Bombshell: Franse rechtbank vindt dat slimme meters je ziek maken, eist dat ze worden verwijderd

Bombshell: Franse rechtbank vindt dat slimme meters je ziek maken, eist dat ze worden verwijderd

Luister naar dit artikel

Deze uitspraak van het Franse hof heeft aangetoond dat slimme meters op grote schaal schadelijk zijn voor uw gezondheid. Nu heeft het Franse gerechtshof bepaald dat ze uit huizen moeten worden verwijderd.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dit is een enorme stap voorwaarts in de zaak tegen slimme meters. Miljoenen slimme meters zijn geïnstalleerd in huizen in de VS en de rest van de wereld. De nadelige gezondheidseffecten zijn goed gedocumenteerd.

Als u of iemand die u kent, een van de onderstaande gezondheidsproblemen ondervindt, kan dit komen doordat een slimme meter in hun huis is geïnstalleerd en zij dit niet eens weten.

 

Merci beaucoup voor de Franse rechtbank wegens het vonnis om gezondheidsredenen en voor de advocaat die blijft vechten namens klagers:

Een Franse rechtbank heeft om medische redenen de controversiële slimme meters van het merk Linky uit 13 huizen gelast.

Het tribunal de grande instance (TGI of de burgerlijke rechtbank) van Tours heeft de zaak van 121 “anti-Linky” klagers onderzocht en 108 van de claims afgewezen. De overige 13 werden aanvaard, waarbij de rechtbank een mogelijk verband erkende tussen hun medische klachten en hun slimme meters van Linky.

Eén daarvan omvatte een zevenjarig kind dat in Tours woonde, die – zo zei de rechtbank – ‘in een staat van chronische vermoeidheid’ verkeerde en ‘moeite had met slapen’, zoals bewezen in een medische notitie, ‘die in verband kon worden gebracht met de Linky meter”.

Arnaud Durand, advocaat voor de klagers, zei dat hij zou aandringen op compensatie voor “de mensen die niet thuis kunnen wonen”.

In juni 2017 concludeerde medisch veiligheidsagentschap L’Agence Nationale de Sécurité Sanitaire (Anses) dat de meters kunnen worden gekoppeld aan enkele “gezondheidstwijfels”, waaronder de mogelijke gevolgen van blootstelling aan elektromagnetische velden.

Hij (Durand) hoopt nu meer zaken aan te spannen tegen de installatie van de Linky-meter in heel Frankrijk.

Het land heeft al 22 zaken voor de rechter gebracht, waaronder in Rennes, Toulouse en Bordeaux. De meeste claims werden weggegooid, behalve een paar klagers die “elektrogevoeligheid” naar de meters haalden.

De meters zijn sinds het begin controversieel, met critici die bezorgdheid uiten over de vermeende gezondheidsrisico’s, brandrisico’s en de overdracht van gegevens van individuen aan een privébedrijf.

Tot nu toe zijn meer dan 700 gemeenten tegen de Linky in opstand gekomen.

In februari van dit jaar oordeelde een rechtbank dat een dorp het recht had om nee tegen hen te zeggen, en inwoners van de stad Blagnac (Occitanie) kregen wettelijke toestemming om Enedis te weigeren om informatie van hun Linky, of voor een ingenieur te verzamelen om hun eigendom binnen te gaan.

Toch zijn er naar verwachting 34 miljoen Linky-meters in heel Frankrijk tegen 2021. Ze zijn wettelijk verplicht om 80% van de vorige mechanische metervoorraad tegen 2020 te hebben vervangen – in overeenstemming met een richtlijn van de Europese Commissie waarin staat dat alle lidstaten moeten veranderen naar minimaal 80% slimme meters op deze datum.

Feit is dat er enorm veel onderzoek is gedaan waaruit blijkt hoe niet-ioniserende EMF-straling ons lichaam schaadt. In feite zijn er veel onderzoeken die aantonen dat EMV-straling een domino-effect van cellulaire vernietiging veroorzaakt.

Hier is een kort fragment uit een dergelijke studie die ik heb gevonden om u te helpen begrijpen hoe deze schade gebeurt:

“Hoe onze cellen reageren op EMF-straling

Ons lichaam maakt elke seconde meer dan 2 miljoen nieuwe rode bloedcellen aan. Deze snelle creatie van nieuwe cellen maakt ze kwetsbaar voor stress op het lichaam. In onze rode bloedcellen zit eigenlijk een reeks kleine receptoren, die zich in het celmembraan bevinden. Hoewel deze receptoren meestal chemische signalen van het lichaam ontvangen, kunnen ze ook worden beïnvloed door invloeden van buitenaf.

Deze receptoren kunnen door de mens veroorzaakte EMF-straling waarnemen en reageren alsof een vreemde indringer het lichaam en de bloedbaan binnenkomt.

Als ze gevaar detecteren, reageren de cellen door eerst de actieve transportkanalen in de celmembranen te remmen, waardoor hun permeabiliteit, evenals hun vermogen om micronutriënten te functioneren en te interpreteren, dramatisch wordt verlaagd. Dit doet twee schadelijke dingen:

Vermindert het aantal gezonde voedingsstoffen die onze cellen binnenkomen.
Remt het vermogen van onze cellen om gifstoffen en vrije radicalen te interpreteren en ervan af te komen.

Het zou vrij gemakkelijk moeten zijn om te begrijpen dat cellen die niet in staat zijn om de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen en niet in staat zijn om vrije radicalen en gifstoffen te verdrijven, al snel zeer beschadigd raken. De vrije radicalen verzadigen snel en hopen zich op in de cel, en dit verandert het vermogen van de cellen om te herstellen en te repliceren. ”

DE EFFECTEN VAN SLIMME METERS IN UW HUIS – CELLULAIRE SCHADE

Dat gezegd hebbende, zou het vrij eenvoudig moeten zijn om te begrijpen waarom grote pieken van radiofrequente straling die je huis binnenkomt een belangrijke zorg moeten zijn.

Een ander onderzoek van de Universiteit van Californië, Santa Cruz door een onderzoeker genaamd Daniel Hirsch, toont aan dat EMF-straling van slimme meters 160 keer de hoeveelheid straling uitzendt die een mobiele telefoon uitzendt. 160 keer groter, dat is verbluffend.

In hetzelfde rapport verklaarde Hirsch dat:

“De cumulatieve blootstelling van het hele lichaam vanaf een slimme meter op 3 voet lijkt ongeveer twee ordes van grootte hoger te zijn dan die van een mobiele telefoon, in plaats van twee ordes van grootte lager.”

Dus als u een van de talloze EMF-blootstellingssymptomen ervaart, zoals:

tinnitus
Duizeligheid
hoofdpijn
Moeite met slapen
Trillingen
Misselijkheid
Uitputting
Hartritmestoornissen / hartkloppingen
Verminderde immuunfunctie
Prikkelbaarheid
Verminderde cognitieve functie

Dit kan komen door de overmatige blootstelling aan straling van uw Smart Meter.

Deze video is de meest uitgebreide video (2 uur 30 minuten) die ik tot nu toe heb gevonden, dus ik moedig iedereen aan om deze te bekijken en ook te bestuderen.

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Champignons zijn echt magisch, vooral als het gaat om de gezondheid van de hersenen
Next Onderzoekers ontdekken eiwitten die beschadigde geluidsdetecterende cellen in het oor kunnen herstellen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Waarom ​willen zorgverzekeraars medicinale cannabis niet meer vergoeden?

Luister naar dit artikel Vorige week maakte Zilveren Kruis, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland, bekend medicinale cannabis vanaf volgend jaar niet meer te vergoeden. Volgens de verzekeraar heeft

Nieuws

GMO-soja vergiftigt nieren, lever en nog veel meer

Luister naar dit artikel In Noord-Amerika wordt ongeveer 75 tot 89% van de teelt van sojabonen gedaan met genetisch gemanipuleerde zaden (GMO). Misschien wordt het niet gerealiseerd, maar dit is

Nieuws

Big Tech wil uw arts ontslaan en uw nieuwe ‘zorgaanbieder’ worden

Luister naar dit artikel Als u van uw arts houdt, kunt u uw arts behouden – zolang u maar akkoord gaat om Amazon of Google alsnog uw arts te maken.