Big Tech-tirannen gaan hard in tegen ‘medische verkeerde informatie’, AKA-vaccinvragen

Big Tech-tirannen gaan hard in tegen ‘medische verkeerde informatie’, AKA-vaccinvragen

Luister naar dit artikel

Nu de lockdowns van Covid-19 langzaam maar zeker afnemen, is de nieuwste duw in de richting van vaccinmandaten. We hebben er niet te veel over gehoord van de overheid, maar nationale en lokale overheden onderzoeken zaken als “vaccinpaspoorten” en andere manieren om naleving van de Covid-vaccinatieprotocollen verplicht te stellen. Ondertussen zijn particuliere bedrijven al begonnen met het initiëren van hun eigen versie van het “haal de prik om een baan te krijgen” -beleid.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Al die tijd pushen de reguliere media de vaccins hard. Maar Big Tech is de meest flagrante geweest met hun eigen herhalingen van vaccinvergrendelingen, omdat veel van de grotere spelers discussies over hen onderdrukken. YouTube is tot nu toe de meest draconische van de Big Tech-tirannen, video’s verwijderen en accounts opschorten die geldige vragen durven te stellen over de werkzaamheid, noodzaak of veiligheid van Covid-vaccins.

We zijn niet alleen. Blijkbaar worden veel anderen die vragen stellen hard geraakt door YouTube. Volgens One News Now:

Op de Bringing America Back to Life-conventie in Cleveland eerder deze maand, gaven Dr. Alan Moy van het John Paull II Medical Research Institute en Sarah Quale van de Personhood Alliance een presentatie over de wetenschap en ethiek van COVID-19-vaccins.

“YouTube heeft de video van onze presentatie verwijderd omdat ze zeiden dat het medische verkeerde informatie was”, meldt Quale. “Dat is een label dat ze de laatste tijd veel vaker gebruiken, vooral in termen van COVID-informatie, en met name informatie over COVID-vaccins.”

Quale benadrukt dat mensen de voor- en nadelen moeten horen om een weloverwogen beslissing te nemen over het al dan niet nemen van een vaccin.

“Dit zou echt iedereen moeten storen, ongeacht wat ze van vaccins vinden”, vertelt ze aan One News Now. “Het is ons niet langer toegestaan om andere gegevens of perspectieven of conclusies te geven dan wat naar voren wordt gebracht door de overheid en de mediakanalen die het met hen eens zijn, en dat is inclusief Big Tech.”

In de laatste aflevering van NOQ Report hebben we het gehad over het YouTube-beleid en over andere soorten verhalende onderdrukking die overal op Big Tech-platforms plaatsvinden. YouTube is misschien wel de meest voor de hand liggende boosdoener, maar Facebook, Twitter en andere Big Tech-tirannen beginnen hun anti-anti-vaxx-spieren te buigen. Opgemerkt moet worden dat ik geen “anti-vaxxer” ben. Als iemand het vaccin wil nemen, zou dat moeten kunnen zonder zich te schamen. Ik ben een grote fan van vaccintransparantie en vaccinkeuze. Neem het als je wilt. Probeer zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn. Neem deel aan discussies … alleen blijkbaar niet op Big Tech ‘platformen’.

Als je jezelf echt gecensureerd wilt zien worden door Big Tech, noem dan gewoon “The Great Reset” en de associatie met Covid-19 en vaccins. Binnen enkele minuten ben je klaar.

Het harde optreden door YouTube en andere Big Tech-tirannen zou iedereen zorgen moeten maken, anti-vaxxer of niet. Ze onderdrukken niet alleen tegengestelde opvattingen. Ze blussen het discours over het onderwerp. George Orwell zou trots zijn.

Bronnen: NOQReport.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Duitse onderzoekers hebben met succes valse herinneringen in de hoofden van mensen geïmplanteerd en vervolgens verwijderd
Next Vitamine D-tekort is de belangrijkste oorzaak van covid ziekenhuisopnames en sterfgevallen

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Censuur: wat u niet mag weten over uw gezondheid

Luister naar dit artikel De moderne mens leeft op vlak van gezondheid als een vogeltje in een kooi. Een vogeltje in een kooi dat zich er zelfs niet van bewust

Overig

‘Dwang is geen toestemming’: arts en advocaat laten geen spaan heel van vaccinatiecampagne

Luister naar dit artikel America’s Frontline Doctors stonden vorige week centraal op de Health and Freedom Conference. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website

Overig

‌Ivermectine: het onderdrukte wondermiddel voor Covid-19

Luister naar dit artikel Alsof het een herhaling is van het fiasco dat plaatsvond met hydroxychloroquine, censureren de gevestigde media, sociale media en regeringen gezamenlijk informatie over een medicijn waarvan