Alle COVID-shots bevatten nanotechnologie en grafeenoxide, beweren wetenschappers

Alle COVID-shots bevatten nanotechnologie en grafeenoxide, beweren wetenschappers

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Wetenschappers over de hele wereld zijn er vast van overtuigd dat de COVID-prik beladen is met nanodeeltjes. Hoewel de reguliere media niet bepaald enthousiast zijn om nanotechnologie in de schijnwerpers te zetten, is deze ogenschijnlijk futuristische technologie selectief opgenomen in vormen van entertainment zoals Generator Rex.

Degenen die trouw zijn aan de waarheid en bereid zijn om hun due diligence uit te voeren, zijn zich ervan bewust dat niemand minder dan Elon Musk heeft toegegeven dat op mRNA gebaseerde vaccins kunnen worden gebruikt om het menselijk lichaam te manipuleren en mogelijk zelfs te beheersen. De wetenschappelijke gemeenschap herhaalt nu het sentiment van Musk en onthult dat de nanotech die wordt gebruikt om mRNA COVID-shots te maken, grafeenoxide bevat.

Nanotechnologie – een voorwaarde voor de transhumanistische agenda

Nanotechnologie heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de medische industrie en de levensduur te verlengen, maar kan ook worden gebruikt om de menselijke autonomie uit te schakelen. In lekentermen zijn nanotechnologie microscopisch kleine deeltjes die via injecties en andere middelen in de menselijke bloedbaan worden aangebracht in een vermeende poging om virussen en andere biologische bedreigingen te dwarsbomen. Degenen die bereid zijn om diep in nanotechnologie, medische implantaten en de overkoepelende transhumanistische drang te graven, vinden echter dat het niets meer is dan een middel tot autoritaire controle.

Nanodeeltjes in mRNA-injecties, zoals die gemaakt door Moderna en Pfizer, kunnen mogelijk worden gebruikt voor menselijke controle. Eerlijke wetenschappers met een sterk moreel kompas komen nu uit het houtwerk en beweren dat zelfs de Janssen- en AstraZeneca-injecties nanotech met grafeenoxide bevatten. Dergelijke nanotechnologie verandert de mens op atomair en moleculair niveau, wat betekent dat het ongezien en toch heel reëel is.

Wat is er zo mis met grafeenoxide?

Laten we onze aandacht verleggen naar grafeenoxide in de mRNA-injecties. Grafeenoxide en nanotech worden beschouwd als ziekteverwekkers van het immuunsysteem. Wetenschappers in Spanje en elders houden vol dat de injectie van grafeenoxide in het menselijk lichaam het zenuwstelsel kan aantasten en beroertes en verlammingen kan veroorzaken.

De wetenschappelijke gemeenschap benadrukt ook dat grafeenoxide kan leiden tot de vorming van bloedstolsels, zoals blijkt uit het verhoogde risico op trombocytopenie na injecties met mRNA-coronavirus.

Canadese arts onthult alarmerende inhoud van Moderna en Pfizer COVID-injecties

Een Canadese arts, Daniel Nagase genaamd, heeft verklaard dat vaccins van Moderna en Pfizer, geanalyseerd onder een gewone microscoop, geen biologisch materiaal onthullen. Bij bestudering onder een elektronenmicroscoop vond het team van Nagase echter wat leek op een kleine bal met ledemaatachtige uitsteeksels die zich naar buiten uitstrekten.

Bovendien benadrukt Nagase dat de balachtige vorm aluminium bevatte met zuurstof en koolstof. Het team van Nagase vond ook structuren in de monsters in de vorm van bollen, strengen, en zelfs chips. Kortom, Nagase gelooft dat de COVID-shots niet-biologische componenten bevatten.

Het bewijs van manipulatie door nanotechnologie neemt toe

Een andere in Argentinië gevestigde arts, Martin Monteverde, voerde een diepgaande analyse uit van bijna een half dozijn varianten van de coronavirusprikken. Monteverde ontdekte dat de AstraZeneca-vax beladen was met grafeen na bestudering van een door COVID-prik veroorzaakte dood. Voeg daarbij het feit dat artsen in het Verenigd Koninkrijk met behulp van spectroscopie-analyse glasscherven, ijzeroxide en grafeen in vax-monsters hebben gevonden, en er is nog meer reden tot bezorgdheid.

Hoewel de wetenschappelijke gemeenschap het er niet unaniem over eens is dat COVID-shots magnetisme veroorzaken, is het duidelijk dat de nanotechnologie in deze injecties het potentieel heeft om voor snode doeleinden te worden gebruikt. Dus de vraag blijft: wanneer zullen mensen in voldoende grote aantallen ontwaken en erkennen dat het overkoepelende doel van de binnenkort beloofde “tech-transcendentie” niets meer is dan een poging om de mensheid te dwingen lichaam en geest over te geven aan onderdrukkende autoritairen?

Bronnen: Expose-news.com

 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Diabetes medicijnen kunnen uw risico op multiple sclerose verhogen
Next Mazelen herleven dankzij Lockdowns

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

GIFTIGE KOEIEN: Big Meat injecteert vee, wat de weg vrijmaakt voor enorme winsten van Big Pharma

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Frankrijk vertraagt de introductie van het COVID-vaccin voor ziekenhuispersoneel vanwege ‘bijwerkingen’

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Wat de media je niet vertellen over onderzoeken naar het verband tussen vaccinaties en autisme

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat