Is het Gardasil-vaccin gekoppeld aan een recorddaling van de geboortecijfers?

Is het Gardasil-vaccin gekoppeld aan een recorddaling van de geboortecijfers?

Luister naar dit artikel

De geboortecijfers in de VS begonnen in 2006 te dalen – hetzelfde jaar adviseerde de CDC elk Amerikaans meisje tussen de 9 en 26 jaar om het Gardasil HPV-vaccin van Merck te nemen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een CBS News-artikel eerder deze week luidde een terugkerend alarm in over de recorddaling van geboortecijfers in de VS.

Het persbureau ontving gegevens van gezondheidsafdelingen in meer dan twee dozijn staten die een daling van het aantal geboorten met 7% aantonen in december 2020 – negen maanden nadat de eerste lockdowns begonnen.

Zoals de Pew-grafiek hieronder illustreert, begon de algehele daling van het geboortecijfer in 2006.

brg1

Verbijsterde “experts” geven alles de schuld, van sociale media tot de economie. Maar ze zagen een voor de hand liggende mogelijke verklaring over het hoofd: het Gardasil HPV-vaccin, dat de Centers for Disease Control (CDC) and Prevention ‘Advisory Committee on Immunization Practices aanraadde voor elk Amerikaans meisje tussen de 9 en 26 jaar – vanaf 2006.

Onderzoekers van klinische proeven voor Merck, de fabrikant van Gardasil, rapporteerden een explosie van reproductieve verwondingen onder de 20.000 proefvrijwilligers. Een astronomische 15% – 17% van de proefpersonen ondervond een reeks reproductieve schade, waaronder vroegtijdig ovarieel falen.

De eigen grafiek van CDC laat zien dat de sterkste daling van het aantal geboorten zich voordeed onder tieners – de leeftijdsgroep die het vaccin het meest waarschijnlijk heeft gekregen. Onder deze groep daalde het geboortecijfer met een adembenemende 46% tussen 2007 en 2015. Er waren geen veranderingen in geboortebeperking of abortuscijfers die deze daling zouden verklaren.

brg2

Gardasil bevat drie ingrediënten, L-histidine, polysorbaat 80 en natriumboraat, die allemaal in verband worden gebracht met voortplantingsstoornissen. De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft natriumboraat in voedingsmiddelen in de VS verboden, gedeeltelijk vanwege de sterke associatie met vroegtijdig ovarieel falen. Merck neemt het niettemin op in Gardasil.

Tijdens Gardasil-rechtszaak hebben we honderden meisjes gesproken met voortijdig falen van de eierstokken en een reeks andere reproductieve problemen. Slachtoffers van Gardasil en hun moeders vertellen ons vaak over meisjes die ophouden met menstrueren nadat ze het Gardasil-vaccin hebben gekregen.

Merck wist dat het een populatiebreed vruchtbaarheidsexperiment orkestreerde toen het de CDC overhaalde om Gardasil effectief te verplichten voor elke Amerikaanse tiener. De pre-licentiestudies van Merck voorspelden de huidige nationale daling van de vruchtbaarheid.

Bronnen: Children’s Health Defense

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Onderzoekers bestuderen kokosolie als een natuurlijke behandeling voor antibioticaresistente bacteriële infecties, ernstige brandwonden
Next Ernstige allergie toegevoegd aan de bijwerkingen van AstraZeneca Covid: EU-regulator

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Farmaceuten hebben wel flink geld verdient: Alweer mismatch tussen griepprik en heersende griep

Luister naar dit artikel De griepprik sluit voor het tweede jaar op rij niet volledig aan bij de virussen die rondgaan. Het vaccin beschermt wel goed tegen het type A-virus

Overig

SCHOKKEND: Pfizer verwacht veel RECHTSZAKEN bij vaccinatieschade, eist wereldwijde schadeloosstelling

Luister naar dit artikel Sinds 11 maart 2021 is volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) naar schatting 10 procent van de Amerikaanse bevolking “volledig gevaccineerd” tegen

Vaccinaties

Ondanks bekende nadelen voegt CDC Covid mRNA injectie toe aan het kinderprogramma

Luister naar dit artikel De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hebben nu de mRNA Covid-vaccinaties toegevoegd aan hun routinematige immunisatieschema voor kinderen en volwassenen. Steun Health Bytes: alleen via