Kruiden om te helpen bij schimmelblootstelling

Kruiden om te helpen bij schimmelblootstelling

Luister naar dit artikel

De griep die rondgaat, chemicaliën in ons water en vervelende kinderartsen kunnen bovenaan de lijst van zorgen staan voor de meeste bezorgde mama’s. Maar bent u zich bewust van een veel voorkomende gezondheidsbedreiging die op de loer ligt in uw eigen huis?


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Schimmel is een probleem in veel huizen en ondanks de populaire gedachte, kan elke hoeveelheid of type schimmel uw gezondheid schaden. Lees meer over de tekenen van blootstelling aan schimmels en wat u er op natuurlijke wijze aan kunt doen.

Wat zijn de tekenen van blootstelling aan schimmels in het lichaam?

Hoesten en andere ademhalingsproblemen
hoofdpijn
Vermoeidheid of gebrek aan energie
Hersenmist
Nieuwe allergiesymptomen
Keelpijn
Niezen
Diarree of braken
koorts
Auto-immuunziekten en een aangetast immuunsysteem
Duizeligheid
flauwte

Wat zijn de tekenen van blootstelling aan schimmels in uw huis?

Muffe geur in een kamer of gebied
Hoge luchtvochtigheid of vocht in huis
Je familie ervaart plotseling terugkerende hoest, luchtweginfecties, koorts of diarree en braken
Zichtbare schimmel: elke kleurrijke (groene, zwarte) schimmel is natuurlijk een duidelijk teken van een probleem
Schimmel op meubels, tapijt of vloerkleden of muren. Dit laat zien dat het huis veel te vochtig is. Gebruik ventilatoren, open ramen of gebruik uw verwarming regelmatig om vocht te bestrijden.
Kleding in de wasmachine begint snel muf te ruiken.

Wat moet ik doen als ik schimmel in mijn huis vermoed?

Pak het aan voordat het begint. Open uw ramen, laat uw kachel of houtkachel draaien en gebruik regelmatig ventilatoren en ventilatieopeningen, vooral in de badkamer waar vocht altijd een probleem is. Als u zich bewust bent van vocht en luchtstroom in uw huis, zal schimmel veel minder snel groeien. Ga minimalistisch en beperk de hoeveelheid spullen, vooral tapijten en meubels in uw huis. Zorg ervoor dat uw ventilatieopeningen niet worden afgedekt.

Ten tweede, doe een thuistest. Een eenvoudige online test kan je een goed idee geven of je schimmel hebt of niet. Als schimmel wordt gevonden in een kamer, een groot gebied of uw hele huis, bel dan een professional. Als u zelf schimmel verwijdert (buiten één of twee objecten), komen er sporen vrij in de lucht en dat veroorzaakt de gezondheidsproblemen van de meeste mensen. Als je een of twee voorwerpen met schimmel hebt, verwijder ze dan met een masker en reinig het gebied met etherische oliën.

Als je schimmel in je huis hebt gevonden, raak dan niet in paniek. Stress heeft nog nooit iemand beter gemaakt! Maar u moet een actieve benadering volgen en uw familie voorzichtig behandelen voor schimmel. Als u een ernstig auto-immuun- of langdurig probleem heeft, is het waarschijnlijk een goed idee om een natuurgeneeskundige die u vertrouwt te vinden en ook een homeopathische detox te starten.

Naast deze kruiden is het een goed idee om dagelijks bentonietklei of actieve kool te nemen om de schimmelgifstoffen te binden en uit het lichaam te verwijderen. Het is ook belangrijk om voldoende rust, frisse lucht en zonlicht te krijgen. In feite is zonlicht en vitamine D een geweldige schimmelbehandeling.

Echinacea, knoflook, cordyceps en oregano-olie zijn geweldige kruiden om je immuunsysteem te stimuleren om de schimmel te bestrijden. Kies er een en vul het een week aan. Schakel dan over naar een andere voor de volgende week. Neem elke maand minimaal één van deze kruiden op (neem daarna een pauze van 3 weken) om je immuunsysteem te ondersteunen via de detox. Als u een auto-immuunprobleem heeft, raadpleeg dan uw arts voordat u deze kruiden gebruikt.

Voeg vervolgens kruiden toe om uw lichaam, vooral uw lever, te helpen zich van de schimmel te ontdoen. Paardenbloemwortel en melkdistel zijn jouw keuze. Houd deze gaande gedurende uw ontgiftingsprotocol om uw spijsverteringsorganen te ondersteunen.

Behandel de hersenmist die schimmel veroorzaakt met gingko bilboa.

Begin dagelijks met knoflookcapsules of verse knoflook (2-4 gram). * Neem geen knoflook als u problemen hebt met bloedverdunning.
Probeer het artisjokbladextract aan te vullen, dat volgens Journal of Agricultural Food Chemistry de nadelige effecten van schimmels opheft.
Voeg tot slot chlorofyl toe aan het einde van uw detox om te beschermen tegen verdere schade door de schimmel.

Schimmel is geen grap en het is van cruciaal belang dat u de tekenen kunt identificeren en uzelf en uw gezin kunt behandelen bij de eerste tekenen van blootstelling. Gebruik natuurlijke behandelingen om je lichaam voorzichtig van schimmel te ontdoen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Eet meer bieten en verhoog het herstel, bestrijd ontstekingen, ondersteun leverontgifting en help de bloeddruk te verlagen
Next Krijg verlichting van geïrriteerde en droge ogen met dit bessenextract

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

De verbazingwekkende voordelen van kurkuma en waarom dit het belangrijkste supplement is dat u kunt nemen

Luister naar dit artikel De voordelen van kurkuma zijn talrijk omdat het een uiterst veelzijdige natuurlijke hulpbron is. Door het aan uw dieet toe te voegen, kunt u uw gezondheid

Natuurlijk

GEMBERTHEE ZORGT VOOR EEN BETERE DOORBLOEDING

Luister naar dit artikel Gember is een veelzijdig en gezond knolletje. Een makkelijke manier om gember toe te voegen aan je dagelijkse voeding is het drinken van gemberthee. Steun Health

Onderzoek

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw: Manchurische viooltjes zijn ook goed voor dat hart en die lever van jou…

Luister naar dit artikel Atherosclerose is een vaatziekte die wordt veroorzaakt door de opbouw van cholesterol en andere stoffen langs de arteriële wanden. Het wordt sterk geassocieerd met hepatische steatosis