De rechtbank beveelt het NY-ziekenhuis om ivermectine toe te dienen aan COVID-patiënt die na één dosis zelfstandig begon te ademen

De rechtbank beveelt het NY-ziekenhuis om ivermectine toe te dienen aan COVID-patiënt die na één dosis zelfstandig begon te ademen

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Dezelfde internationale en nationale gezondheidsinstanties die paniek blijven zaaien over COVID-19, weigeren vroegtijdige en preventieve behandeling van ivermectine of zelfs verder onderzoek naar de werkzaamheid ervan toe te staan. Hoe meer onderzoeken en praktijkervaringen aantonen dat het wonderbaarlijk werkt tegen het virus, hoe meer ze informatie blokkeren, censureren of verdoezelen. Op dit punt zou bijna niemand aan COVID moeten sterven als iedereen ivermectine zou krijgen naast andere bewezen vroege behandelingen. Waarom wordt er geen poging gedaan om deze vroege behandelingen te promoten – tot het punt dat wanhopige patiënten gedwongen worden naar de rechtbank te stappen om toegang te krijgen tot behandeling?

John Swanson, 81, uit Genesee County, New York, kreeg, zoals zoveel oudere Amerikanen, geen legitieme preventieve of vroege behandelingsopties voor deze nu zeer voorspelbare ontstekingsreactie op COVID-19. Hij belandde aan een beademingsapparaat in het United Memorial Medical Center in Batavia en bevond zich volgens de beëdigde verklaring van de rechtbank ‘op de drempel van de dood’. The Buffalo News meldt dat, volgens advocaat Ralph C. Lorigo, Swanson een dosis ivermectine kreeg en zelfstandig begon te ademen, vervolgens van de beademing werd gehaald en grote vooruitgang begon te vertonen. Het ziekenhuis, dat geen andere legitieme behandelingsopties te bieden had, weigerde hem echter vervolgdoses te geven.

Op 2 april gaf rechter Frederick J. Marshall van het Hooggerechtshof het ziekenhuis de opdracht om de vervolgdoses toe te dienen op verzoek van de vrouw van Swanson.

Vanaf vrijdagmiddag beschreven zijn advocaten Swanson als ‘stabiel’.

“Ik denk zeker dat de Ivermectine hem helpt,” vertelde Sandra Swanson aan The Buffalo News, maar ze zei dat ze boos en gefrustreerd was dat ziekenhuisfunctionarissen haar niet toestonden haar man te bezoeken.

‘Ze hielden de telefoon tegen zijn oor en ik las een lange lijst voor van mensen die elke dag voor hem bidden, ongeveer twintig mensen’, zei ze. ‘Maar ik moet hem zien.’
Er zijn minstens twee andere gevallen geweest waarin New Yorkse rechters lokale ziekenhuizen moesten dwingen levensreddende behandelingen toe te dienen aan degenen die op het randje van de dood stonden.

Het is schokkend hoe 13 maanden na deze pandemie de medische wereld niets anders te bieden heeft dan een beademingsapparaat, waardoor dierbaren de patiënt niet kunnen zien en de enige bekende levensreddende behandelingen worden geblokkeerd.

Wat nog meer verbijsterend is, is het feit dat de eigen gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie aantonen dat ivermectine bij vroeg gebruik zelfs nog effectiever is en de mortaliteit met 81% vermindert. Als elke kwetsbare persoon het preventief zou gebruiken, kan alleen worden gespeculeerd dat de resultaten nog beter zouden zijn, omdat de sleutel tot het bestrijden van de ontstekingsreactie is om te voorkomen dat deze van de grond komt.

Ondanks 50 onderzoeken, waarvan 26 gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken, die de verbazingwekkende werkzaamheid van dit goedkope en veilige medicijn aantonen, weigert de NIH het gebruik ervan aan te bevelen. Nog in januari bleven gezondheidsfunctionarissen zeggen dat “er onvoldoende gegevens zijn om het gebruik van ivermectine voor de behandeling van COVID-19 aan te bevelen of tegen te gaan.” Maar waarom hebben ze drie maanden later niet agressief ivermectine bestudeerd om op zijn minst de rijkdom aan bestaande onderzoeken te bevestigen of te weerleggen waarop ze blijkbaar niet willen vertrouwen?

Op 15 februari beloofde Dr. Maria Van Kerkhove, het hoofd van het technische responsteam van de Wereldgezondheidsorganisatie op COVID-19, dat ze binnen de “komende zes weken of zo” advies zouden uitbrengen over het gebruik van ivermectine voor COVID. . Ze liet doorschemeren dat ze vonden dat sommige van de positieve onderzoeken een te kleine steekproefomvang hadden en de gegevens wilden bundelen en synthetiseren. Op hetzelfde forum gaf dr. Sylvie Briand, directeur van de afdeling Pandemische en Epidemische Ziekten bij de Wereldgezondheidsorganisatie, toe dat ivermectine een “breedspectrumactiviteit” tegen virussen induceerde en er veelbelovend uitzag en dat er onderzoeken gaande waren.

Twee maanden later, terwijl er ondanks alle vaccins paniek heerst over varianten, waarom is er dan nog steeds radiostilte? Waarom was er zo’n haast om experimentele gentherapie goedgekeurd te krijgen als een vaccin voor noodgevallen voor honderden miljoenen mensen, terwijl ze tegelijkertijd met hun voeten aan medicijnen slepen waarvan al jaren bewezen is dat ze veilig zijn?

Dr. Fauci vertelt mensen dat het voor gevaccineerde Amerikanen nog steeds niet oké is om binnenshuis te eten en te drinken. Hij en zijn collega’s in de verschillende gezondheidsinstanties blijven vrezen dat varianten van het virus ontsnappen aan de bruikbaarheid van het vaccin. Volgens een recente YouGov-peiling zegt 54% van de gevaccineerden in Amerika nog steeds bang te zijn om het virus te krijgen. Waarom zouden we niet iedereen het goede nieuws vertellen dat er een veilig, niet-invasief medicijn is dat ze kunnen nemen bij het eerste teken van COVID (en zelfs preventief) dat vrijwel zeker een ernstige of zelfs milde ziekte zal afweren zonder enige onbekende lange termijn effecten zoals de vaccins?

“Waar het op neerkomt is dat ivermectine werkt. Ik heb dat zowel bij mijn patiënten gezien als bij de behandeling van mijn eigen familie in Italië”, zei professor aan de Yale University en gerenommeerd kankeronderzoeker Dr. Alessandro Santin vorige maand in een interview met TrialSite News. “We moeten een manier vinden om het op grote schaal aan veel mensen toe te dienen.”

Afgezien van het vermogen van ivermectine om COVID te behandelen en zijn ontstekingsreactie in het immuunsysteem in alle stadia van het virus, merkt dr.Santin op dat het effectief lijkt te werken om de symptomen op de lange termijn te onderdrukken bij degenen die een tijdje nodig hebben om te herstellen.

Zelfs als men niet op hydroxychloroquine of ivermectine wordt verkocht, denk dan eens aan een hypothetische goedkope en veilige de facto remedie tegen het virus. Als de politieke klasse en hun bondgenoten zoveel geld, macht en sociale transformatie verkrijgen door mensen bang en gecontroleerd te houden, zouden ze dan echt toestaan dat een dergelijke remedie alomtegenwoordig wordt in de volksgezondheid?

De leugen die door volksgezondheidsfunctionarissen wordt verteld over het gebrek aan vroege behandelingen is misschien wel de meest lafhartige en onthullende van alle COVID-leugens, manipulatie, censuur en paniekzaaierij. Het toont aan dat ze niet echt – met het minste risico – een ziekte willen genezen die volgens hun eigen gevoelens de grootste bedreiging voor de mensheid vormt.

Zoals George Orwell in “1984” schreef: “De oorlog is niet bedoeld om gewonnen te worden, het is de bedoeling dat hij continu is.”

Bronnen: The Blaze

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Breaking: FDA dringt aan op pauze van J & J COVID-vaccin
Next Stanford-studie, stilletjes gepubliceerd op NIH.gov, bewijst dat gezichtsmaskers absoluut waardeloos zijn tegen Covid

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

De FDA heeft OxyContin Gewoon Goedgekeurd om voorgeschreven te worden aan kinderen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Voedsel WAARSCHUWING: Hoge niveaus van zware metalen in glutenvrij voedsel gevonden!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Dit doet een baby in de baarmoeder wanneer een zwangere vrouw rookt

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat