bij volledig gevaccineerde mensen, wat suggereert dat niet-gevaccineerde mensen al immuun zijn of zich niet haasten om zich te laten testen bij het eerste teken van een loopneus.
Terwijl het aantal dagelijkse sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk rond de 2.800 lag toen de Delta-variant de dominante soort was, is dat aantal sindsdien gehalveerd tot 1.400 onder Omicron.
Dit is een verder bewijs dat Omicron echt niets is om je zorgen over te maken en voor eens en altijd het ticket uit deze plandemie zou kunnen zijn.
“De daling komt nadat meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat Omicron waarschijnlijk tot 80 procent minder ziekenhuisopnames zou veroorzaken dan Delta, hoewel wetenschappers hebben gewaarschuwd dat er meer gegevens nodig zijn en zeggen dat het enorme aantal infecties veroorzaakt door de nieuwe variant uiteindelijk leiden tot een extra piek in ernstige ziekte en overlijden”, meldde de Daily Mail.
Toch zouden Israël en andere landen naar verluidt een vierde booster-shot pushen om “de curve af te vlakken”, zelfs als ziekenhuisopnames en sterfgevallen naar nieuwe hoogten stijgen.
Hoe mild Omicron ook blijkt te zijn, Jones zegt dat toekomstige varianten ‘misschien nog milder zijn’. Dit is goed nieuws dat (in ieder geval in een rechtvaardige wereld) een onmiddellijk einde zou moeten maken aan de plandemie en al zijn beperkingen.
Dr. Simon Clarke, een microbioloog-collega van Jones, voegde eraan toe dat hij “niet kan zien” dat regeringen covid-injecties zo veel langer uitstellen, op basis van de laatste gegevens.
“Hoewel de immuniteit na twee en een halve maand begint af te nemen, betekent dat niet dat het extreem effectief is”, stelt Clarke over de injecties.
“We kunnen die langetermijngegevens alleen op de lange termijn krijgen, hier is geen glazen bol mee”, voegde hij eraan toe. “We weten gewoon niet wat de optimale strategie is.”
Andere epidemiologen zeggen dat proberen om door te gaan met het injecteren van mensen om de zes of zelfs drie maanden een “ontmoedigend vooruitzicht” is dat onrealistisch is en hoe dan ook hoogst ineffectief.
Bronnen:  DailyMail.co.uk

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Nieuwe studie toont aan dat gember de ziekte van Alzheimer en cognitieve stoornissen bestrijdt
Next Gevaccineerde mensen sterven aan auto-immuunaanvallen tegen hun eigen organen

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

USC-onderzoekers ontdekken hoe je je hele immuunsysteem binnen 72 uur kunt regenereren

Luister naar dit artikel Het immuunsysteem is iets dat niet alleen verkeerd wordt begrepen door gewone mensen, maar ook door de vele conventionele artsen waarvan we afhankelijk zijn voor gezondheidsadvies.

Overig

“Massale sterilisatie”: Keniaanse artsen vinden anti-vruchtbaarheidsagent in UN Tetanus Vaccin

Luister naar dit artikel Volgens LifeSiteNews, een katholieke publicatie, klaagt de Kenya Catholic Doctors Association UNICEF en de WHO aan wegens het steriliseren van miljoenen meisjes en vrouwen onder dekking

Natuurlijk

Broccoli blokkeert uitzaaiing agressieve borstkanker

Luister naar dit artikel Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze