Nadat geschat 440.000 Amerikanen overleden, geven de reguliere media en Big Tech eindelijk toe dat hydroxychloroquine werkt

Nadat geschat 440.000 Amerikanen overleden, geven de reguliere media en Big Tech eindelijk toe dat hydroxychloroquine werkt

Luister naar dit artikel

Nu het veel te laat is voor de bijna een half miljoen mensen in Amerika die al zijn overleden na een positieve test op het Wuhan-coronavirus (COVID-19), worden Facebook, de American Journal of Medicine (AJM) en andere Big Media en Big Tech platformen plotseling schijnheilig omdat ze het helemaal mis hebben met betrekking tot de veiligheid en effectiviteit van hydroxychloroquine (HCQ).


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een nieuwe studie gepubliceerd in de AJM precies rond de tijd dat Joe Biden werd geïnstalleerd als “president”, ontdekte dat vroege behandeling van coronaviruspatiënten met HCQ resulteerde in een drastisch lager sterftecijfer. Degenen die het dodelijke advies van Deborah Birx en Anthony Fauci hebben opgevolgd, zijn daarentegen veel vatbaarder voor ernstige ziekte of overlijden.

Patiënten die HCQ thuis konden gebruiken, en vooral degenen die dit vroeg en gestaag deden, hadden bijna geen risico op complicaties, laat staan overlijden. Velen die naar de televisie luisterden en niets anders deden dan bang waren, kwamen echter in de problemen (zie onderstaande afbeelding).

ccc

Een andere studie uit augustus wees uit dat landen waar HCQ op grote schaal werd voorgeschreven als remedie tegen het Chinese virus, drastisch lagere sterftecijfers kenden dan de Verenigde Staten en andere landen waar het veilige, goedkope en generieke antimalariamedicijn door de medische diepe staat autoriteiten werd verboden.

De website c19study.com bevat een archief van 237 HCQ-onderzoeken, waarvan 171 peer-reviewed en de overige 195 vergelijkende behandeling versus controlegroepen. Deze onderzoeken laten vrijwel eenduidig zien dat HCQ in een vroeg stadium een veilige en effectieve remedie is tegen het Wuhan coronavirus (COVID-19).

Meer dan 3.074 wetenschappers die 166.999 patiënten evalueerden, stelden vast dat het nemen van HCQ voor het Chinese virus bijna geen nadelen heeft, in tegenstelling tot wat de reguliere media beweren. Het gebruik ervan voor profylaxe vóór blootstelling, dat wil zeggen voordat een persoon ziek wordt, is ook effectief.

Zullen Birx en Fauci persoonlijk verantwoordelijk worden gehouden voor 440.000 overleden Amerikanen?

In reactie op de laatste studie besloot de Facebook Oversight Board onder Biden een eerdere zaak ongedaan te maken waarin werd vastgesteld dat HCQ onveilig en ondoeltreffend was. Dit betekent dat Facebook-gebruikers nu zonder gevolgen positieve informatie over HCQ kunnen posten en delen.

Facebook had eerder beweerd dat het gebruik van HCQ om te proberen het Wuhan-coronavirus (COVID-19) te behandelen “bijdraagt aan het risico van dreigend … lichamelijk letsel.” Dit is niet langer het geval nu Biden ‘president’ is.

Het establishment speelt plotseling dom en doet alsof het al die tijd een “fout” was om HCQ te belasteren, ondanks decennia van onderzoek dat de werkzaamheid ervan tegen een reeks coronavirussen aantoont.

Het is ineens politiek opportuun om HCQ uit te rollen om het te laten lijken alsof mensen dankzij Biden “genezen”. Wat betreft de ongeveer 440.000 Amerikanen die moesten sterven, dit zijn in de ogen van de Democraten slechts politieke slachtoffers voor een veel grotere zaak.

“Hoeveel honderdduizenden slachtoffers zijn er gedood als gevolg van de valse beweringen van Dr. Fauci, de CDC en de technische giganten over hydroxychloroquine?” schrijft Jim Hoft voor The Gateway Pundit.

“De jihad tegen HCQ was om Trump terug te pakken. Honderdduizenden Amerikanen zijn vandaag dood! Wanneer zullen deze mensen gerechtigheid krijgen? ”

Een commentator van Gateway Pundit reageerde op het nieuws en grapte dat president Donald Trump altijd gelijk had.

“President Trump in april 2020:‘ Hydroxychloroquine is veelbelovend. Het zou de remedie kunnen zijn die we nodig hebben voor het China-virus. ‘

MSM: ‘Denkt hij dat hij een dokter is? Hij gaat ons allemaal vermoorden. ‘

Big Tech: ‘Iedereen: gebruik de term Hydroxychloroquine en we gaan je verbannen. OK? Zelfs als je een dokter bent. ‘

President Trump op 28-1-21: ‘Ik zei het je toch. ” ‘

Bronnen: TheGatewayPundit.comc19study.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous COVID-19 en geestelijke gezondheid: de "impopulaire" waarheid
Next Japan vereist binnenlandse klinische onderzoeken voordat vaccins tegen coronavirus groen licht krijgen

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Verwijder deze voedingsmiddelen uit je dieet om kankercellen uit te hongeren

Luister naar dit artikel Volgens een studie uitgevoerd door de Universiteit van Californië, San Francisco, is een ingrediënt dat meestal wordt gevonden in een aantal voedingsmiddelen de belangrijkste boosdoener voor

Onderzoek

Snelle mutaties veroorzaken twijfel over de immuniteit van het coronavirus op lange termijn

Luister naar dit artikel Een gezamenlijk onderzoek door twee vooraanstaande onderzoeksinstituten voor epidemieën in China waarschuwt dat het Wuhan-coronavirus (COVID-19) sinds januari snelle mutaties heeft ondergaan en dat deze genetische

Onderzoek

Is ons voedsel giftig? Geheimen over bewerkte voeding

Luister naar dit artikel Onderzoeksjournalist Joanna Blythman ging undercover in de voedselindustrie. Volgens haar weten we werkelijk niets over ons voedsel. Blythman vroeg zich af wat er met brood, vlees,