COVID-19-vaccins kunnen de wereldbevolking decimeren, waarschuwt microbioloog … en het gebeurt al in India en Brazilië

COVID-19-vaccins kunnen de wereldbevolking decimeren, waarschuwt microbioloog … en het gebeurt al in India en Brazilië

Luister naar dit artikel

Een wereldberoemde microbioloog heeft gewaarschuwd dat de nieuwe corona virus (COVID-19) vaccins bijdragen aan de decimering van de wereldbevolking.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In een exclusief interview met The New American deze maand legde de Duitse microbioloog Sucharit Bhakdi uit hoe coronavirusvaccins het lichaam op cellulair niveau beïnvloeden. Hij waarschuwde dat deze vaccins een wereldwijde ramp zullen veroorzaken en de menselijke bevolking zullen decimeren.

Vaccins zijn nutteloos of gevaarlijk

Tijdens het interview benadrukte Bhakdi de gevaren van de nieuwe vaccins. Ten eerste kunnen de vaccins niet echt doen wat fabrikanten zeggen dat ze kunnen. Volgens Bhakdi is het praktisch onmogelijk om infectie te voorkomen, ook niet na vaccinatie.

In feite is het naïef om te denken dat vaccinatie infectie kan voorkomen. Dat komt omdat alle antilichamen die het lichaam na vaccinatie kan produceren, te minuscuul zijn om iets belangrijks te doen.

Bhakdi benadrukte ook het feit dat SARS-CoV-2 geen dodelijk virus is, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht. Dat komt omdat maximaal vijf mensen zullen overlijden aan COVID-19 per 10.000 geïnfecteerde mensen. Om een vaccin als efficiënt te beschouwen, moet het garanderen dat het dat aantal verder zal verlagen. Maar dat zou ongelooflijk moeilijk zijn om te laten zien.

Er kan geen klinische proef worden ontworpen om dit aan te tonen, zei Bhakdi. Om dit te doen, zouden wetenschappers miljoenen, zo niet miljarden mensen moeten vaccineren. Ze zouden dan moeten tellen hoeveel er stierven onder de gevaccineerde en de niet-gevaccineerde groep en de gegevens van de twee moeten vergelijken. Dit is nooit getoond.

Bovendien is het bijna onmogelijk voor mensen onder de 70 jaar en zonder een reeds bestaande aandoening om te overlijden aan COVID-19. Als het ging om het voorkomen van hoest of verkoudheid, dan zou de werkzaamheid van de vaccins niet zo’n controversieel onderwerp zijn. Maar dit is een kwestie van beschermen tegen ernstige ziekte en overlijden.

“Ik wil geen vaccin dat me kan doden maar dat me kan beschermen tegen verkoudheid”, zei Bhakdi.

Hij voerde ook aan dat vaccinfabrikanten niet over voldoende gegevens beschikken over de werkzaamheid van hun vaccins bij oudere mensen met reeds bestaande aandoeningen. Dergelijke tests zouden waarschijnlijk tot een reeks doden leiden. Daarom is de bewering dat de nieuwe COVID-19-vaccins effectief zijn een leugen, zei Bhakdi. “Het is zo onethisch dat het crimineel is.”

Kortom, de nieuwe vaccins zijn nutteloos voor jongere volwassenen omdat de geproduceerde antilichamen onbeduidend en nutteloos zijn voor oudere volwassenen vanwege een gebrek aan tests en gegevens.

Bovendien benadrukte Bhakdi dat bloedstolsels als bijwerking van vaccinatie niet lichtvaardig moeten worden opgevat omdat ze mogelijk fataal zijn. Als de stollingsfactoren door het vaccin opgebruikt zijn, kan de patiënt inwendige bloedingen krijgen. In ernstige gevallen is inwendige bloeding zelfs met de juiste behandeling dodelijk.

Bovendien kan het vaccineren van jongere volwassenen meer kwaad dan goed doen. Jongere volwassenen hebben een sterker immuunsysteem. Het vaccin ‘traint’ immuuncellen om het virus aan te vallen. Deze training prikkelt immuuncellen, waardoor ze veel agressiever worden zodra het eigenlijke virus het lichaam binnendringt. Als gevolg hiervan kan de persoon ernstiger symptomen krijgen dan wanneer hij of zij niet was gevaccineerd.

Dit alles leidt tot de decimering van de hele bevolking, voegde Bhakdi eraan toe. Om onszelf en de volgende generatie te beschermen, moeten we de vaccins afwijzen, concludeerde hij. Meer gezondheidsdeskundigen en medische professionals zouden ook moeten wijzen op de inefficiëntie van de nieuwe vaccins en de schade die ze kunnen veroorzaken.

Bhakdi bekritiseert ook PCR-testen

Bhakdi, die geneeskunde studeerde aan verschillende Duitse universiteiten, verklaarde ook dat de polymerasekettingreactie (PCR) -test die wordt gebruikt om een COVID-19-infectie op te sporen “zeer feilbaar” is. Maar ondanks dit blijven gezondheidsautoriteiten het gebruiken als hun belangrijkste diagnostische criteria voor COVID-19. Dit, zei Bhakdi, is waar het probleem ligt.

In een gesprek met de hoofdredacteur van het tijdschrift, Alex Newman, legde Bhakdi uit dat PCR-tests actieve virale deeltjes en dode fragmenten van het virus kunnen detecteren. Maar de test is niet ontworpen om actieve deeltjes te kunnen onderscheiden van dode fragmenten.

Met andere woorden, een persoon met COVID-19 en een persoon met dode fragmenten van SARS-CoV-2 zullen positieve PCR-testresultaten hebben. Beiden worden getagd als COVID-19-patiënten en onderworpen aan gezondheidsprotocollen.

Kortom, de PCR-test stelt gezondheidsautoriteiten in staat om elk positief resultaat als een bevestigd COVID-19-geval te beschouwen. Om te benadrukken hoe verontrustend dit is, gebruikt Bhakdi een blaastest als voorbeeld.

Iemand die een fles wodka heeft gedronken, zou ongetwijfeld de test niet doorstaan en zijn rijbewijs kwijtraken. Iemand die uren eerder alleen een glas wodka dronk, kan onder normale omstandigheden nog steeds passeren. Stel je voor dat politieagenten iemands rijbewijs invorderen omdat ze onbeduidende hoeveelheden alcohol in het systeem van de persoon ontdekten, zei Bhakdi. Dat is hoe gezondheidsautoriteiten de PCR-test gebruiken.

Bhakdi legde ook uit dat de PCR-test geen onderscheid kan maken tussen actieve virale deeltjes en dode fragmenten van het virus omdat het nooit is gekalibreerd om dat te doen. Dit komt omdat het laboratorium dat de PCR-test heeft ontwikkeld, om te beginnen nooit monsters van SARS-CoV-2 heeft gehad.

Daarom is het zeer waarschijnlijk dat een COVID-19-diagnose op basis van de resultaten van een PCR-test onjuist is. Bhakdi, die van Duitse en Thaise afkomst is maar in de Verenigde Staten is geboren, uitte zijn ongeloof over hoe Amerikaanse artsen niet op dit defecte systeem wijzen, en voegde eraan toe dat ze “hun medicijn kwijtraakten”.

Bronnen:

RumourMillNews.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Pittige voedselkeuze biedt 5 VERRASSENDE gezondheidsvoordelen
Next Bloedgroep kan de kans vergroten op bepaalde gezondheidsproblemen

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Europese toezichthouders houden het vaccin van J & J in de gaten voor ongebruikelijke bloedstolsels

Luister naar dit artikel Het Europees Geneesmiddelenbureau onderzoekt meldingen van bloedstolsels bij mensen die het vaccin van J & J hebben gekregen. De prik is in Europa nog niet uitgegeven. Steun Health

Vaccinaties

De opkomst van het nieuwe polio: Poliovaccin veroorzaakt wereldwijde toename verlammingsgevallen

Luister naar dit artikel Polio staat op het punt om wereldwijd te worden uitgeroeid, maar dat is niet het hele verhaal. Hoewel de ziekte bijna nergens meer voorkomt, is het

Vaccinaties

“Intelligente ouders weigeren vaccinaties”

Luister naar dit artikel Wetenschapssite LiveScience meldt dat steeds meer ouders weigeren hun kinderen te laten vaccineren omdat ze het nut er niet van inzien. In 2013 zei 87 procent