Zwangerschap WAARSCHUWING: Straling van mobiele telefoons is schadelijk voor de ongeboren foetus en vermindert de vruchtbaarheid, onthult nieuwe studie

Zwangerschap WAARSCHUWING: Straling van mobiele telefoons is schadelijk voor de ongeboren foetus en vermindert de vruchtbaarheid, onthult nieuwe studie

Luister naar dit artikel

Er zijn zoveel stedelijke legendes over de gevaren van straling van mobiele telefoons dat het steeds moeilijker wordt om feit van fictie te onderscheiden. Ja, mobiele telefoons worden heet, erg heet, vooral bij intensief gebruik; nee, ondanks dat talloze video’s op internet iets anders beweren, kan een mobiele telefoon geen ei koken. Maar kan uw mobiele telefoon een negatieve invloed hebben op uw reproductieve gezondheid?


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Volgens NIEUW onderzoek van Environmental Health Trust heeft straling van mobiele telefoons een negatieve invloed op de vruchtbaarheid, de gezondheid van de foetus, de zwangerschap en het sperma. Bovendien kunnen mobiele telefoons, laptops en andere draadloze producten die straling uitzenden, wanneer ze gedurende langere tijd tegen het lichaam worden gedragen of vastgehouden, ertoe leiden dat gebruikers zichzelf blootstellen aan stralingsniveaus die de federale RF-veiligheidslimieten overschrijden.

Alarmbel voor mannen: straling van mobiele telefoons houdt verband met mannelijke onvruchtbaarheid

De cijfers zijn alarmerend, net als een huiveringwekkende onthulling in dystopische sciencefiction. Een op de zeven stellen in de VS is onvruchtbaar. Bovendien is volgens een onderzoek uit 2017 naar mannelijke onvruchtbaarheid aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem het aantal zaadcellen onder mannen in het westen de afgelopen 40 jaar meer dan gehalveerd en daalt het momenteel met gemiddeld 1,4% per jaar.

Dus hoe reëel is het gevaar van straling van mobiele telefoons voor de vruchtbaarheid? De meningen lopen uiteen.

In 2015 deden 190 onafhankelijke wetenschappers uit 39 landen – waaronder de Verenigde Staten – een beroep op de Wereldgezondheidsorganisatie om de richtlijnen voor mobiele telefoons aan te scherpen en ervoor te zorgen dat het publiek “volledig geïnformeerd is over de mogelijke gezondheidsrisico’s van elektromagnetische energie.”

Ondertussen concludeerde een studie uit 2018, uitgevoerd door de Cleveland Clinic Foundation of Ohio, dat het gebruik van mobiele telefoons de spermakwaliteit vermindert door het aantal zaadcellen, de beweeglijkheid, de levensvatbaarheid en de normale morfologie te verminderen. Toch zijn veel wetenschappers en onderzoekers van mening dat onderzoeken naar straling van mobiele telefoons te voorlopig zijn om een ondubbelzinnig verband tussen mobiele telefoons en dalend aantal zaadcellen te bewijzen.

De dreiging is reëel: mobiele telefoons zijn gekoppeld aan DNA-schade en veroorzaken enorme schade aan de hersenen

Mobiele telefoons zijn verankerd in ons leven. En de hoeveelheid tijd die we aan onze telefoons besteden, neemt elk jaar toe. Het meetbedrijf Zenith denkt dat we in 2021 meer dan vier uur per dag op onze telefoons zullen doorbrengen.

Als verschillende nieuwe, onafhankelijke onderzoeken en eerdere bevindingen bevestigen dat pulserende digitale signalen van mobiele telefoons het DNA verstoren, de hersenfunctie aantasten en het sperma beschadigen – met foetussen, kinderen en tieners die bijzonder kwetsbaar zijn voor straling van mobiele telefoons – waarom herziet de Federal Communications Commission ( FCC) de blootstellingslimieten dan niet?

Nou, het is waarschijnlijk eerlijk om te zeggen dat “het allemaal om het geld gaat” en dat de FCC eenvoudig wordt bestuurd door een krachtige telecommunicatielobby. Simpel gezegd, als de FCC “slecht nieuws” zou publiceren over draadloze technologie … dat zou niet goed zijn voor het bedrijfsleven.

Dat gezegd hebbende … het is duidelijk dat te veel straling van mobiele telefoons een negatieve invloed heeft op uw reproductieve gezondheid. En het is aan ons om nu actie te ondernemen om onze gezondheid te beschermen.

Voer deze stappen uit om uw blootstelling aan straling van mobiele telefoons te verminderen

Overweeg om de volgende maatregelen te nemen om uzelf, uw gezin en uw vruchtbaarheid te beschermen tegen de gevaren van geabsorbeerde straling van mobiele telefoons:

Afstand is de sleutel (telecommunicatiebedrijven adviseren consumenten om een minimale afstand van 5 mm tussen hun mobiele telefoon en lichaam aan te houden)
Draag geen mobiele telefoon in de voorzakken van uw broek
Verminder de duur van het gebruik van mobiele telefoons

Bronnen:  Activistpost.comActivistpost.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Anale uitstrijkjes voor COVID nauwkeuriger zegt Chinese expert
Next COVID-19 en geestelijke gezondheid: de "impopulaire" waarheid

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Mogelijke oorzaak ADHD gevonden. Dit is wat hyperactiviteit kan veroorzaken bij je ongeboren kind

Luister naar dit artikel Vrouwen die tijdens de zwangerschap vaak hun mobiele telefoon gebruiken hebben meer kans om een hyperactief kind te krijgen. Dat blijkt uit nieuw onderzoek. Steun Health Bytes: alleen

Onderzoek

Curcumine kan helpen bij het voorkomen of bestrijden van maagkanker – studie

Luister naar dit artikel Hoewel weinigen van ons het weten, lijdt de meerderheid van de bevolking aan maagproblemen. Als lage zoutzuurgehaltes (die kunnen leiden tot een slechte spijsvertering, opgeblazen gevoel

Onderzoek

Chemicus publiceert baanbrekend onderzoek over ‘aluminiumvergifting van de mensheid door geo-engineering’

Luister naar dit artikel De academische wereld raakt in toenemende mate geïnteresseerd in geo-engineering, het opzettelijk grootschalig ingrijpen in de natuurlijke systemen op aarde om het klimaat te veranderen. In