Hoe de nicotine kauwgom en patches SCAMS zijn, gemaakt en op de markt gebracht door Big Pharma om u verslaafd te houden aan een dodelijk medicijn

Hoe de nicotine kauwgom en patches SCAMS zijn, gemaakt en op de markt gebracht door Big Pharma om u verslaafd te houden aan een dodelijk medicijn

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Klachten worden overal in recensies, blogs en commentaarborden gepleisterd over hoe nicotinegom je een slechte smaak, mondverbranding en misselijkheid bezorgt. Zelfs merken die opscheppen over een fatsoenlijke smaak, krijgen dezelfde negatieve recensies. Dan zijn er de grimmige statistieken voor het tandvlees en dan is er nog de pleister om mensen te helpen daadwerkelijk te stoppen met roken of vapen, met een lage 6 procent (dat is een uitvalpercentage van 94 procent) succesratio, en na zes maanden wordt dat cijfer gehalveerd (dat wordt een uitvalpercentage van 97 procent). Dat komt neer op slechts 3 procent van alle nicotinepleisters en kauwgomgebruikers die deze producten ooit echt met succes hebben gebruikt als een stopmethode.

Dus dan rijst de vraag: waarom blijven ze ze kopen? Laten we kijken. De markt voor nicotinepleisters wereldwijd is meer dan $ 6 miljard dollar waard, en de nicotinegommarkt nog eens $ 5 miljard. De reden dat honderden miljoenen nicotinegebruikers ze kopen, is om de onbedwingbare trek te stoppen wanneer ze hun nicotineafgifteapparaat niet kunnen gebruiken, of het nu op het werk is, op reis met het vliegtuig, de trein, de bus of de auto, of bij een soort evenement dat roken en vapen niet toelaat.

Van de jaren dertig tot de jaren zestig hebben duizenden artsen het volk verraden en roken geadverteerd als een gezonde gewoonte, waarna ze de pleister en kauwgom uitvonden.
Toen de wetenschap eenmaal had bewezen dat roken slecht was voor je gezondheid en longkanker veroorzaakte, wat halverwege de jaren dertig werd ontdekt, hield de verraderlijke American Medical Association het allemaal stil, terwijl ze artsen betaalde om het te adverteren als goed voor de spijsvertering, ontspanning, en ze raadde zelfs specifieke merken aan als de beste die u zou moeten proberen (verslaafd raken, longkanker krijgen en ze een fortuin verdienen). De advertenties moedigden kinderen zelfs aan om te roken en vertelden hen subliminaal dat ze 100 jaar oud zouden kunnen worden als ze sigaretten rookten!

Toen, na 30 jaar liegen, en nadat 1 op de 4 verslaafd was geraakt aan ‘s werelds derde meest verslavende en dodelijke medicijn, kwam de aankondiging dat roken longkanker veroorzaakt. Toen begonnen meer corrupte artsen de nicotinegom te ontwikkelen en op de markt te brengen, gevolgd door de nicotinepleister – beide oplichting om mensen verslaafd te houden aan nicotine, waardoor ze binnen zes maanden meteen weer een pakje sigaretten (of twee) per dag roken.

De nicotinepleister is in 1969 uitgevonden door een arts die verslaafd was aan sigaretten. Oh, de ironie. Na een heel jaar op zijn eigen pleister, stopte hij met roken. Toen werd de kauwgom twee jaar later, in 1971, in massa geproduceerd door AB Leo. De kauwgom gebruikte een hars met langzame afgifte om de nicotinedosis tijdens het kauwen te reguleren.

Toen, ongeveer 13 jaar later, in 1984, ontwierpen artsen van UCLA een pleister die je op je huid plakt (transdermaal) en brachten die op de markt als ‘medicijn’ voor rokers die probeerden te stoppen. Toch was het allemaal oplichterij en de doktoren wisten het, net zoals ze vanaf het begin wisten dat roken longkanker veroorzaakte, naast andere kankers in de mond, keel en luchtpijp.

Afschuwelijke bijwerkingen van nicotinegom en pleister zijn bijna ondraaglijk

Nicotinegom leidt tot gele tanden en een slechte adem, en dat is nog maar het begin. Langzaam bouwen de tandplak en tandsteen zich op, wat leidt tot bloedend tandvlees, indigestie en keelpijn. Dan komen de misselijkheid, de hik en daadwerkelijke verwondingen aan de wangen en tanden. Dat is de beschadiging van het tandvlees en het is chronisch, want het wordt erger naarmate je meer kauwt en hoe langer je het gebruikt. Ondertussen vernauwt de nicotine de aderen en laat het hart steeds harder werken.

Dan is er de gruwelijke patch. De nicotinepleister veroorzaakt huidirritatie, duizeligheid, versnelde hartslag, hoofdpijn, misselijkheid en stijve spieren die de hele dag pijn doen. Klinkt bekend? Sommige patch-gebruikers moeten overgeven en krijgen aanvallen.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous De opkomst van medische technocratie en de onderdrukte waarheid van virale behandelingen - Interview met Dr. Lee Merritt
Next HET EINDIGT NOOIT: hoeveel doses vaccin zullen worden gepusht voor elke nieuwe coronavirusmutatie?

About author

redactie
redactie 4453 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Gevaarlijke online trend: smaller zijn dan een blad papier

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Nieuw bewijs suggereert dat apenpokken een dekmantel is voor een door de COVID-prik veroorzaakt nadelig effect

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Kinderen worden gewaarschuwd om rijstwafels niet te eten!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat