21 Natuurlijke alternatieven voor de griepprik

21 Natuurlijke alternatieven voor de griepprik

Luister naar dit artikel

De CDC heeft toegegeven dat de griepprik van dit jaar je waarschijnlijk niet tegen de griep zal beschermen, maar is dat ooit gebeurd? Hoewel de CDC een formele verontschuldiging heeft afgegeven met betrekking tot de kwestie voor dit seizoen, worden griepvaccinaties al lang als ineffectief beschouwd door een horde experts. Maar maakt u zich geen zorgen: hier vindt u meer dan 20 natuurlijke griepremedies met natuurlijke antivirale middelen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Geen verrassing, maar er is geen terugbetaling voor verzekeringsmaatschappijen of patiënten die al vroeg een griepvaccinatie hebben genomen als voorbereiding op het griepseizoen in januari en februari, ondanks de erkenning door de CDC van de inefficiëntie.

Aan het einde van zijn verontschuldiging zegt de CDC echter dat er een ‘remedie’ is voor de griep, maar het kost je wel wat. GlaxoSmithKline en Roche geven u graag twee antivirale medicijnen voor patiënten die griep hebben. Dus zelfs als u geen griepprik wilt krijgen omdat deze niet effectief is, zal Big Pharma uw zaak graag behandelen.

Interessant is dat de griepprik je misschien nooit echt beschermt, omdat er geen enkel virus is dat de griep veroorzaakt, en daarom is er geen griepvaccin dat tegen ze allemaal beschermt. Een virus muteert na verloop van tijd. Het past zich aan. Als een vaccin wordt gemaakt om één type virus te doden, kan het muteren in een ander organisme, specifiek aangepast om het ‘medicijn’ te weerstaan dat is gemaakt om het te doden. Biotech heeft simpelweg geprobeerd een universeel vaccin met één dosis te bedenken dat elk virus zal doden.

Als het echt mogelijk zou zijn om alle virussen te doden, zou er niets op de planeet achterblijven. Net als mensen kunnen virussen fouten maken bij het kopiëren van RNA of DNA, en deze kleine fouten kunnen worden herhaald in nieuwe stammen. Wanneer deze mutaties het organisme niet doden, repliceren ze en maken ze nieuwe nakomelingen met de code ‘fout’. Dit is de reden waarom mensen meestal vatbaar zijn voor ziekten.

Ingebouwde menselijke immuniteit werkt met deze wereld van vreemde en steeds veranderende virussen en microben. Het is alleen wanneer onze natuurlijke immuniteit verzwakt of verstoord is dat het lichaam meer kans heeft op griep of een ander virus, evenals gemeenschappelijke indringers zoals schimmels, verschillende parasieten waaronder wormen en amoeben en andere eencellige protozoën.

We hebben zowel externe als interne. Een verscheidenheid aan enzymen in tranen, zweet en slijm in het spijsverteringsstelsel, de ademhalingswegen en de voortplantingsorganen zullen potentiële indringers neutraliseren (dat wil zeggen tenzij ze worden gewijzigd door stoffen zoals glyfosaat of vaccinaties). Intern zullen de fagocyten, of witte bloedcellen, de lichamelijke indringers omringen wanneer onze immuniteit goed werkt.

Tot slot hebben we goede microben in onze darmen die werken om de slechte te verdringen en het voor hen moeilijk maken om in ons lichaam te leven. Wanneer onze interne bacteriën uit balans zijn, worden we gastheer voor parasieten of virussen.

We hebben geen nieuwe ineffectieve griepprik nodig, een virusvaccin gemaakt door biotech of een andere dosis carcinogene chemicaliën gemaakt door Big Pharma. We moeten gewoon onze aangeboren immuniteit voeden met goede gewoonten zoals het nemen van probiotica supplementen en het ondersteunen van immuniteit door natuurlijke middelen.

21 Natuurlijke griepremedies (natuurlijke antivirale middelen)

Hier zijn 21 natuurlijke anti-virale en natuurlijke griepremedies die het lukken beter dan elk supergeneesmiddel dat is ontwikkeld door GlaxoSmithKline ooit zou kunnen. Waarom praat de CDC nooit over deze methoden?

1. Colloïdaal zilver – Dit spul is zo krachtig dat het zelfs in staat is geweest om hiv-stammen te doden. Het is ook antibacterieel en schimmelwerend.
2. Lomatium Dissectum – Lomatium is het ‘geheime’ anti-griepkruid dat maar weinig mensen kennen. De antivirale werking van de wortel wordt gecombineerd met een ademhalingsverwijdering die vooral nuttig is voor het omgaan met de secundaire infecties die door veel griepstammen worden veroorzaakt.
3. Zink – Van zinkzouten is aangetoond dat het zeer effectief is bij het bestrijden van virussen.
4. Groene thee – Dit super voedsel, dat het minst wordt verwerkt van alle thee, heeft tal van gezondheidsvoordelen; het bestrijden van virussen is er een van. Het wordt al eeuwen als een antiviraal middel gebruikt.
5. Citroenmelisse – Deze anti-virale is effectief tegen herpesvirussen en vele anderen.
6. Vlierbes – Deze verbazingwekkende bes kan wonden behandelen, neusverstopping verminderen en effectief vechten tegen verkoudheid en griep.
7. Olijfblad – De oude Egyptenaren beschouwden de olijfboom als een symbool van hemelse kracht omdat het een krachtige immuunbooster is. Het is rijk aan krachtige fytochemicaliën en krachtige antioxidanten die je beschermen tegen griep.
8. Pau D’Arco – Pau D’Arco is deels effectief door zijn lapachocomponent – inactiverende, vertragende, remmende, dodende of verdovende virussen. Virussen waaronder: herpesvirus (herpes simplex), poliovirus, vesiculair stomatitisvirus, vogelmyeloblastosevirus, rauscher muriene leukemievirus, menselijk immunodeficiëntievirus, het griepvirus en nog veel meer.
9. Zoethout – Een prachtig antiviraal middel, zoethout geneest zelfs waterpokken en gordelroos.
10. Knoflook – Knoflook is een ongelooflijk gezond voedsel dat kan beschermen tegen verkoudheid, griep en nog veel, veel meer.
11. Echinacea – Extracten van 8 verschillende Echinacea-variëteiten hebben bewezen antivirale eigenschappen te hebben.
12. Sint-janskruid – Dit kruid kan niet alleen je humeur verbeteren, het is ook antibacterieel en antiviraal.
13. Vitamine D – Nog een geweldige vitamine om in uw medicijnkastje te bewaren, vitamine D beschermt tegen meerdere virussen en voorkomt seizoensgebonden depressieve stoornissen – ook gebruikelijk tijdens het griepseizoen.
15. Probiotica – Je lichaam bevat tien keer meer bacteriën dan cellen. De meeste, optimaal 85%, moeten vriendelijke flora zijn. Vriendelijke bacteriën vallen niet alleen pathogene bacteriën en schimmels aan, ze veroorzaken ook passende witte celreacties op indringers en ze beïnvloeden je mentale / emotionele toestand. Er wordt geschat dat tachtig procent van je 100 biljoen bacteriën zich in de darmflora bevinden.
16. Gerst of tarwegras – Beide grassen kunnen het beste worden geperst. Tarwegrassap is de nectar van verjonging, het plasma van de jeugd, en wordt het bloed van al het leven genoemd omdat het het meest lijkt op gezond menselijk bloed. Gerstgras is ook een natuurlijke antivirale stof die al eeuwen wordt gebruikt met vergelijkbare eigenschappen. Ze reinigen allebei het lymfesysteem en stimuleren ook de immuniteit.
17. Gember – We hebben het al lang gehad over de voordelen van gember bij Natural Society. De wortel bevat meer dan 14 bio-actieve stoffen om ziekten te doden.
18. Shiitake-paddenstoelen – Niet alleen vertragen deze kleine schimmels de groei van kanker, maar ze zijn ook geweldig in het doden van virussen en allerlei slechte bacteriën.
19. Cat’s Claw – Dit kruid verhoogt de totale immuniteit en de natuurlijke afweer van het lichaam. Het groeit in de Amazone, hoewel je het gelukkig bij je plaatselijke natuurvoedingswinkel kunt krijgen.
20. Astragalus – Een ander oud kruid voor genezing, astragalus verdubbelt het overlevingspercentage voor kankerpatiënten en bestrijdt tal van ziekten.
21. Kwaliteitsslaap – Gebrek aan slaap maakt u vatbaarder voor ziekten. Zelfs een paar nachten goede rust kunnen je ongevoelig maken voor verkoudheid of griep.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 8 symptomen van schimmelvergiftiging die u nooit mag negeren
Next Populaire reinigingsproducten gekoppeld aan COPD in studie

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

De wetenschap verklaart 7 dingen die met je lichaam gebeuren als je stopt met het eten van suiker

Luister naar dit artikel Statistieken tonen aan dat meer dan 20% van alle Amerikanen meer dan 700 calorieën suiker per dag eet. Suiker heeft een nadelig effect op de algehele

Natuurlijk

Dit is wat er met je lichaam gebeurt als je elke dag een handje blauwe bessen eet!

Luister naar dit artikel Deze grote bessen zijn zogenaamde blauwe bessen. Ze zijn familie van de bosbes en van origine Amerikaans. Deze in Amerika groeiende bes is voller, zoeter en

Onderzoek

Champignons zijn echt magisch, vooral als het gaat om de gezondheid van de hersenen

Luister naar dit artikel In veel landen gebruiken mensen paddestoelen voor medicinale of culinaire doeleinden. Een nieuwe studie gepubliceerd in het Journal of Alzheimer’s Disease suggereert dat het regelmatig eten