Verwijder slijm uit uw lichaam met 5 zeer effectieve thuisbehandelingen (video)

Verwijder slijm uit uw lichaam met 5 zeer effectieve thuisbehandelingen (video)

Luister naar dit artikel

Wanneer slijm zich ophoopt, kunt u het gevoel krijgen dat er iets in uw keel zit. Je hebt een drang om constant je keel te schrapen en het is echt frustrerend. Dit probleem wordt meestal veroorzaakt door infecties in de bovenste luchtwegen, maar slijmophopingen kunnen worden veroorzaakt door allergieën, astma en brandend maagzuur.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hoesten werkt niet helemaal, en er zijn een aantal natuurlijke methoden die je zou moeten proberen. Deze omvatten mullein thee, stoominhalatie, rauwe honing en natuurlijke zoutspoeling.

De rol van slijm

Slijm lijnt de luchtwegen en het spijsverteringskanaal om het systeem te beschermen. Slijm voorkomt infecties en houdt bacteriën en virussen uit het lichaam. Met andere woorden, het is normaal om slijm in je keel te hebben. Het echte probleem doet zich voor wanneer slijm dik wordt en een ongebruikelijke kleur heeft, zoals donkergeel, groen en bruin.

De productie van slijm kan worden beïnvloed door brandend maagzuur of zure oprispingen. Maagzuren gaan door de zwakke onderste slokdarmsfincter en geven u een brandend gevoel. De keel raakt geïrriteerd en u voelt de “brok” in uw keel.

Dit veroorzaakt de productie van slijm, waardoor u verkoudheidsachtige symptomen krijgt, zoals hoesten, post-nasale infuus, sinusproblemen en keelpijn. Dit probleem wordt meestal niet gediagnosticeerd omdat het dezelfde symptomen heeft als verkoudheid en allergieën.

De productie van slijm kan worden verhoogd door allergenen. Pollen, stof, mijten, huidschilfers van dieren en schimmels irriteren je keel en je lichaam produceert meer slijm. Astma manifesteert zich door hoesten en piepende ademhaling, maar patiënten kunnen ook omgaan met overmatige productie van slijm.

In geval van bacteriële en virale infecties produceert het lichaam overtollig slijm om micro-organismen op te vangen. Sinusitis is een aandoening waarbij sinussen ontstoken en gezwollen raken. Deze infectie veroorzaakt ook post-nasale infuus en dik, donker slijm.

Je kunt een paar eenvoudige en natuurlijke remedies gebruiken

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous De overdiagnose van kanker
Next Natuurlijk kruid Kratom kan therapeutische effecten hebben met een laag potentieel voor misbruik of schade

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Hoe u perfect gember water maakt om gewrichts- en spierpijn, migraine, koorts en maagzuur te behandelen.

Luister naar dit artikel De geneeskrachtige eigenschappen van gember zijn al bekend en wordt al eeuwen gebruikt. Deze gunstige wortel is rijk aan vitamine C, A en E en mineralen, zoals koper, mangaan,

middeltjes

Gemberthee: LOST NIER STENEN OP, reinigt de lever en doodt kankercellen-Recept!

Luister naar dit artikel Gember wordt beschouwd als één van de krachtigste voedsel van de 21 ste eeuw vanwege zijn anti-inflammatoire, anti-parasitaire, antivirale en antibacteriële eigenschappen. Gember is bekend door

Natuurlijk

Onverwachte allergie VERLICHTING van een veel voorkomende plantenstof

Luister naar dit artikel Volgens de Centers for Disease Control and Prevention zijn alleen al het afgelopen jaar meer dan 19 miljoen volwassenen in de Verenigde Staten gediagnosticeerd met allergische