HET EINDIGT NOOIT: hoeveel doses vaccin zullen worden gepusht voor elke nieuwe coronavirusmutatie?

HET EINDIGT NOOIT: hoeveel doses vaccin zullen worden gepusht voor elke nieuwe coronavirusmutatie?

Luister naar dit artikel

Nu wereldwijd nieuwe mutaties in het coronavirus worden ontdekt, moet iedereen die in de rij staat voor de huidige covid-19-vaccins zich afvragen: “Hoeveel coronavirusvaccins heeft mijn lichaam nodig om me veilig te voelen?” Een microbioloog uit Tsjechië ziet aanwijzingen dat het huidige aanbod van coronavirusvaccins achterhaald is en weinig effect zal hebben op huidige en toekomstige infectiegolven.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De aanvangsdosis mRNA-vaccin was nooit genoeg. Ontvangers krijgen de instructie om binnen een maand een tweede dosis te halen. Ondanks de veelbelovende immuniteit van farmaceutische bedrijven met een tweede dosis, overwegen volksgezondheidsautoriteiten nu hoe ze een derde dosis kunnen aanbevelen, en Bill Gates juicht het idee al toe. Als de derde dosis niet genoeg is, is een vierde nodig, met seizoensgebonden boosters die elk jaar mensen de strot worden gedrukt. In fase twee klinische onderzoeken vervaagden de antilichaamspiegels van de gevaccineerden in slechts twee maanden. Het is misschien verstandiger om elk jaar zes doses van deze nieuwe mRNA-vaccins te overwegen, aangezien de wetenschap een afhankelijkheidsprogramma wordt dat de immuniteit van de kudde schaadt.

Microbioloog weigert zich te laten vaccineren met risicovolle, zinloze technologie die geen rekening houdt met verschillende stammen

Terwijl de wereld de originele SARS-CoV-2 bestrijdt, waarschuwen gezondheidsautoriteiten over de hele wereld voor nieuwe varianten en mutaties die de werkzaamheid van vaccins zouden kunnen verminderen en volksgezondheidsmaatregelen zouden kunnen ondermijnen. Dr. Anthony Fauci beveelt nu twee maskers aan, zelfs na vaccinatie. Sommige gezondheidsinstanties, zoals dr. Scott Segal van Wake Forest Baptist Health in Winston-Salem, zeggen dat drie of vier maskers beter zijn. Als maskers en vaccins de weg, de waarheid en het licht uit de plandemie zijn, hoeveel maskers en hoeveel verschillende soorten vaccins zijn er dan nodig om de verschillende mutaties die evolueren te bestrijden?

Mutaties in het coronavirus zijn al een seizoensprobleem geworden. Volgens de Tsjechische microbioloog Dr. A Peková waren de tweede en derde golf van infecties van het afgelopen jaar het gevolg van nieuwe coronavirusmutaties die misbruik maakten van de bevolking. Ze gelooft dat de huidige vaccinlijn voor covid-19 helemaal niet zal werken voor de Britse coronavirusmutatie. In het interview zei ze dat ze zich niet tegen het coronavirus zou laten vaccineren, omdat er meerdere varianten ontstaan.

“Ik denk niet dat het vaccin werkt. Het is ontwikkeld tegen iets dat hier niet meer bestaat, ”zei ze. “Sommigen zeggen dat dit vaccin zal werken voor de Britse stam, maar ik durf eraan te twijfelen.” “Dit is voornamelijk gebaseerd op hoeveel significante mutaties deze Britse soort draagt en hoeveel heterogeniteit (sequentiediversiteit) er tussen de stammen bestaat. Vaccins die al bestaan, kunnen een probleem hebben met de stammen die hier momenteel circuleren. ”

Populaties die worden getraind om afhankelijk te zijn van seizoensgebonden mRNA-technologie om coronavirussen tegen te gaan

Dr. Peková maakt zich ook zorgen over de langetermijneffecten van de nieuwe mRNA-vaccintechnologie. “We kennen hun veiligheidsprofiel op lange termijn niet. Ik zou niet bang zijn voor zoveel onmiddellijke effecten, maar die kunnen binnen vijf tot tien jaar optreden. Als iemand dertig is, kan dat een risico zijn. Ik laat me niet vaccineren ”, zei de microbioloog.

Ze ziet geen nut in vaccins die zijn ontworpen voor een virus dat een jaar eerder bestond. Elke nieuwe infectiegolf wordt veroorzaakt door nieuwe varianten van het vorige coronavirus dat in omloop was. Het manipuleren van het immuunsysteem om te reageren op eigenschappen van jaren oude coronavirussen zal het immuunsysteem niet noodzakelijkerwijs voorbereiden op de komende varianten en de steeds muterende eigenschappen van coronavirussen. De vaccintechnologie zou omstandigheden kunnen creëren die het immuunsysteem kwetsbaarder maken, een fenomeen dat werd waargenomen in een onderzoek van het Department of Defense uit 2018. De studie toonde aan dat griepvaccins virusinterferentie veroorzaakten, waardoor vaccinontvangers 36 procent meer kans hadden om besmet te raken met momenteel circulerende coronavirussen.

De microbioloog zei dat het voorjaar 2020-virus de eerste variant was. De tweede verscheen in september en de derde in december. De laatste golf in Groot-Brittannië is anders dan de vierde variant die voor het eerst in Groot-Brittannië verscheen. “De Britse mutatie zou SARS-CoV-5 moeten heten,” zei ze. “Elke golf gedraagt zich klinisch een beetje anders, het virus heeft een ander genoom, een ander programma, volgens welke het is geschreven,” “verduidelijkte Peková.

Bronnen:

HumansAreFree.com

ChildrensHealthDefense.org

Bloomberg.com

BGR.com

NCBI.NLM.NIH.gov

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Hoe de nicotine kauwgom en patches SCAMS zijn, gemaakt en op de markt gebracht door Big Pharma om u verslaafd te houden aan een dodelijk medicijn
Next Casestudy toont aan dat cannabis een opmerkelijke verbetering van de symptomen van autisme bij kinderen veroorzaakt

About author

redactie
redactie 4559 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

GEBRUIK VAN MONDKAPJES OP LANGE TERMIJN KAN BIJDRAGEN AAN GEAVANCEERDE STADIA VAN LONGKANKER, ALDUS STUDIE

Luister naar dit artikel Een recente studie in het tijdschrift Cancer Discovery wees uit dat inademing van schadelijke microben kan bijdragen aan longkanker in een vergevorderd stadium bij volwassenen. Langdurig

Nieuws

Onderbenen jonge vrouw onnodig afgezet na ‘fout op fout’ in ziekenhuis

Luister naar dit artikel Jorijke Koelewijn (30) kreeg op vakantie in Zuid Afrika een ernstig ongeluk, waarbij haar twee onderbenen het zwaar te verduren kregen. Maar gelukkig wist de Zuid-Afrikaanse

Vaccinaties

Kwestie Mexicaanse griep: medewerkers WHO omgekocht door farmaceutische industrie

Luister naar dit artikel Verschillende belangrijke adviseurs van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn betaald door grote farmaceutische bedrijven toen in 2009 de dreiging van de Mexicaanse griep werd uitgeroepen tot epidemie.