Vitamine D-tekort is de belangrijkste oorzaak van covid ziekenhuisopnames en sterfgevallen

Vitamine D-tekort is de belangrijkste oorzaak van covid ziekenhuisopnames en sterfgevallen

Luister naar dit artikel

Een door het board gecertificeerde patholoog spreekt zich uit over de onderliggende oorzaak van covid-ziekenhuisopnames en sterfgevallen. Dr. Ryan Cole is de oprichter van Cole Diagnostics, een van de grootste onafhankelijke laboratoria in Idaho. Hij heeft de echte redenen bestudeerd waarom mensen aan infecties lijden. Vitamine D-tekort, dat ongeveer 70 procent van de wereldbevolking teistert, is het echte probleem voor de volksgezondheid.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


“Normale D-spiegels verlagen het risico van de ernst van de COVID-symptomen bij ziekenhuisopname met 90 procent. Er zijn veel placebogecontroleerde onderzoeken geweest die dit over de hele wereld laten zien. Het is een wetenschappelijk feit, niet alleen een verband ”, zei dr. Cole. “Gegevens laten zien wat mensen doodt. Cytokine storm. Als u zich in het (vitamine D) middenniveau bevindt, zult u niet sterven aan COVID omdat u geen cytokinestorm kunt krijgen. ”

Vitamine D-tekort (en covid-ernst) komt veel voor bij deze groepen mensen

Sommige specifieke groepen hebben meer vitamine D-tekort dan andere mensen.

Afro-Amerikanen en mensen met een donkere huid

Vitamine D-tekort is onevenredig tussen verschillende rassen en etniciteit. Het melaninegehalte van de huid is een bepalende factor voor hoe goed mensen de zonnestralen absorberen, wat leidt tot verschillende niveaus van vitamine D-productie in de huid. Vitamine D-tekort treft ongeveer 47 procent van de blanken, 70 procent van de Latino’s, 72 procent van de indianen en 83 procent van de Afro-Amerikanen. Covid-19 heeft Afro-Amerikanen nadelig beïnvloed omdat hun huid niet in staat is vitamine D efficiënt op te nemen. Dit is geen sociale ongelijkheid, zoals de media adverteren. Dit is een biologisch probleem dat elke gezondheidsautoriteit ertoe zou moeten aanzetten om de Afro-Amerikaanse gemeenschap aan te moedigen om meer zonlicht te krijgen en vitamine D aan te vullen tijdens de wintermaanden.

Obesitas en ouderdom

Vitamine D-tekort komt veel voor bij mensen met obesitas, wat een van de andere risicocategorieën is voor ernstige covid-ziekte. Omdat vitamine D een in vet oplosbare vitamine is, wordt het gemakkelijk opgeslagen in vetcellen. De circulerende vitamine D-spiegels zijn hoger bij mensen met een gezond gewicht.

Vitamine D-spiegels zijn laag voor ouderen die een zittend leven leiden of voor mensen die zich in een donkere verpleeghuisomgeving bevinden. “Negentig procent van de sterfgevallen zijn ouder dan 70 jaar. Dat is de risicopopulatie, ”zei dr. Cole. “We hebben onze samenleving gestopt voor iets dat mensen meeneemt die toch al op die leeftijd met het risico op overlijden zitten.” Hij voegde eraan toe: “96 procent van de mensen op de IC heeft een vitamine D-tekort.”

Mensen die op het noordelijk halfrond wonen

Vitamine D-tekort treft ook meer mensen op het noordelijk halfrond, omdat deze populaties doorgaans minder tijd in de zon doorbrengen. Een van de redenen waarom de ziekenhuisopname in het noorden hoog zal blijven, is omdat mensen meer tijd binnenshuis doorbrengen, de lange koude winters vermijden en uit het zonlicht blijven.

Florida, ondanks zijn hoge dichtheid en vergrijzende bevolking, blijft covid-19 effectiever behandelen dan alle noordelijke staten die zijn opgesloten en mensen in slavernij houden. Hoewel Florida is bekritiseerd omdat het een vrije en open staat is, kon de bevolking een lager aantal ziekenhuisopnames en sterftecijfers hebben omdat de mensen het hele jaar door meer toegang tot zonlicht hebben. De warme temperaturen zijn een kans voor mensen om meer zon te krijgen en natuurlijk een sterker immuunsysteem te hebben. De verspreiding van virussen is van weinig belang als gezonde mensen de infectie sneller overwinnen, omdat hun immuunsysteem wordt uitgerust met hogere vitamine D-spiegels.

De volksgezondheidsautoriteiten pakken de volksgezondheid verkeerd aan

Niemand heeft het recht om in een virusveilige ruimte te leven, en deze vermijdingsbenadering is ook niet de meest effectieve en veilige aanpak om infectieziekten te overwinnen. Het verhogen van het vitamine D-gehalte van mensen en het aanmoedigen van blootstelling zou de bevolking sneller kunnen helpen het virus te overwinnen. De onvermijdelijkheid van blootstelling aan virussen is sowieso niet iets dat iemand volledig kan beheersen. Volksgezondheidsautoriteiten hebben de volksgezondheid verkeerd benaderd door mensen te beperken, sociaal te verbannen en te beschamen voor het verspreiden van infecties die ze niet hebben, waarvoor geen bewijs is, waarvoor geen virale lading in hun lichaam bestaat. Mensen met normale vitamine D-spiegels overwinnen de infectie en krijgen immuniteit.

Niemand kan zich een weg uit een vitamine D-tekort vaccineren. Als vitamine D-tekort adequaat zou worden aangepakt, zou de vraag naar vaccins nihil zijn. De wetenschap van vitamine D wordt vaak genegeerd omdat van vaccins moet worden geprofiteerd en ze worden aanbeden als de allerlaatste, heilige graal van de wetenschap. Al het andere dat meer nuttig is voor het lichaam, wordt onderdrukt en gecensureerd om onderwerping aan een valse redder (vaccins) af te dwingen die hun eigen risico’s met zich meebrengen. Er is geen vitamine D-mandaat, geen vitamine D-paspoortsysteem en geen distributie van vitamine D door het hele land, hoewel de klinische en ziekenhuisomgevingen enorm succesvol zijn bij het behandelen van tekortkomingen en het helpen van patiënten bij het herstellen van een infectie.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Big Tech-tirannen gaan hard in tegen ‘medische verkeerde informatie’, AKA-vaccinvragen
Next Deze ayurvedische kruiden zijn effectieve ontsmettingsmiddelen

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Watermeloen VERLAAGT de bloeddruk: kijk hoe u het risico op hartbeschadiging kunt vermijden

Luister naar dit artikel Hart- en vaatziekten blijven de belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten, waarbij elke 36 seconden één persoon sterft aan deze vermijdbare gezondheidstoestand. Ongetwijfeld voeden problemen als

Natuurlijk

Experts constateren dat vitamine D symptomen van COPD kan verzachten

Luister naar dit artikel Een studie toont aan dat vitamine D meer is dan alleen goed voor de botten: het kan symptomen van chronische obstructieve longziekte (COPD) verlichten, maar alleen

Natuurlijk

Van wijnstok tot welzijn: hoe druiven uw darmen een boost geven

Luister naar dit artikel Druiven zijn een universeel geliefd tussendoortje waar mensen van alle leeftijden van genieten. Hun populariteit is te danken aan hun gemak, het feit dat ze gemakkelijk