De jonge predikant STERFT niet lang na ontvangst, waarbij hij het experimentele vaccinprotocol van Moderna promoot

De jonge predikant STERFT niet lang na ontvangst, waarbij hij het experimentele vaccinprotocol van Moderna promoot

Luister naar dit artikel

In februari ging een 44-jarige predikant uit New Jersey op een persconferentie voor de camera’s staan om reclame te maken voor Moderna’s experimentele covid-19 gentherapie ‘vaccins’. Tijdens de deugdsignalering, vaccinatie-publiciteitsstunt, werd ze geïnterviewd door de New York Times en een plaatselijk tv-nieuwskanaal. Met behulp van klassieke dubbelspraak stelde ze haar “vertrouwen in God” gelijk aan haar vertrouwen in de vaccins, voordat ze haar mouw oprolde en zich aan de hedendaagse valse god onderwierp.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Pastoor sterft na het aanbidden en pushen van Moderna’s experimentele vaccinprotocol

Dr. Kimberly Credit was de oprichter en directeur van het Preaching Lab, een maandelijkse predikliniek waar ze andere predikers coachte en trainde. Ze was de eerste vrouwelijke predikant in de Mount Zion Baptist Church in Boonton Township, New Jersey. Toen het tijd werd om deel te nemen aan vaccin-experimenten, dacht dr. Kimberly dat ze wist wat het beste was voor alle predikanten en kerkgemeenten, vooral voor Afro-Amerikanen. Het bleek dat ze niet wist wat het beste was voor haar eigen lichaam, want twee maanden later stierf de jonge pastoor plotseling.

Dr.Kimberly Credit sprak zich publiekelijk uit op Facebook en promootte het geloof in vaccins:

Als leider wil ik het goede voorbeeld geven, vooral voor Pastors en de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Ik heb vandaag mijn eerste vaccinatiedosis gekregen. Dank aan Pastor Joe Carter voor zijn leiderschap in het bijeenbrengen van Black Clergy en voor het feit dat ik live mocht bidden voor onze nieuwsuitzendingen. Bedankt New York Times en Channel 2 News voor het interviewen van mij. #DoTheResearch #BeInformed #OurTrustIsInGod #WeNeedEveryoneVaccinatedToEndThis

In maart ontving Dr. Kimberly de volgende injectie van het experimentele Moderna-vaccinprotocol. Online projecteerde ze positiviteit over de shots, maar het zou niet lang duren voordat haar positiviteit en vertrouwen in vaccins vervaagde tot een schrijnend einde. De dag voordat haar leven abrupt werd afgebroken, promootte ze een online-evenement voor haar Preaching Lab-podcast. Tijdens de promotie gaf ze een indicatie dat ze vermoeid was en een dutje moest doen. Ze werd niet meer wakker.

“Plotseling, zonder waarschuwing, ging dominee Dr. Kimberly Credit op 5 april 2021 vreedzaam de eeuwige rust binnen”, was te lezen in haar overlijdensbericht. Iedereen die op haar livestream-evenement op Facebook wachtte, was die avond geschokt toen ze hoorden dat ze plotseling zonder uitleg stierf.

Sommige kerken worden omgevormd tot centra voor aanbidding van vaccins, omdat het geloof in vaccins religie wordt

Veel christelijke kerken hebben vanaf het begin deelgenomen aan lock-downs en hebben tijdens het covid-19-schandaal strikte controles op hun gemeenschapsleden geïmplementeerd. Nu zijn sommige van deze kerken vaccinatiecentra aan het worden omdat hun pastoors propagandisten worden voor de vaccinatie-dood-sekte-industrie. Scheiding van kerk en staat is vervangen door een fusie van Big Pharma – Big Tech – Big Government en Corporate Church, een beest dat de vrijheid en waardigheid van alle mensen bedreigt, terwijl het hun geest blootstelt aan angst en onderwerping aan dwingende lichamelijke vereisten en medische experimenteren.

In Californië werkt de teruggeroepen dictator, Gavin Newsom, samen met tweehonderd ‘op geloof gebaseerde’ organisaties om ‘pop-up’-vaccinklinieken op te zetten. Wat eens eerbiedige tempels waren, vol door geloof gedreven christenen, worden langzaamaan omgezet in overheids- en vaccinaanbiddingscentra. Over de hele wereld worden christenen ontdaan van hun recht om samen te komen en God te aanbidden, en nu nemen kerken deel aan de goddeloze overname van het christendom, waar mensen worden bedreigd met sluiting en inentingsvereisten om deel te nemen aan de samenleving.

Sommige kerken geven toe aan dit Beest en accepteren geld van de staat om “COVID-19 onderwijs, testen en vaccinatietoegang” aan te bieden in hun kerkgebouwen. In Californië zijn al dertien gebedshuizen omgebouwd tot pop-up vaccinatieklinieken, terwijl hun kerkleiderschap buigt voor een valse god. Nog eens vijftien mobiele klinieken zijn opgedoken in kerken in Los Angeles en Oakland, omdat FEMA pastors gebruikt om een instrument te leveren voor controle, genetische modificatie en genocide. Niemand draait de tafels om in deze kerken, ook niet omdat het weggokken van leven en vrijheid zich blijft uitbreiden. Het kopen, verkopen en onderwerpen aan vaccins gaat ongehinderd door in wat eens als tempels van God werd beschouwd.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Jongvolwassenen die eerder het Corona virus hebben opgelopen, zijn onbeschermd tegen herinfectie - onderzoek
Next Zeg niet langer dat u “uw onderzoek heeft gedaan” voordat u het Covid-19-vaccin kreeg… omdat U het onderzoek BENT

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Veelgebruikt vaccin gelinkt aan miskramen. Deze nieuwe studie bezorgt de wetenschap heel wat hoofdbrekens

Luister naar dit artikel Tijdens een nieuw onderzoek is een link tussen de griepprik en miskramen naar voren gekomen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we

Vaccinaties

CDC onderzoekt meldingen van hartontsteking bij jonge ontvangers van Covid-vaccins

Luister naar dit artikel De Centers for Disease Control and Prevention onderzoekt rapporten dat een zeer klein aantal tieners en jongvolwassenen die tegen het coronavirus zijn gevaccineerd, mogelijk hartproblemen hebben

Vaccinaties

Alle COVID-shots bevatten nanotechnologie en grafeenoxide, beweren wetenschappers

Luister naar dit artikel Wetenschappers over de hele wereld zijn er vast van overtuigd dat de COVID-prik beladen is met nanodeeltjes. Hoewel de reguliere media niet bepaald enthousiast zijn om