MOET U ZICH ZORGEN MAKEN OVER DE NIVEAUS VAN ARSEEN IN BRUINE RIJST?

MOET U ZICH ZORGEN MAKEN OVER DE NIVEAUS VAN ARSEEN IN BRUINE RIJST?

Luister naar dit artikel

Ondanks waarschuwingen over de niveaus van arseen in rijst die mogelijk het risico op kanker verhogen, heeft een studie van Harvard aangetoond dat langdurige consumptie van rijst (wit of bruin) niet geassocieerd was met een risico op het ontwikkelen van kanker.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dat gezegd hebbende, baart de arseengehaltes in bruine rijst nog steeds zorgen. Wegen de voordelen van bruine rijst op tegen het risico?

Mijn dagelijkse aanbeveling van ten minste drie porties volle granen per dag werd geassocieerd met een 10 procent lager risico om te overlijden aan kanker, een 25 procent lager risico om te overlijden aan een hartaanval of beroerte, en een 17 procent lager risico om vroegtijdig te overlijden, terwijl rijstconsumptie in het algemeen niet in verband werd gebracht met sterfte en niet beschermend bleek te zijn tegen hartaandoeningen of beroertes.

Wegen de voordelen van bruine rijst op tegen de nadelen van arseen?

Veel studies hebben aangetoond dat bruine rijst voordelen heeft. Een studie toonde een verbetering van het insulinegehalte aan na vijf dagen bruine rijst te hebben gegeten in vergelijking met witte rijst. Een andere studie toonde aan dat het eten van een kopje bruine rijst per dag het gewicht, de BMI en de diastole bloeddruk zou kunnen verlagen.

U moet in uw dieet prioriteit geven aan verse producten boven granen om zo gezond mogelijk te zijn, maar u hoeft bruine rijst niet helemaal te verwijderen. Zoals met alles is consumeren met mate het devies!

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous FAUCI SPREEKT OVER DE MOGELIJKHEID VAN EEN VERPLICHT COVID VACCIN
Next STUDIE TOONT DAT HET GEBRUIK VAN DESINFECTIEMIDDELEN HET RISICO OP FATALE LONGZIEKTE VERHOOGT

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Openbaringen: wat je niet mag weten over je eten

Luister naar dit artikel Voedselschandalen te over: paardenvlees verkocht als rundvlees, met alfatoxine vergiftigde babymelk, gesjoemel met biologische eieren en poep in slachthuizen. Als de media er mee komen zijn

Overig

Dodende plantenschimmel Chondrostereum purpureum infecteert mens in India in ‘wereldprimeur’

Luister naar dit artikel Een dodelijke plantenschimmel infecteerde een mens en veroorzaakte griepachtige symptomen in wat volgens onderzoekers een wereldprimeur is. Chondrostereum purpureum veroorzaakt zilverbladziekte in de flora, meestal bij

Overig

Dat dieet waar je vandaag aan wilde beginnen? Doe maar niet

Luister naar dit artikel Heel veel mensen, vrouwen vooral, hebben zich voorgenomen om vanaf vandaag kilo’s te gaan verliezen. Want het ging hard in december. Steun Health Bytes: alleen via uw