Vaccinfabrikant Pfizer begint alvast met de ‘anti-vaxxers’ te beschuldigen waarom hun vaccin het coronavirus niet stopt

Vaccinfabrikant Pfizer begint alvast met de ‘anti-vaxxers’ te beschuldigen waarom hun vaccin het coronavirus niet stopt

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

In wat duidelijk een preventieve aanval is op Amerikanen die zullen proberen hun recht uit te oefenen om niet besmet te worden met een experimenteel coronavirusvaccin, geeft het hoofd van de grote farma Pfizer, die meedoet om eerst een COVID-19-injectie te ontwikkelen, zodat het bedrijf kan miljarden binnenhalen al ‘anti-vaxxers’ de schuld voor het geval het faalt.

Albert Bourla waarschuwde op 8 september dat iedereen die geen coronavirusvaccin krijgt, een “zwakke schakel” zal worden en naar verluidt verantwoordelijk zal worden voor de voortdurende verspreiding van het virus (waarover gesproken, hoe zijn die lockdowns en bedrijfssluitingen verlopen om hoe de bierbug zich verspreidt?).

Tot zover dat enige kudde-immuniteit van kracht werd.

CNBC heeft meer details verstrekt:

Bourla, wiens bedrijf in een laat stadium test voor een mogelijk vaccin, zei dat hij de bezorgdheid van het publiek over vaccins, die in recordtijd worden ontwikkeld, begrijpt. Hij zei dat Pfizer alleen toestemming zal vragen aan de Food and Drug Administration nadat uit de gegevens blijkt dat het vaccin veilig en effectief is.

Maar hij zei ook dat mensen die besluiten om het vaccin niet te nemen zodra het beschikbaar is ‘niet alleen hun leven zullen beïnvloeden’.

Dus om tegenwoordig CEO van Big Pharma te worden, moet je blijkbaar ook de hoofdverkoper worden.

In een interview met NBC, dat eigendom is van het bedrijf, zei Bourla dat mensen die het vaccin van zijn bedrijf niet krijgen ‘het leven van anderen zullen beïnvloeden, want als ze niet vaccineren, zullen ze de zwakke schakel worden waardoor dit virus zich kan vermenigvuldigen’.

Earth to Bourla: we hebben al tientallen jaren een griepvaccin en we moeten elk jaar een nieuwe soort maken omdat (tromgeroffel) influenza repliceert, zich aanpast en verandert.

Het is een virus. Dat is wat ze doen; ze overleven. En als we iedereen permanent op slot houden zonder het nieuwe coronavirus de kans te geven zichzelf uit te branden, dan zal het veel langer blijven bestaan.

CNBC moest ook in het ‘anti-vaxxer’-bashen stappen.

“Aarzeling om te vaccineren was al een probleem in de Verenigde Staten. Maar angst als gevolg van de pandemie en de verwarrende communicatie van de Trump-regering over de ontwikkeling van vaccins heeft de oppositie tegen een vaccin versterkt en zou de impact van een Covid-19-vaccin in gevaar kunnen brengen, zeggen experts en wetenschappers op het gebied van infectieziekten ”, aldus het netwerk.

Eerst en vooral zijn de communicatie van de Trump-regering niet meer ‘verwarrend’ geweest dan enig ander regime zou zijn geweest. Immers, toen de Mexicaanse griep toesloeg, had de godskoning Barack Obama ook niet alle antwoorden direct uit de poort.

Maar dit vaccin is op zijn zachtst gezegd ook riskant, omdat het wordt gehaast. En hoewel niemand ooit zou moeten geloven dat president Trump iemand ermee wil doden of verwonden, is de kans groter dan gemiddeld dat er veel nadelige gevolgen zullen zijn van een coronavirusvaccin dat niet volledig is getest.

En dat gezegd hebbende, waarom gelooft Bourla dat we allemaal zijn vaccin moeten krijgen? Tot dusver is er in ieder geval geen nationale vaccinplicht voor de jaarlijkse griepprik; wat maakt COVID-19 zo anders?

En zeg niet ‘het dodental’, want ‘het dodental’ is een verzinsel; denkende, weten rationele mensen weten dat al maanden als gevolg van richtlijnen van Centers for Disease Control and Prevention, waarin wordt opgeroepen iedereen die is overleden door andere oorzaken, maar die positief testen op het virus, als een ‘coronavirus-dood’ te beschouwen. Het is belachelijk.

Dan is er altijd de zeer legitieme zorg dat het vaccin een politiek hulpmiddel zou kunnen zijn voor de herverkiezing van de president. Hoewel Trump zeker een tweede termijn heeft verdiend, mogen we nooit een gepolitiseerd vaccin willen.

In dat verband zijn er al enkele ernstige bijwerkingen van andere coronavirusvaccins, waaronder degene die wordt ontwikkeld door AstraZeneca. Blijkbaar ontwikkelde een vrouw uit het VK significante neurologische symptomen die consistent waren met een zeldzame spinale inflammatoire aandoening die transversale myelitis wordt genoemd.

Ze verbetert naar verluidt, maar wat gebeurt er als een vaccin zoiets op grote schaal doet?

Volgens Bourla hoeven we ons daarover geen zorgen te maken, want we zouden ‘zwakke schakels’ zijn.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Fluoride gekoppeld aan aangetaste nier- en leverfunctie bij adolescenten, waarschuwen onderzoekers
Next AstraZeneca schort het Amerikaanse COVID-19-vaccinonderzoek op vanwege ernstige bezorgdheid, de onderzoeken gaan door in Zuid-Afrika

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Huisarts Slaat alarm over “extreme bijwerkingen” van het Moderna-vaccin, legt uit hoe het “vaccin duidelijk gevaarlijker is dan COVID-19”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Exponentiële stijging van sterfgevallen door atleten gelinkt aan de uitrol van COVID-shot

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Meisjes die controversiële HPV-vaccin weigeren worden geïntimideerd en onder druk gezet. Zo gaat de farmaceutische maffia te werk

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat