Breaking: FDA dringt aan op pauze van J & J COVID-vaccin

Breaking: FDA dringt aan op pauze van J & J COVID-vaccin

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

13 april 2021 – De FDA en CDC hebben dinsdag aanbevolen het gebruik van het Johnson & Johnson COVID-19-vaccin te onderbreken na meldingen van bloedstolsels bij patiënten die de injectie kregen, maakten de FDA en CDC dinsdag bekend.

In een verklaring zei de FDA dat 6,8 miljoen doses van het J & J-vaccin zijn toegediend en dat het bureau zes gemelde gevallen van een zeldzame en ernstige bloedstolsel onderzoekt bij patiënten die het vaccin hebben gekregen.

De CDC belegt woensdag een vergadering van de Adviescommissie voor immunisatiepraktijken om de zaken te beoordelen.


“Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat de gemeenschap van zorgverleners zich bewust is van het potentieel van deze nadelige effecten en kan plannen vanwege de unieke behandeling die vereist is met dit type bloedstolsel”, zei de FDA op Twitter.

Het bureau plant een persconferentie van 10.00 uur om de situatie verder te bespreken. Kom later terug voor meer dekking.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous COVID-19-onderzoek uit Israël vindt dat de Zuid-Afrikaanse variant in staat is om het Pfizer-vaccin te 'doorbreken'
Next De rechtbank beveelt het NY-ziekenhuis om ivermectine toe te dienen aan COVID-patiënt die na één dosis zelfstandig begon te ademen

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Gelooft u het? – Hoogleraar: “Met bewerkt voedsel is niets mis. Het is vaak zelfs gezonder”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Van gezond eten word je dik

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Vaccin McCarthyism is geworteld in pseudowetenschap en valse conclusies … het hele paradigma kan vanaf het begin verkeerd zijn

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat