Zeg niet langer dat u “uw onderzoek heeft gedaan” voordat u het Covid-19-vaccin kreeg… omdat U het onderzoek BENT

Zeg niet langer dat u “uw onderzoek heeft gedaan” voordat u het Covid-19-vaccin kreeg… omdat U het onderzoek BENT

Luister naar dit artikel

Al decennia lang worden natuurgeneeskundigen achtervolgd door vaccinfanaten omdat ze niet elk door de CDC aanbevolen vaccin dat op de markt komt, geïnjecteerd krijgen, en ze geven ons allemaal de schuld van ‘anti-wetenschap’. Oh, maar hoe de rollen zijn omgedraaid. Nu onthult de wetenschap dat vaccins, vooral de Covid-19-vaccins, erg gevaarlijk zijn, op geen enkele manier veilig en zelfs niet effectief.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Over de hele wereld sterven mensen aan de Covid-19-mRNA-gemuteerde vaccinaties, en binnenkort zullen ze zelfs nog meer doden door de giftige prikken dan door de Chinese griep zelf. Ook de Covid-maskers zijn waardeloos gebleken, zoals onlangs gepubliceerd in het British Medical Journal. Dus nu, alle vaccinzeeloten, bent u pro-wetenschap of anti-wetenschap?

Laten we eens van binnen kijken en zien hoeveel hypocrieten er echt zijn, want al deze pro-wetenschappelijke, pro-vaccinradicalen en apologeten zijn onderdeel geworden van ‘s werelds grootste medische experiment, dat een genocidale golf van chemisch geweld blijkt te zijn. via vaccins.

Alle pro-wetenschappelijke fanatici juichen hun eigen ondergang toe

Wacht, je moet het vergeten zijn. Het kwik in al die griepprikken heeft je geheugen aangetast. Denk terug aan de tijd dat de Amerikaanse regering Guatemalanen opzettelijk besmette met dodelijke seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA’s) als onderdeel van een enorm, gemeen, weerzinwekkend en onmenselijk medisch experiment. De Amerikaanse regering heeft letterlijk toegegeven aan dit misbruik van Guatemalanen, waar onderzoekers hen in de jaren veertig besmetten met syfilis en gonorroe te hebben meegedaan, en het was onderdeel van een massale ‘inentingsstudie’. De slachtoffers hadden geen idee wat er aan de hand was en werden opzettelijk samen met andere gevangenen bijeengeroepen om de dodelijke ziekten te verspreiden.

Syfilis kan overigens problemen met uw zenuwstelsel, gehoorverlies, blindheid, dementie en impotentie veroorzaken. Gonorroe kan onvruchtbaarheid bij vrouwen, miskramen, gewrichtsinfecties en een verhoogd risico op aids veroorzaken.

Heimelijk Covid-19 onderzoek is gedaan omdat alle mRNA-gevaccineerde ‘patiënten van de staat’ binnenkort bloedstolsels, kanker en dementie kunnen krijgen

Geen enkele vaccin-fanatiekeling kent de wetenschap achter mRNA omdat ze niet weten waar ze moeten zoeken, zelfs niet als ze dat zouden willen. Hun zoekmachines en smart device-software zijn ontwikkeld door dezelfde controlefreaks die de productie van de gen-muterende vaccins financieren. Het onderzoek dat wordt uitgevoerd, is om te zien hoeveel honderden miljoenen van deze “pro-wetenschappelijke” idioten zullen worden geïnjecteerd met de hele reeks immuun vernietigende prikken.

Met andere woorden, de gevaccineerde mensen ZIJN het onderzoeksexperiment. Ze zijn het wetenschappelijke experiment in heimelijke genocide dat aan de ziekte zal worden toegeschreven, niet aan de inentingen. De massamedia liggen in bed met het medisch-industriële complex, dus de slachtoffers van de vuile biologische en chemische oorlog tegen vaccins zullen nooit weten wat hen overkomt. Ze zijn zo “pro-wetenschap” opgezogen dat ze nu “pro” zijn voor hun eigen mRNA-geprogrammeerde dood door de wetenschap.

De medische tirannie gaat nog steeds door, maar in plaats van mensen opzettelijk te infecteren met SOA’s, worden ze geïnfecteerd met gemuteerde genen die ‘eiwit’-prionen kunnen produceren die tot dementie leiden. Mensen, de vaccins ZIJN de pandemie, snap je het niet? Er is geen weg meer terug als je je eenmaal ‘vrijwillig’ hebt aangemeld voor het experiment, vooral niet nadat je de hele serie hebt ontvangen. Verheug u ook op “booster shots”, met nieuwe dodelijke stammen van kromgetrokken en meer virulente Covid-19, en vergeet niet dat de gevaccineerden de ziekte afweren waarvoor ze zijn ingeënt gedurende de eerste twee weken na injectie.

Zoals de ‘pro-wetenschap’ gevaccineerde schapen altijd tegen elkaar zeggen: “We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.” Nou, zeggen we, veel plezier in die gekke boot, want WIJ zijn hier niet bij met jou. Die boot gaat naar beneden als de Titanic. Wees dus geen proefkonijn in dit kwaadaardige marxistische medische experiment. Zeg gewoon nee tegen vuile vaccins (allemaal), en stem uw internetfrequentie af op updates over hoe vaccins de pandemie ZIJN.

Bronnen: CitizenFreePress.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous De jonge predikant STERFT niet lang na ontvangst, waarbij hij het experimentele vaccinprotocol van Moderna promoot
Next Israël onderzoekt gevallen van hartontsteking bij mensen die het Pfizer-coronavirusvaccin hebben gekregen

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Veroorzaakt gluten een lekkende darm?

Luister naar dit artikel Een darmstoornis genaamd ‘leaky gut’, ofwel ‘lekkende darm’, staat wereldwijd steeds meer in de belangstelling, vooral in de natuurlijke-gezondheidsgemeenschap. Sommige artsen ontkennen het bestaan van een lekkende

Nieuws

Leefstijlveranderingen drongen aantal kankergevallen VS fors terug

Luister naar dit artikel Veranderingen in leefstijl en overheidsmaatregelen ter verbetering van de volksgezondheid, blijken in de VS te hebben geleid tot een gestage afname van het aantal overlijdensgevallen ten

Overig

Vaderschapstest wijst uit dat man de vader niet is; ongeboren tweelingbroer is dat wel

Luister naar dit artikel Een koppel uit Washington was dolgelukkig met de geboorte van hun gezonde zoon, maar al gauw rezen er vragen over de biologische vader van het kind.