“Positief” getest op COVID-19? Stel zeker van deze vraag!

“Positief” getest op COVID-19? Stel zeker van deze vraag!

Luister naar dit artikel

De lockdowns zijn gebaseerd op stijgende “gevallen” die zijn gebaseerd op positieve PCR-testresultaten.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Maar wat is precies een positief PCR-testresultaat? Wat betekent het?

Zoals Dr. Tommy Megremis onlangs samenvatte:

Zoals algemeen bekend, wordt de PCR-test gebruikt om een kleine hoeveelheid genetisch materiaal te amplificeren om patronen van DNA te herkennen door middel van  ‘cycli’. (Ook voor het RNA-virus wordt het RNA omgezet in DNA om te worden gedetecteerd, het is gewoon de manier waarop de test werkt) Dit is hoe we in staat waren de genomen in Egyptische mummies en Wooly Mammoths te herkennen. Het werkt omdat als je voldoende tijd amplificeert middels meerdere cycli om legitieme DNA-fragmenten te “laten groeien”, je iets krijgt met een behoorlijke hoeveelheid specificiteit. Wat steeds duidelijker wordt, is dat de PCR-test niet is ontworpen als een diagnostisch hulpmiddel voor infectie en echt niet kan functioneren zonder een enorme hoeveelheid valse positieven, punt uit.

Als het gaat om COVID, is de aanwezigheid van virusdeeltjes die worden opgepikt door de PCR-techniek niet kwantitatief gekoppeld aan een actieve “symptomatische” infectie. Het kan simpelweg niet zo zijn, omdat de infectiedrempel als gevolg van virale belasting voor elke patiënt anders is. Het blijkt dat als je ongeveer 25 ‘cyclussen’ uitvoert, de valse positiviteit van COVID-infectie erg hoog begint te worden.

Ik en anderen hebben in blogs uitgelegd hoe mensen kunnen worden blootgesteld aan virussen en een eenvoudige aangeboren immuunrespons kunnen opbouwen en nooit anders weten. Als je deze mensen met een zeer lage virale last, die niet ziek zijn, test, kun je de virale RNA-code vinden die wordt gebruikt om een ‘diagnose’ te stellen als je genoeg cycli doorloopt. De laatste keer dat ik keek, had Labcorp minstens 40 cycli nodig om virale genoomfragmenten te detecteren. De PCR-test was nooit bedoeld voor de diagnose van een infectie, maar als een kwalitatieve test voor de aanwezigheid van delen van een virusgenoom. Ik weet dat er op het net enige verwarring is ontstaan over wat de uitvinder Kary Mullis daarover had gezegd. Maar we lopen dagelijks met mensen die een aantal delen van het dodelijke virus of bacteriële genomen hebben die je zou kunnen oppikken met een PCR-test als je de specifieke test ervoor had. Zouden we beweren dat die persoon een geïnfecteerde patiënt was? Nee!

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Daarom legt Chris Martenson van PeakProsperity hieronder in detail het antwoord uit op de belangrijkste vraag die u zou moeten stellen als u of een geliefde een positief PCR-testresultaat krijgt.

“Wat is de Cycle Threshold (CT) -waarde voor die test?”

Klinkt wankel, maar het is eigenlijk heel belangrijk om te begrijpen. Een lage CT-waarde betekent dat iemand met een virus is geladen. Een hoge waarde betekent daarentegen minder virale lading.

Boven een bepaald niveau is de belasting onvoldoende om iemand anders te infecteren of van enige klinische of epidemiologische relevantie te zijn.

Het probleem? Overheden in het hele land en in de wereld baseren hun beslissingen op CT-waarden die zeer hoog zijn. Te hoog.

Bronnen:

WHO PCR 47 (!) Cycles

https://www.who.int/diagnostics_laboratory/eul_0489_185_00_path_covid19_ce_ivd_ifu_issue_2.0.pdf?ua=1

CT over 35 is non-infectious

https://www.infectiousdiseaseadvisor.com/home/topics/covid19/ct-value-may-inform-when-patients-with-covid-19-can-be-safely-discharged/

Cycle Thresholds Too Damn High

https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

Corman Drosten retraction request

https://cormandrostenreview.com/report/

Bad Testing Video Sept 1

UK PCR positive standards

https://www.england.nhs.uk/coronavirus/wp-content/uploads/sites/52/2020/03/guidance-and-sop-covid-19-virus-testing-in-nhs-laboratories-v1.pdf

Kansas CT cutoff of 42

https://www.coronavirus.kdheks.gov/DocumentCenter/View/1505/SARS-CoV-2-COVID-19-PCR-Ct-Cutoff-Values-PDF—10-5-20

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Cambridge-studie: de geestelijke gezondheid van kinderen verslechterde "aanzienlijk" tijdens lockdown
Next GEZONDHEIDSWAARSCHUWING: Langdurig gebruik van een gezichtsmasker heeft 4 NEGATIEVE gevolgen voor de gezondheid

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Neuralink van Elon Musk krijgt groen licht om mensen te rekruteren voor een hersenchipproef

Luister naar dit artikel De hersenimplantaatstartup van Elon Musk heeft toestemming gekregen van een onafhankelijke beoordelingsraad om patiënten met verlamming te werven om de experimentele hersenchip te testen. Steun Health

Overig

Big Pharma kan wel inpakken. Deze wetenschappelijk onderbouwde documentaire laat zien waarom

Luister naar dit artikel Onze gedachten, overtuigingen en emoties hebben een enorme impact op onze gezondheid en ons vermogen om te genezen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige

Vaccinaties

Verbijsterende VIDEO: Pfizer en FDA wisten dat de COVID-prik duizenden zou doden

Luister naar dit artikel Als je denkt aan COVID-19, verplichte injecties, lockdowns en andere draconische maatregelen, allemaal in naam van je veiligheid, denk je dan aan het woord ‘genocide’? Of