Breaking: FDA dringt aan op pauze van J & J COVID-vaccin

Breaking: FDA dringt aan op pauze van J & J COVID-vaccin

Luister naar dit artikel

13 april 2021 – De FDA en CDC hebben dinsdag aanbevolen het gebruik van het Johnson & Johnson COVID-19-vaccin te onderbreken na meldingen van bloedstolsels bij patiënten die de injectie kregen, maakten de FDA en CDC dinsdag bekend.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In een verklaring zei de FDA dat 6,8 miljoen doses van het J & J-vaccin zijn toegediend en dat het bureau zes gemelde gevallen van een zeldzame en ernstige bloedstolsel onderzoekt bij patiënten die het vaccin hebben gekregen.

De CDC belegt woensdag een vergadering van de Adviescommissie voor immunisatiepraktijken om de zaken te beoordelen.


“Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat de gemeenschap van zorgverleners zich bewust is van het potentieel van deze nadelige effecten en kan plannen vanwege de unieke behandeling die vereist is met dit type bloedstolsel”, zei de FDA op Twitter.

Het bureau plant een persconferentie van 10.00 uur om de situatie verder te bespreken. Kom later terug voor meer dekking.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous COVID-19-onderzoek uit Israël vindt dat de Zuid-Afrikaanse variant in staat is om het Pfizer-vaccin te 'doorbreken'
Next De rechtbank beveelt het NY-ziekenhuis om ivermectine toe te dienen aan COVID-patiënt die na één dosis zelfstandig begon te ademen

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Health Bytes Nieuws

Health Bytes Week overzicht Week 40

Luister naar dit artikel Health Bytes Week overzicht Week 40 Zoals u wellicht al weet gaan we eind dit jaar weg van Facebook, en zijn we al overgestapt op Telegram

Vaccinaties

Veroorzaken gevaccineerde mensen gevaar voor de niet gevaccineerden?

Luister naar dit artikel $ 26 miljard: dat is hoeveel Pfizer verwacht te verdienen in 2021 dankzij zijn COVID-shot, goed voor meer dan een derde van de omzet van de

Vaccinaties

Grafeen "afscheiden" van vaccins vernietigt rode bloedcellen van niet-gevaccineerden

Luister naar dit artikel Vorig jaar werden vrouwen die veranderingen in hun menstruatiecyclus opmerkten na het ontvangen van een COVID-injectie, het zwijgen opgelegd  door MD-beïnvloeders en de media. Ze kregen