FAUCI SPREEKT OVER DE MOGELIJKHEID VAN EEN VERPLICHT COVID VACCIN

FAUCI SPREEKT OVER DE MOGELIJKHEID VAN EEN VERPLICHT COVID VACCIN

Luister naar dit artikel

Eerder deze maand zei Dr. Anthony Fauci dat het waarschijnlijk is dat sommige bedrijven en instellingen zullen eisen dat werknemers worden gevaccineerd. Hij zei ook dat het ‘heel goed mogelijk’ is dat het vaccin nodig is voor internationale reizen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hoewel Dr. Fauci niet gelooft dat er een nationaal vaccinmandaat zal worden ingevoerd, denkt hij wel dat het mogelijk is dat er mandaten op lokaal niveau worden ingevoerd.

Er zijn al veel vaccins vereist op nationaal of lokaal niveau. Het Covid-19-vaccin is nog steeds een experimenteel vaccin dat alleen is goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen. Moderna en Pfizer hebben de derde fase van klinische onderzoeken voor de vaccins nog niet afgerond.

Volgens nieuwsberichten heeft ongeveer de helft van alle eerstelijnswerkers in Riverside County, Californië, het vaccin geweigerd, evenals 60% van het verpleeghuispersoneel in Ohio, 40% van het personeel in het Loretto Hospital in Chicago en 40% van het front- lijnwerkers. In verschillende Europese landen worden vergelijkbare percentages vaccinweigering gemeld.

Fauci zegt nu dat COVID-19-vaccin verplicht kan worden

Eind december was het risico op bijwerkingen van het vaccin 2,79%, vergeleken met het sterftecijfer van covid-19, dat ongeveer 0,26% is voor niet-geïnstitutionaliseerde personen, en een nog lager sterftecijfer onder de leeftijd van 40, 0,01 %.

Bronnen: Mercola

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous NADELIGE EFFECTEN VAN HET CORONAVIRUS VACCIN 50X HOGER DAN HET GRIEPVACCIN
Next MOET U ZICH ZORGEN MAKEN OVER DE NIVEAUS VAN ARSEEN IN BRUINE RIJST?

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Bombshell: Franse rechtbank vindt dat slimme meters je ziek maken, eist dat ze worden verwijderd

Luister naar dit artikel Deze uitspraak van het Franse hof heeft aangetoond dat slimme meters op grote schaal schadelijk zijn voor uw gezondheid. Nu heeft het Franse gerechtshof bepaald dat

Overig

Zolang moet je sporten om pizza, bier of chocolade er af te trainen

Luister naar dit artikel Bier, chocola, hamburgers, voor je het weet heb je duizenden calorieën naar binnen gewerkt. En het duurt uren voor je ze er weer hebt afgetraind, blijkt

Vaccinaties

Europese toezichthouders houden het vaccin van J & J in de gaten voor ongebruikelijke bloedstolsels

Luister naar dit artikel Het Europees Geneesmiddelenbureau onderzoekt meldingen van bloedstolsels bij mensen die het vaccin van J & J hebben gekregen. De prik is in Europa nog niet uitgegeven. Steun Health