Gates financierde poliovaccin dat poliovirussen veroorzaakt – WHO geeft toe

Gates financierde poliovaccin dat poliovirussen veroorzaakt – WHO geeft toe

Luister naar dit artikel

Wanneer de reguliere media hun zin krijgen, wordt elke kritiek op de miljardair-computernerd – die de zogenaamde wereldwijde gezondheidsexpert werd – Bill Gates snel de kop ingedrukt met beschuldigingen van “samenzweerderige arrogantie”. Maar wanneer zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wordt gedwongen te erkennen dat een poliovaccin dat door Gates wordt gefinancierd verantwoordelijk is voor een polio-uitbraak, is het bijna onmogelijk om niet gealarmeerd te zijn door de enorme aanwezigheid van de miljardair in de wereldwijde medische wereld.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De uitbraak in Afrika is een van de ten minste twee dozijn bevestigde episodes van uit vaccins afkomstige polio-uitbraken over de hele wereld in de afgelopen vijf jaar, die landen hebben getroffen variërend van de Filippijnen tot Oekraïne … en ondanks dit nieuws zouden we afhankelijk zijn van een Door Bill Gates gesteund COVID-vaccin (met spoed op de markt gebracht) – dat “hopelijk” het leven herstelt zoals gewoonlijk na de coronaviruspandemie ?!

Meer dan een dozijn gevallen: Polio-uitbraak in Afrika in verband met poliovaccin gefinancierd door Bill Gates

Op 1 september 2020 kondigde de WHO op hun website aan dat het federale ministerie van Volksgezondheid in Soedan slechts een maand eerder de onrustige organisatie op de hoogte bracht van een opkomende “van vaccins afgeleide” polio-uitbraak, veroorzaakt door wat bekend staat als poliovirus type 2, of cVDPV2. Soedanese functionarissen hebben tot dusver twee jonge kinderen geïdentificeerd die lijden onder de effecten van het vaccin.

“Het eerste geval”, meldt de WHO, was een vierjarig kind dat op 7 maart 2020 “acute slappe verlamming kreeg … in Zuid-Darfur”, gelegen in West-Soedan. Het volgende kind dat door een vaccin verlamd raakte, was een driejarige uit de “Shari-stad AI Gedarif-plaats in de staat Gedarif in het oosten, dicht bij de grens met Eritrea en Ethiopië.”

“Beide kinderen”, geeft de WHO toe, “ontvingen hun laatste dosis bOPV (type 1 & 3) in 2019.”

Alleen al in de maand augustus zijn in totaal 13 gevallen van cVDPV2 gerapporteerd in heel Afrika, inclusief de gebieden van de Rode Zee, West-Darfur, Oost-Darfur, Witte Nijl, Rivier de Nijl en Gezira. Deze gevallen zijn genetisch gekoppeld aan een andere vaccin-afgeleide uitbraak die in oktober 2019 werd ontdekt en momenteel circuleert in Tsjaad en Kameroen.

Verre van uitgeroeid, woedt ziekte in bepaalde delen van de wereld rechtstreeks als gevolg van door Gates gefinancierde vaccins, zeggen experts

Vaccinfabrikanten en hun geldschieters – waaronder de Bill and Melinda Gates Foundation – prijzen al lang het belang van vaccins om overdraagbare ziekten te voorkomen en levens te redden over de hele wereld, vooral in meer kwetsbare bevolkingsgroepen zoals Sub-Sahara Afrika.

En toch blijkt uit recente rapporten dat dit niet altijd het geval is. Om bot te zijn, veel mensen twijfelen sterk aan de ‘goede bedoelingen’ van Bill Gates en zien hem slechts als een profiteur die miljarden dollars verdient dankzij zijn vaccinatieagenda’s.

Het probleem is zo zorgwekkend dat een viroloog van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention, Mark Pallansch, in een interview met Science Magazine van vorig jaar toegaf dat vanwege het wijdverbreide gebruik van nieuwere, krachtigere poliovaccins die “we nu hebben, dat tot meer nieuwe uitbarstingen van het virus hebben geleid dan we hebben tegengehouden. ”

Volgens een recent rapport van Nature zijn er sinds 2016 vrijwel geen gevallen van polio in het wild in Afrika, maar in het afgelopen jaar (augustus 2019 tot Augustus 2020) zijn er meer dan 400 gevallen van polio veroorzaakt door het vaccin gedocumenteerd in 20 landen over de hele wereld.

Dat klopt! We hebben het van de hoogste autoriteit dat vaccins virulente stammen van een potentieel dodelijk virus verspreiden. We hebben hier eigenlijk al jaren officiële rapporten van. In het licht van deze beangstigende realiteit moeten we ons afvragen:

Zullen ambtenaren echt de ernstige risico’s blijven ontkennen van het afdwingen van massale vaccinatie van een haastig gemaakt COVID-vaccin aan het nietsvermoedende (en misschien al te vertrouwend) publiek?

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous AstraZeneca schort het Amerikaanse COVID-19-vaccinonderzoek op vanwege ernstige bezorgdheid, de onderzoeken gaan door in Zuid-Afrika
Next Pillendraaiers: de huidige medische studenten krijgen geen les over voeding, ondanks de toenemende last van voedingsgerelateerde ziekten

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

SUPERZORGPOLIS, MAAR NIET VOOR JOU!

Luister naar dit artikel Een goede zorgpolis met nul eigen risico tegen een afbraakprijsje. Door een handigheidje kunnen zorgverzekeraars deze polissen aanbieden, maar bijna niemand komt ervoor in aanmerking. Er

Nieuws

Vrouw (58) strijdt tegen wifi: “Het is levensgevaarlijk”

Luister naar dit artikel Wifi in de bus is levensgevaarlijk voor passagiers en chauffeurs. Dat zegt althans Carla Obbens (58). Ze strijdt op petities.nl tegen de invoering van wifi in

Vaccinaties

VIDEO: Arts vertelt waarheid over de griepprik

Luister naar dit artikel Mark Geier werkte 10 jaar voor de Amerikaanse gezondheidsdienst, de National Institutes of Health (NIH) en ook was hij als hoogleraar verbonden aan de Johns Hopkins