Pfizer geeft in vertrouwelijk document toe dat het COVID-19-vaccin Vaccine-Associated Enhanced Disease veroorzaakt (hetzelfde als Antibody Dependent Enhancement)

Pfizer geeft in vertrouwelijk document toe dat het COVID-19-vaccin Vaccine-Associated Enhanced Disease veroorzaakt (hetzelfde als Antibody Dependent Enhancement)

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Een vertrouwelijk document van Pfizer heeft bevestigd dat het vaccin tegen het Coronavirus (COVID-19) van het bedrijf een vaccin-geassocieerde versterkte ziekte (VAED) veroorzaakt.
VAED treedt op wanneer een gevaccineerde persoon een ernstiger geval van de ziekte ontwikkelt nadat hij is blootgesteld aan het virus waartegen het vaccin zich zou moeten verdedigen.
Het rapport van het bedrijf bevat ook een sectie over het potentiële risico van mensen die vaccin-geassocieerde verbeterde ademhalingsziekte (VAERD) ontwikkelen. Net als bij VAED treedt een VAERD op wanneer een gevaccineerde persoon een ernstiger vorm van luchtwegaandoening ontwikkelt in vergelijking met wat er zou zijn gebeurd als de persoon de ziekte had opgelopen terwijl hij nog niet was gevaccineerd.
Het vertrouwelijke document van Pfizer is getiteld “5.3.6 Cumulatieve analyse van rapporten over ongewenste voorvallen na autorisatie van PF-07302048 (BNT162B2) ontvangen tot en met 28 februari-2021.” Dit document, dat Pfizer probeerde te verbergen, werd ingediend bij de Food and Drug Administration als onderdeel van de aanvraag voor een biologische vergunning van het bedrijf voor zijn mRNA COVID-19-vaccin.
In een deel van het rapport somt het bedrijf “belangrijke potentiële risico’s” op die gepaard gaan met het nemen van het experimentele en dodelijke vaccin.
“Een verwachte VAED-snelheid is moeilijk vast te stellen, dus een zinvolle waargenomen/verwachte analyse kan op dit moment niet worden uitgevoerd op basis van beschikbare gegevens. De haalbaarheid van het uitvoeren van een dergelijke analyse zal voortdurend opnieuw worden beoordeeld naarmate de gegevens over het virus groeien en de gegevens over de veiligheid van het vaccin blijven toenemen”, schreef het bedrijf in het gedeelte “belangrijke potentiële risico’s” van zijn rapport.

Pfizer gebruikte willens en wetens het grote publiek als proefpersonen in het grootste vaccinexperiment in de wereldgeschiedenis

In april 2021, ongeveer vijf maanden sinds de eerste Pfizer-vaccins bij mensen werden geïnjecteerd, gaf het bedrijf toe dat het nog steeds niet goed wist of zijn COVID-19-vaccins VAED veroorzaakten, alleen dat het meer zal weten zodra het bedrijf meer gegevens heeft.
Bovendien ontving Pfizer, ondanks zijn beweringen dat het vaccin veilig is voor wijdverbreid gebruik, talrijke meldingen van bijwerkingen die markers waren van VAED. Veel van deze bijwerkingen zijn ernstig, mogelijk zelfs fataal.
Deze bijwerkingen zijn onder meer acuut respiratoir distress syndroom, respiratoire insufficiëntie, geelzucht, acuut leverfalen, diepe veneuze trombose, trombocytopenie, vasculitis, toevallen, meningitis, encefalopathie en multi-orgaandysfunctie-syndroom.
Misschien net zo belangrijk is het feit dat Pfizer erkende dat het vaccin niet verhindert dat mensen COVID-19 oplopen.
“In deze beoordeling van proefpersonen met COVID-19 na vaccinatie, op basis van het huidige bewijs, blijft VAED/VAERD een theoretisch risico voor het vaccin”, schreef het bedrijf in zijn rapport. “Het toezicht gaat door.”
Al deze informatie bevestigt drie dingen. Ten eerste heeft Pfizer niet de nodige zorgvuldigheid betracht bij het uitvoeren van meerdere, langdurige en grondige tests op zijn experimentele vaccin.
Ten tweede, zelfs met onvolledige kennis van de effecten van het vaccin en wetende dat het ernstige en dodelijke bijwerkingen veroorzaakte en het mensen niet beschermde tegen COVID-19, drong Pfizer nog steeds aan op de verkoop en distributie ervan.
Ten derde gaf Pfizer toe dat het meer informatie zou verzamelen naarmate meer van het grote publiek werd gevaccineerd met zijn dodelijke medicijn. Dit maakte van elke persoon ter wereld die het vaccin van Pfizer nam een onwetende deelnemer aan het grootste medische experiment dat ooit is uitgevoerd.
“Er zijn geen passende woorden om uit te drukken hoe ongelooflijk dom en gevaarlijk de beslissing om deze injectie aan miljoenen mensen, inclusief kinderen te geven, was en is”, schreef de Daily Expose. “Het probleem dat Pfizer nu heeft, is dat gegevens uit de praktijk van verschillende volksgezondheidsinstellingen over de hele wereld aantonen dat het risico van vaccingerelateerde ziekteverergering niet langer theoretisch is, maar dat het zich sinds ten minste december 2020 massaal voordoet.”
Bronnen: DailyExpose.ukMVEC.MCRI.edu.auPHMPT.org [PDF]


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Moderna begint proeven met hiv-vaccin dat gebaseerd is op dezelfde dubieuze mRNA-technologie als sommige Covid-prikken
Next Sommige COVID-19-vaccins kunnen het risico op hiv verhogen, waarschuwen onderzoekers

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Degraderen de mRNA Covid-19-vaccins hogere menselijke functies?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

ThyraxGate: De Tweede Kamer vindt dat ze wordt gechanteerd door farmaceut

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Fukushima gaat 1 miljoen ton radioactief water in de Stille Oceaan dumpen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat