Europese toezichthouders houden het vaccin van J & J in de gaten voor ongebruikelijke bloedstolsels

Europese toezichthouders houden het vaccin van J & J in de gaten voor ongebruikelijke bloedstolsels

Luister naar dit artikel

Het Europees Geneesmiddelenbureau onderzoekt meldingen van bloedstolsels bij mensen die het vaccin van J & J hebben gekregen. De prik is in Europa nog niet uitgegeven.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Europese toezichthouders onderzoeken of het COVID-19-vaccin van Johnson & Johnson ongebruikelijke bloedstolling veroorzaakte nadat vier gevallen werden gemeld bij ontvangers van vaccins, waaronder één dodelijk slachtoffer.

Het Risicobeoordelingscomité voor geneesmiddelenbewaking van het Europees Geneesmiddelenbureau heeft vrijdag bekendgemaakt dat ze het vaccin herzien nadat drie mensen die in de VS het J & J-vaccin hadden gekregen en een ander die bij een klinische proef betrokken was, bloedstolsels ontwikkelden. Het is momenteel niet duidelijk of het vaccin deze bloedstolsels heeft veroorzaakt.

J&J zei dat het nauw samenwerkte met experts en toezichthouders om de binnenkomende gegevens te beoordelen, maar dat ze tot nu toe een klein aantal zeer zeldzame bijwerkingen hebben gevonden.

Het onderzoek komt terwijl Europese staten zich voorbereiden om het vaccin toe te voegen aan hun lijst van COVID-19-vaccins. Het vaccin van J & J werd op 11 maart aanbevolen voor goedkeuring door de EMA, maar is nog niet verspreid.

Volgens de CDC zijn in de VS ongeveer 4,9 miljoen doses van het vaccin van J & J toegediend.

Het is niet de eerste keer dat het verband tussen vaccins en bloedstolsels is onderzocht

De EMA heeft meldingen van bloedstolsels in verband met een ander vaccin nauwlettend gevolgd: de immunisatie met twee doses van AstraZeneca.

Het bureau verklaarde woensdag dat bloedstolsels een “zeer zeldzame” bijwerking kunnen zijn van de injectie van AstraZeneca bij mensen met een laag aantal bloedplaatjes. Volgens de EMA waren op 4 april ongeveer 169 gevallen van bloedstolsels in de hersenen en 53 gevallen van bloedstolsels in de milt gemeld.

Er zijn ook gevallen van bloedstolsels gemeld bij patiënten die de vaccins van Moderna en Pfizer hadden gekregen, zei een J & J-woordvoerder in een verklaring.

Er duiken problemen op nu de prik van J & J in de VS is uitgerold.

Een van de fabrieken die de vaccins van beide farmaceutische bedrijven produceert, bevindt zich in heet water nadat de New York Times had gemeld dat 15 miljoen doses van het vaccin van Johnson & Johnson kruisbesmet waren met het vaccin van AstraZeneca in een Amerikaanse fabriek van Emergent BioSolutions. Geen van die shots werd aan het publiek verspreid.

Ambtenaren in Colorado en North Carolina stopten deze week met het uitdelen van het vaccin van J & J, nadat twintig mensen kleine bijwerkingen hadden ondervonden, zoals misselijkheid en duizeligheid.

De aandelen van J & J daalden op vrijdagochtend met ongeveer 1%.

Bronnen: Business Insider

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Topvaccinonderzoeker ONTHULT een verontrustend pandemisch scenario, het risico versus het voordeel
Next Nieuw onderzoek toont brede voordelen aan van cannabis met een hoog CBD-gehalte

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

ONTKRACHT: COVID-infectie NIET gekoppeld aan verhoogd risico op myocarditis bij gevacineerden

Luister naar dit artikel De ontkenning en gaslighting waren sterk van de reguliere media, overheidsfunctionarissen en Big Pharma toen het bewijs van hartproblemen veroorzaakt door COVID-injecties zich voor het eerst

Vaccinaties

Covid-vaccins hebben in 2021 meer tieners geschaad en gedood dan alle andere door de FDA goedgekeurde vaccins samen

Luister naar dit artikel Redden Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccins” echt levens? Niet precies. Volgens de laatste gegevens vernietigen de medicijninjecties in een ongekend tempo levens. Nieuwe cijfers van het Vaccine

Vaccinaties

Johns Hopkins-wetenschapper komt met schokkend bericht over griepvaccinatie

Luister naar dit artikel Peter Doshi, een wetenschapper van de prestigieuze Johns Hopkins University, trekt in het British Medical Journal fel van leer tegen het gebrek aan wetenschappelijk bewijs achter