COVID-19 en geestelijke gezondheid: de “impopulaire” waarheid

COVID-19 en geestelijke gezondheid: de “impopulaire” waarheid

Luister naar dit artikel

Jonathan en Dr. Bob DeMaria gaan zitten en bespreken de onderliggende factoren die uw geestelijke gezondheid beïnvloeden. Tegenwoordig zijn er veel mensen die zich grote zorgen maken (en zich behoorlijk zorgen maken) over de COVID-19-pandemie.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Betere geestelijke gezondheid: een winnende formule

Dr. Bob, zoals hij liefkozend wordt genoemd, legt uit hoe u uw mentale houding aanzienlijk kunt verbeteren – vooral in deze moeilijke tijden. Beperk de tijd die u besteedt aan het kijken naar ‘mainstream media-nieuws’ vanwege de negativiteit ervan.

Dit exclusieve interview zal je helpen om vele eenvoudige manieren te ontdekken om de “triggerfoods” die angst en depressie veroorzaken te vermijden. En wat nog belangrijker is, u zult zien hoe gemakkelijk het is om uw mentale vooruitzichten te verbeteren door eenvoudige veranderingen in uw dieet en levensstijl.

Over Dr. Bob DeMaria

Dr. Bob DeMaria is een ervaren zorgverlener met meer dan veertig jaar ervaring in het helpen van mensen van over de hele wereld zonder ooit een enkel medicijn voor te schrijven. Zijn educatieve achtergrond omvat een graad in menselijke biologie, specialiteiten in spinale engineering en natuurlijke orthopedische behandelingen, en de student die de afscheidstoespraak hield van zijn chiropractische klas aan de National University of Health Sciences en een NHD-graad.

Hij is de oprichter van The Drugless Doctors, een chiropractie en op voeding gebaseerde praktijk, met locaties in Cleveland, Ohio en Naples, Florida. Zijn uitgebreide onderzoek en klinische observaties vormden de basis voor zijn tien boeken, waaronder het nieuwe “Dr. Bob’s Guide to a Healthy Marriage ‘, die hij samen met zijn vrouw Debbie schreef, en zijn YouVersion-devotionals, die door mensen over de hele wereld zijn bekeken.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Zwangerschap WAARSCHUWING: Straling van mobiele telefoons is schadelijk voor de ongeboren foetus en vermindert de vruchtbaarheid, onthult nieuwe studie
Next Nadat geschat 440.000 Amerikanen overleden, geven de reguliere media en Big Tech eindelijk toe dat hydroxychloroquine werkt

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Magnesium werkt beter dan geneesmiddelen op recept voor de behandeling van depressiesymptomen

Luister naar dit artikel Leven met depressie is zo uitdagend dat veel mensen zich aangetrokken voelen tot het idee van een ‘quick fix’ in de vorm van antidepressiva. Hoewel hun

Psychisch

ADHD-epidemie leidt tot ‘kindermishandeling’ en ‘intimidatie van ouders’: “Stop met het drogeren van onze kinderen”

Luister naar dit artikel Scholen zetten ouders onder druk om hun kind ADHD-medicatie te geven. Volgens de Wet Passend Onderwijs moeten kinderen met gedragsproblemen zoveel mogelijk naar het reguliere onderwijs.

Psychisch

Schokkend: Antidepressiva werken niet, maar hebben wél ernstige bijwerkingen

Luister naar dit artikel Antidepressiva werken niet, maar veroorzaken wel ernstige bijwerkingen en zijn bovendien verslavend. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende