Health Bytes Week overzicht Week 40

Health Bytes Week overzicht Week 40

Luister naar dit artikel

Health Bytes Week overzicht Week 40

Zoals u wellicht al weet gaan we eind dit jaar weg van Facebook, en zijn we al overgestapt op Telegram en MeWe waar u ons kunt volgen. Dit resulteert uiteraard in minder nieuws artikelen van Health Bytes op Facebook, maar voorlopig(We bekijken nog of we dit gaan blijven doen.) gaan we onze volgers op Facebook in ieder geval voorzien van een weekoverzicht met daarin alle gepubliceerde artikelen van de afgelopen week. Dit is de tweede met alle artikelen uit week 40 


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren
Wij zijn klaar met de censuur op social media en al over gestapt op betere social tools. Wilt u ons blijven volgen? Dat kan in 2 stappen, en dan bent u gegarandeerd censuur vrij en voorzien van de meest comfortabele manier om nieuws te ontvangen zowel voor u als voor ons. Lees snel verder voor de details:

U kunt ons gewoon volgen via Telegram en dat heeft de volgende voordelen:

  • U krijgt een notificatie(als u daarvoor kiest) op uw apparaat als er een nieuw artikel wordt gepubliceerd.
    Geen gezoek meer op de site, of u afvragen of Facebook u wel een notificatie stuurt of dat u bij het percentage afgeknepen volgers hoort. Ieder bericht staat voor u klaar en u krijgt daar een melding van, tenzij u dat zelf uitzet. U zit achter het stuur en u bepaald hoe u het nieuws aangeleverd krijgt!
  • U krijgt alleen artikelen van ons. Geen reclame of artikelen van verschillende websites, op het World Unity kanaal ziet u alleen artikelen van World Unity en ook geen irritante reclame tussendoor zoals dat op Censuurbook wel het geval is. Voor al onze websites is er een apart kanaal. Dus resulteert dat in een schoner overzicht van artikelen en dit hebben wij zo opgezet voor al onze websites. Wij garanderen op weekdagen dagelijks minimaal 4 nieuwe artikelen per website, soms wat meer afhankelijk van hoeveel nieuws er te melden is.
  • Geen herhaalde posts. Waar u op Facebook op onze pagina’s artikelen meermaals voorbij zou kunnen zien komen(Omdat Facebook het bereik afknijpt) is dat op telegram niet nodig wat resulteert in een veel schoner overzicht en minder irritatie voor u en minder werk voor ons.
  • Elk kanaal is doorzoekbaar. Het wordt dus een stuk gemakkelijker een artikel te vinden wat is gepubliceerd ook als dat al een tijdje geleden is, u kunt er gewoon op zoeken. Probeer dat eens op een Facebook pagina!
  • We zijn niet alleen op Telegram. Naast onze kanalen zijn ook de topsites van JDreport en Fenixx al aanwezig met hun eigen kanalen op Telegram! Wij voorzien, met het oog op hoe fijn Telegram werkt voor zowel ons als voor onze lezers, dat het er alleen maar meer gaan worden in de nabije toekomst.

Ons kunt u vinden op:

World Unity: https://t.me/worldunity_me
Health Bytes: https://t.me/health_bytes
Naturotheek: https://t.me/naturotheek
Natuurlijf: https://t.me/natuurlijf

Toevoegen is heel eenvoudig:

Stap 1 installeer Telegram op uw apparaat(Dat gaat via de Appstore voor Apple gebruikers, de Google playstore voor Android gebruikers of via de Telegram Website voor PC/Laptop.)

Stap 2 Klik op bovenstaande link(s) en wordt lid.

Stap 3 Lekker nieuws lezen 🙂

Via Mewe Vind u ons op:

World Unity: https://mewe.com/p/worldunity
Health Bytes: https://mewe.com/p/healthbytes
Naturotheek: https://mewe.com/p/naturotheek
Natuurlijf: https://mewe.com/p/natuurlijf

Wilt u ook vrij van censuur het nieuws lezen? Volg ons dan via deze platformen!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Kurkuma is krachtiger dan 14 kunstmatige medicijnen
Next 10 waarschuwingssignalen van darmkanker die u niet mag negeren

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Pfizer geeft in vertrouwelijk document toe dat het COVID-19-vaccin Vaccine-Associated Enhanced Disease veroorzaakt (hetzelfde als Antibody Dependent Enhancement)

Luister naar dit artikel Een vertrouwelijk document van Pfizer heeft bevestigd dat het vaccin tegen het Coronavirus (COVID-19) van het bedrijf een vaccin-geassocieerde versterkte ziekte (VAED) veroorzaakt. VAED treedt op

Overig

In Italië wordt al jaren cocaïnethee verkocht

Luister naar dit artikel In Italië wordt al jaren een Peruaanse coca-thee verkocht. Een buschauffeur gebruikte de ‘Delisse – mate de coca‘ thee om alerter te blijven tijdens het rijden

Nieuws

Zolang moet je sporten om pizza, bier of chocolade er af te trainen

Luister naar dit artikel Bier, chocola, hamburgers, voor je het weet heb je duizenden calorieën naar binnen gewerkt. En het duurt uren voor je ze er weer hebt afgetraind, blijkt