MOET U ZICH ZORGEN MAKEN OVER DE NIVEAUS VAN ARSEEN IN BRUINE RIJST?

MOET U ZICH ZORGEN MAKEN OVER DE NIVEAUS VAN ARSEEN IN BRUINE RIJST?

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Ondanks waarschuwingen over de niveaus van arseen in rijst die mogelijk het risico op kanker verhogen, heeft een studie van Harvard aangetoond dat langdurige consumptie van rijst (wit of bruin) niet geassocieerd was met een risico op het ontwikkelen van kanker.

Dat gezegd hebbende, baart de arseengehaltes in bruine rijst nog steeds zorgen. Wegen de voordelen van bruine rijst op tegen het risico?

Mijn dagelijkse aanbeveling van ten minste drie porties volle granen per dag werd geassocieerd met een 10 procent lager risico om te overlijden aan kanker, een 25 procent lager risico om te overlijden aan een hartaanval of beroerte, en een 17 procent lager risico om vroegtijdig te overlijden, terwijl rijstconsumptie in het algemeen niet in verband werd gebracht met sterfte en niet beschermend bleek te zijn tegen hartaandoeningen of beroertes.

Wegen de voordelen van bruine rijst op tegen de nadelen van arseen?

Veel studies hebben aangetoond dat bruine rijst voordelen heeft. Een studie toonde een verbetering van het insulinegehalte aan na vijf dagen bruine rijst te hebben gegeten in vergelijking met witte rijst. Een andere studie toonde aan dat het eten van een kopje bruine rijst per dag het gewicht, de BMI en de diastole bloeddruk zou kunnen verlagen.

U moet in uw dieet prioriteit geven aan verse producten boven granen om zo gezond mogelijk te zijn, maar u hoeft bruine rijst niet helemaal te verwijderen. Zoals met alles is consumeren met mate het devies!

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous FAUCI SPREEKT OVER DE MOGELIJKHEID VAN EEN VERPLICHT COVID VACCIN
Next STUDIE TOONT DAT HET GEBRUIK VAN DESINFECTIEMIDDELEN HET RISICO OP FATALE LONGZIEKTE VERHOOGT

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

De superbacterie waar iedereen zo voor vreesde heeft de VS bereikt

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Onmiskenbaar wereldwijd probleem: lage vitamine D-waarden verhogen het risico op ziekte en voortijdige sterfte, bevestigen meerdere onderzoeken

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Regelmatig gebruik van een gewone pijnstiller verhoogt het cardiovasculaire risico

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat