8 symptomen van schimmelvergiftiging die u nooit mag negeren

8 symptomen van schimmelvergiftiging die u nooit mag negeren

Luister naar dit artikel

Je gezondheid is je grootste geschenk – hoe oubollig dat ook klinkt, het is absoluut waar. Zonder je gezondheid doet er verder niets toe. Giftige schimmel is een ernstig gezondheidsprobleem dat u van uw fysieke kracht kan beroven en u ziek kan maken. Ontdek of giftige schimmel een probleem is waar je je zorgen over moet maken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een overzicht van giftige schimmel

Luchtverontreinigende stoffen zijn een feit in de wereld van vandaag. Sommige zijn echter slechter dan anderen. Waterschade in gebouwen kan de perfecte omgeving creëren voor schimmels om te groeien en gedijen, terwijl mycotoxinen in de lucht talloze gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

Veel voorkomende soorten schimmels die tegenwoordig in huizen worden aangetroffen, zijn Aspergillus, Penicillium en Cladosporium. Stachybotrys chartarum is wat mensen vaak bedoelen als ze verwijzen naar giftige schimmel of zwarte schimmel. Typisch wordt dit type schimmel veroorzaakt door blootstelling aan water of ophoping van water op oppervlakken zoals spaanplaat, papier en hout.

Hoe het uw gezondheid beïnvloedt

Wanneer schimmel in de longen wordt ingeademd, laat het op verschillende manieren zijn sporen achter op uw lichaam. Mycotoxinen worden geproduceerd door schimmels en veel daarvan kunnen worden gemeten in je urine, speeksel of ontlasting.

Blootstelling aan schimmels kan gezondheidsproblemen veroorzaken die artsen en experts in de war brengen, omdat ze weinig gemeen hebben. Op het milde einde kunt u ontstekingen en een toename van allergieën zien. Aan het meer serieuze einde van de schaal kunt u astma, oxidatieve stress en immuunproblemen ervaren.

Er zijn verschillende symptomen waar je op kunt letten als je probeert te achterhalen of je al dan niet bent blootgesteld aan giftige schimmels. Als u vermoedt dat u het slachtoffer bent van een schimmel, let dan op deze symptomen:

gewrichtspijn en stijfheid
moeite met concentratie en geheugen
lichamelijke vermoeidheid en zwakte
duizeligheid
ademhalingsproblemen of problemen met de sinussen
tintelingen of gevoelloosheid in de huid
licht gevoeligheid

Wat te doen

Als je erachter komt dat je een schimmelgevoeligheid hebt of dat je bent blootgesteld aan giftige schimmel, zijn er verschillende dingen die je kunt doen om je gezondheid om te keren en beter te worden.

Eerst moet je absoluut uit de omgeving komen waar de schimmel leeft. Of dat nu betekent dat u uw huis verlaat of uit uw werkgebouw blijft, u kunt uw gezondheid niet opofferen. Laat het gebouw professioneel reinigen door een expert in giftige schimmel om uzelf te beschermen tegen herblootstelling.

Gebruik bindmiddelen zoals klei en houtskool in je lichaam om gifstoffen te verwijderen en haal ze uit je lichaam via je ontlasting. De meeste gezondheidswinkels hebben klei en houtskool die u hiervoor kunt gebruiken.

Breng je lichaam in evenwicht en ontgift met probiotica, magnesium en ontgiftende vitamines om je lichaam weer normaal te maken.

Wanneer u terugkeert naar de locatie van uw blootstelling aan schimmels, installeert u een luchtfilter van hoge kwaliteit. Als schimmel terugkeert in je huis, kun je het tenminste uit de lucht filteren die je inademt.

Giftige schimmel kan uiterst gevaarlijk zijn, dus het is belangrijk om dit probleem zo snel mogelijk aan te pakken. Als je chronische gezondheidsproblemen hebt, kijk dan of schimmel de boosdoener is.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Cannabisolie geneest 8 maanden oude baby van kanker en lost in 8 maanden een grote, niet operabele tumor op
Next 21 Natuurlijke alternatieven voor de griepprik

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Vervuiling op ons bord: het zout dat we op ons eten strooien zit vol met plastiek

Luister naar dit artikel Onderzoekers van de Shanghai Oost-China Universiteit hebben ontdekt dat er in tafelzout in China plastiek zit. De cijfers zijn opzienbarend: in een kilogram zeezout zitten tussen

Nieuws

Zwarte schimmelziekte ontdekt in Zuid-Amerika

Luister naar dit artikel Tenminste twee Zuid-Amerikaanse landen hebben elk één geval gemeld van de dodelijke schimmelinfectie, die de wetenschappelijke naam mucormycose heeft. De zeer zeldzame infectie wordt veroorzaakt door blootstelling

Overig

Dit is waarom je nooit weer Tilapia In je Mond moet stoppen (van kanker tot een ontsteking)

Luister naar dit artikel Wanneer uw familie beslist om vis te eten, is het meestal tilapia. Als het gaat om gekweekte vis, is het een absolute favoriet in de Verenigde Staten.