COVID-19: “Voor mensen jonger dan 45 jaar is het sterftecijfer bij infecties bijna 0%” – Stanford Professor

COVID-19: “Voor mensen jonger dan 45 jaar is het sterftecijfer bij infecties bijna 0%” – Stanford Professor

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

John PA Ioannidis, hoogleraar geneeskunde en epidemiologie aan de Stanford University is een van de vele wetenschappers over de hele wereld, en een van de vele van de Stanford University, die de wereld heeft verteld dat het nieuwe coronavirus tot nu toe volgens de gegevens niet is net zo gevaarlijk als wordt beweerd door de reguliere media. Zo publiceerde hij eerder tijdens de pandemie een artikel met de titel ‘Een fiasco in wording? Terwijl de coronavirus-pandemie plaatsvindt, nemen we beslissingen zonder betrouwbare gegevens. “In het artikel stelt hij dat er simpelweg niet genoeg gegevens zijn om claims te maken over het gerapporteerde sterftecijfer. Hij verklaarde dat percentages, “zoals het officiële 3,4% -percentage van de Wereldgezondheidsorganisatie, gruwel veroorzaken – en zinloos zijn.”

Dit is precies wat deze cijfers deden. Ze vormden in feite de basis en de rechtvaardiging voor de lockdowns.

Het bleek dat hij gelijk had. Het idee dat het infectiepercentage veel groter is dan eerder werd gedacht, lijkt in de wetenschappelijke gemeenschap goed geaccepteerd en duidelijk te zijn, en er zijn meerdere studies naar voren gekomen die de afgelopen maanden hetzelfde benadrukten. Niet zo lang geleden suggereerden verschillende academici van de Stanford School of Medicine, waaronder Ioannidis, dat COVID-19 een vergelijkbaar sterftecijfer voor infecties heeft als seizoensgriep op basis van de gegevens die ze in hun onderzoek hebben gevonden.

In een recent interview met Greek Reporter schatte Ioannidis dat er wereldwijd al 150 tot 300 miljoen of meer mensen zijn besmet met COVID-19, veel meer dan de 10 miljoen gedocumenteerde gevallen. Hij waarschuwde dat “de in veel landen opgelegde draconische afsluitingen mogelijk het tegenovergestelde effect hebben van wat was bedoeld. Hij vertelde de Griekse Reporter dat “het aantal mensen dat wordt verhinderd het risico loopt op hongerdood en is gestegen tot 1,1 miljard, en dat ze miljoenen levens op het spel zetten.”

Hij is niet de enige wereldberoemde wetenschapper die deze maatregelen ‘draconisch’ noemt. U kunt hier een ander voorbeeld zien. In feite zijn er veel van hen, waarvan een grote meerderheid is gecensureerd door platforms zoals YouTube en Facebook. Sinds wanneer worden de meningen en onderzoeken van deskundigen op dit gebied voortdurend gecensureerd, simpelweg omdat ze zich verzetten tegen de opvattingen van onze federale gezondheidsinstanties en de Wereldgezondheidsorganisatie? Waarom patrouilleert een digitale autoritaire ‘feitenchecker’ op internet om mensen te vertellen wat wel en niet zo  is?

Mensen ervaren niet alleen enorme economische gevolgen, maar het heeft ook gevolgen voor de gezondheid. Een nieuw artikel in het British Medical Journal suggereert dat quarantainemaatregelen in het Verenigd Koninkrijk als gevolg van het nieuwe coronavirus mogelijk al meer Britse senioren hebben gedood dan het coronavirus tijdens de piek van het virus. Hierover leest u hier meer.

Dit is wat Ioannidis te zeggen had over het sterftecijfer van de infectie nu de zaken verder zijn gevorderd:

0,05% tot 1% is een redelijk bereik voor wat de gegevens ons nu vertellen voor het sterftecijfer van de infectie, met een mediaan van ongeveer 0,25%. Het sterftecijfer in een bepaald land hangt sterk af van de leeftijdsopbouw, wie zijn de geïnfecteerden en hoe ze worden beheerd. Voor mensen jonger dan 45 jaar is het sterftecijfer bij infecties bijna 0%. Voor 45 tot 70 is het waarschijnlijk ongeveer 0,05-0,3%. Voor degenen boven de 70 stijgt het aanzienlijk, tot 1% of hoger voor mensen boven de 85. Voor kwetsbare, verzwakte ouderen met meerdere gezondheidsproblemen die besmet zijn in verpleeghuizen, kan het oplopen tot 25% tijdens grote uitbraken in deze faciliteiten. (bron)

Het idee dat het sterftecijfer veel lager is dan de oorspronkelijke schattingen en zelfs veel lager dan wat de cijfers nu laten zien, lijkt vrij duidelijk. Zelfs CNN erkende dit onlangs, alleen om te stellen dat alleen al omdat het een laag sterftecijfer voor infecties heeft, niet betekent dat we ons te comfortabel moeten voelen. Met andere woorden, blijf je masker dragen.

Zelfs de CDC heeft onlangs aangekondigd dat ze COVID-19 niet langer een “epidemie” zullen noemen vanwege het opmerkelijk lage sterftecijfer. Hierover leest u hier meer.

Dit roept allemaal de vraag op: zijn alle maatregelen die onze regelgevende instanties op het gebied van gezondheid ons dwingen te nemen, echt nodig? Zijn ze zelfs wel goed voor ons? Gaat dit echt over het virus, of laten we onze perceptie gewoon manipuleren door grote media en machtige mensen, net zoals we hebben laten gebeuren met betrekking tot een aantal andere onderwerpen, zoals ‘de oorlog tegen terreur’, bijvoorbeeld. Waarom is er zoveel informatie dat maskers bijvoorbeeld niet echt verplicht zouden moeten zijn?

Waarom hebben we de maatregelen genomen die we voor dit virus hebben genomen, maar niet voor alle andere ernstige respiratoire virussen die elk jaar miljoenen mensen over de hele wereld infecteren en doden?

Wist u bijvoorbeeld dat is aangetoond dat metapneumovirus op 5-jarige leeftijd een wereldwijde circulatie heeft met een bijna universele infectie? Wist u dat uitbraken van metapneumovirus elk jaar goed worden gedocumenteerd, vooral in instellingen voor langdurige zorg met sterftecijfers tot 50%? (pubmed 18820584) Wist u dat infectie met het humaan metapneumovirus elk jaar een groot aantal ziekenhuisopnames van kinderen tot gevolg heeft? Wist je dat het een aanzienlijk morbiditeitspercentage heeft, ook bij ouderen, maar ook bij kinderen? Wist u dat elk jaar bijna 1-2 miljoen kinderen sterven aan dit soort aandoeningen van de luchtwegen omdat ze leiden tot acute aandoeningen van de luchtwegen? Stel je voor dat de infectiepercentages en sterftecijfers voortdurend werden bijgehouden en op een gemakkelijk toegankelijke website, reguliere media, radio enz. Werden geplaatst. Stel je voor dat de andere coronavirussen en luchtwegaandoeningen die in sommige gevallen ernstiger zijn en in sommige gevallen aantoonbaar besmettelijker zijn. , constant werden gecontroleerd en elke minuut naar de bevolking uitgestraald, kunt u zich de hysterie voorstellen die zou ontstaan?

Aan het eind van de dag lijkt het vrij duidelijk dat dit virus niet zo gevaarlijk is als het wordt beweerd, en nogmaals, op basis van de gegevens lijkt het niet gevaarlijker te zijn dan wat we al jaren hebben meemaakt. Dus nogmaals, het roept de vraag op, wat gebeurt er hier echt, en waarom hebben regeringen het coronavirus gebruikt, zoals Edward Snowden zei, op dezelfde manier als ze 9/11 gebruikten? Meer autoritaire maatregelen opleggen aan de bevolking zonder hun toestemming?

Het aantal controverses rond het coronavirus is behoorlijk onthullend. Zelfs mensen van wie de dood is gemarkeerd als COVID-sterfte, zijn mogelijk niet gestorven als gevolg van het coronavirus. Hierover leest u hier meer. Dit, samen met het hoge infectiepercentage, drijft zelfs het sterftecijfer van de infectie lager.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Terwijl Rusland de laatste fase van het coronavirusvaccinonderzoek begint, bevestigden vrijwilligers immuniteit en geen bijwerkingen te hebben
Next 81% van de vrijwilligers in de klinische proef lijdt aan reacties op het COVID-19-vaccin van CanSino Biologics

About author

redactie
redactie 4445 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

De nieuwe schijf van vijf: oude wijn in nieuwe zakken

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Gevaarlijke online trend: smaller zijn dan een blad papier

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

COVID-preventie – een effectief alternatief voor vaccins

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat