AstraZeneca schort het Amerikaanse COVID-19-vaccinonderzoek op vanwege ernstige bezorgdheid, de onderzoeken gaan door in Zuid-Afrika

AstraZeneca schort het Amerikaanse COVID-19-vaccinonderzoek op vanwege ernstige bezorgdheid, de onderzoeken gaan door in Zuid-Afrika

Luister naar dit artikel

AstraZeneca COVID-19-vaccinonderzoek is in de VS voor ten minste enkele dagen opgeschort vanwege bezorgdheid over ernstige complicaties. Het experimentele vaccin wordt onder de loep genomen nadat een deelnemer aan klinische onderzoeken de diagnose transversale myelitis, een ontstekingssyndroom, had gekregen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De Amerikaanse klinische proef met het COVID-19-vaccin van AstraZeneca zal de komende dagen worden opgeschort omdat de Amerikaanse Food and Drug Administration een mogelijke bijwerking onderzoekt, aldus Reuters.

Bronnen vertelden maandag aan het persbureau dat de inschrijving voor het proces pas “ten minste midweek” werd heropend, in afwachting van het onderzoek. De FDA reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar.

De klinische proef van het Brits-Zweedse farmaceutische bedrijf werd vorige week opgeschort nadat een vrijwilliger in het ziekenhuis was opgenomen en naar verluidt werd gediagnosticeerd met transversale myelitis, die een ontsteking in het ruggenmerg veroorzaakt en wordt geassocieerd met virale infecties.

De universiteit van Oxford, AstraZeneca’s partner op het gebied van het vaccin, heeft zijn klinische proef in Groot-Brittannië al hervat en zei in een verklaring dat bijwerkingen een “verwacht” onderdeel waren van een grote proef, meldde de BBC. De proef in een laat stadium omvat ongeveer 30.000 deelnemers in de VS, het VK, Brazilië en Zuid-Afrika.

In de VS aarzelen toezichthouders om het proces te hervatten, nu de door de overheid gefinancierde National Institutes of Health nu een eigen onderzoek hebben gestart, meldde Kaiser Health News maandag.

“De hoogste niveaus van NIH zijn zeer bezorgd”, vertelde Dr. Avindra Nath, leider van viraal onderzoek aan het Instituut voor Neurologische Stoornissen en Beroerte van de NIH, aan het nieuwskanaal. ‘Het laatste wat je wilt, is gezonde mensen pijn doen.’

Ondertussen gaat AstraZeneca, om de een of andere reden, in Zuid-Afrika wel door met de vaccinproeven, wetende welke schade dit zou kunnen veroorzaken…

Bronnen: Business Insider

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Vaccinfabrikant Pfizer begint alvast met de 'anti-vaxxers' te beschuldigen waarom hun vaccin het coronavirus niet stopt
Next Gates financierde poliovaccin dat poliovirussen veroorzaakt - WHO geeft toe

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Chinese gezondheidsfunctionarissen waarschuwen dat het coronavirus ‘sterker’ wordt, waarbij mutatiemogelijkheden nauwlettend worden gevolgd

Luister naar dit artikel Het mysterieuze coronavirus verspreidt zich nu sneller en er is nog weinig over bekend, aldus de hoge gezondheidsambtenaren van China, terwijl Beijing worstelt met tekorten aan

Psychisch

Conclusie na 30 jaar: “We zijn er met zijn allen ingeluisd door de farmaceutische industrie”

Luister naar dit artikel Het gebruik van de psychofarmaca, medicijnen die inwerken op het psychisch welbevinden, blijft stijgen, terwijl het aantal mensen met psychische klachten helemaal niet afneemt. Dat stelt

Vaccinaties

Tienermeisje sterft in haar slaap na nutteloos HPV-vaccin. Explosieve docu laat zien hoe deze prik levens verwoest

Luister naar dit artikel Een tienermeisje is enkele weken nadat ze de controversiële HPV-prik had gekregen, overleden in haar slaap. Dat blijkt uit een nieuwe documentaire waar de Daily Mail over bericht.