STUDIE TOONT DAT HET GEBRUIK VAN DESINFECTIEMIDDELEN HET RISICO OP FATALE LONGZIEKTE VERHOOGT

STUDIE TOONT DAT HET GEBRUIK VAN DESINFECTIEMIDDELEN HET RISICO OP FATALE LONGZIEKTE VERHOOGT

Luister naar dit artikel

Onderzoekers van de Harvard University en het Franse Nationale Instituut voor Gezondheid en Medisch Onderzoek hebben ontdekt dat regelmatig gebruik van bleekmiddel en andere ontsmettingsmiddelen uw kansen op het ontwikkelen van een dodelijke longziekte kan vergroten.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Onderzoek toont aan dat mensen die eenmaal per week agressieve schoonmaakmiddelen zoals bleekmiddel gebruikten, tot 32% meer kans hadden op het ontwikkelen van een dodelijke longziekte. Onderzoekers keken naar meer dan 55.000 verpleegsters in de VS, omdat ze regelmatig ontsmettingsmiddelen gebruiken om schoon te maken. Van de 55.000 verpleegkundigen gebruikt 37% wekelijks ontsmettingsmiddelen om oppervlakken te reinigen en 19% gebruikt ze om wekelijks medische instrumenten schoon te maken.

Fatale longziekte, ook bekend als chronische obstructieve longziekte, komt voor bij 1,2 miljoen mensen in het VK en doodt 25.000 mensen per jaar in het VK.

Voor zover wij weten, zijn wij de eersten die een verband melden tussen ontsmettingsmiddelen en COPD onder gezondheidswerkers, en om specifieke chemicaliën te onderzoeken die aan deze associatie ten grondslag kunnen liggen … Sommige van deze ontsmettingsmiddelen, zoals bleekmiddel worden vaak gebruikt in gewone huishoudens , en de mogelijke impact van huishoudelijk gebruik van ontsmettingsmiddelen op de ontwikkeling van COPD is onbekend … Eerdere studies hebben een verband gevonden tussen astma en blootstelling aan schoonmaakproducten en ontsmettingsmiddelen thuis, zoals bleekmiddel en sprays, dus het is belangrijk om dit verder te onderzoeken

Bronnen: Study: Weekly Use of Disinfectants Greatly Increases Your Risk of Fatal Lung Disease

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous MOET U ZICH ZORGEN MAKEN OVER DE NIVEAUS VAN ARSEEN IN BRUINE RIJST?
Next Volgens onderzoekers van de universiteit van Ben-Gurion verlaagt cannabis de bloeddruk bij oudere volwassenen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

WAARSCHUWING: Maak je kind nooit schoon met babydoekjes om DEZE reden!

Luister naar dit artikel Je herkent het vast wel dat je kind een vieze mond heeft omdat hij/zij helaas nog niet een kei is in netjes eten. Babydoekjes zijn dan

Overig

Unity Video: een samenwerking tussen miljoenen mensen tegen medische mandaten en voor bescherming van de gezondheid van kinderen

Luister naar dit artikel Met grote opwinding en hoop op een gezondere en vrijere wereld delen we deze ongelooflijke video en vragen we je deze door te geven aan je

Onderzoek

CANNABIS GENEEST KANKER: 20 WETENSCHAPPELIJKE STUDIES ALS BEWIJS

Luister naar dit artikel Cannabis wordt met de dag populairder en dat is niet voor niets. Cannabis heeft door de eeuwen heen zichzelf al bewezen als volwaardig medicijn in de