Vrees voor gezondheid triggert Zwitserse 5G Revolutie

Vrees voor gezondheid triggert Zwitserse 5G Revolutie

Luister naar dit artikel

Zwitserland was een van de eerste landen die 5G begon te implementeren, maar de angst voor de gezondheid over de straling van de antennes die de mobiele technologie van de volgende generatie dragen, heeft tot een landelijke opstand geleid.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Demonstranten tegen de technologie zullen later deze maand de straten van Bern vullen, maar er zijn al een aantal kantons onder druk gezet om geplande constructies van 5G-compatibele antennes op ijs te zetten.

De technologie is meegesleurd in de verdieping van de handelsoorlog tussen China en de Verenigde Staten, die heeft geprobeerd de Chinese gigant Huawei – de wereldleider op het gebied van supersnelle 5G-apparatuur – in toom te houden, vanwege de angst dat het Beijing in staat zal stellen berichten te bespioneren van landen die zijn producten en diensten gebruiken.

Maar ver van de botsing tussen de titanen, slaat een groeiend aantal Zwitsers alarm over mogelijke gezondheidseffecten van blootstelling aan de elektromagnetische stralen die uit de nieuwe antennes stralen, en dreigen de kwestie voor te leggen aan een referendum in het land dat bekend staat om zijn directe democratisch systeem.

Het had niet zo moeten zijn.

In februari heeft Zwitserland een grote stap gezet in de richting van inzet door 5G-frequenties toe te kennen aan drie grote exploitanten, Swisscom, Sunrise en Salt, waardoor het land inkomsten van bijna 380 miljoen Zwitserse frank ($ 384 miljoen, 350 miljoen euro) kon behalen.

High op hun succes, raceten de exploitanten om op televisiereclame en reclameborden te trompetteren dat de geavanceerde technologie dit jaar beschikbaar zou zijn in steden, op het platteland en zelfs in bergachtige regio’s.

Begin juli waren 334 antennestations voor 5G in het hele land operationeel, vertelden de autoriteiten aan AFP.

Maar de uitrol heeft een aantal serieuze hindernissen gehad.

Verschillende kantons, waaronder Genève, hebben zich verzet tegen de druk van online indieners die de bouw van de 5G-infrastructuur wilden stopzetten.

Hoewel er in delen van het land geen nieuwe antennes worden gebouwd, converteren de operators nog steeds bestaande 4G-antennes voor 5G-gebruik – iets wat ze zonder toestemming kunnen doen.

Bronnen:

Yahoo

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Magische drank tegen maagkrampen en gassen!
Next Eenvoudige en natuurlijke zelfgemaakte remedie voor keelpijn

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Veroorzaken de COVID-prikken kanker? Een arts constateert een 20-voudige toename sinds de uitrol van de prik

Luister naar dit artikel De Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) hebben onlangs erkend dat de zwaarlijvigheid bij kinderen in Amerika tijdens de pandemie is gestegen. Maar sommige artsen

Overig

Vaak last van koude handen en voeten? Dan is dit een belangrijk artikel om te lezen!

Luister naar dit artikel Ik heb er helaas heel vaak last van, koude handen en voeten. Wist je dat zodra jouw handen of voeten koud worden het lichaam in een

Overig

“Schandaal van formaat”: Oude, bedorven tonijn wordt gekleurd met gifgas om vers te ogen

Luister naar dit artikel De mooi rood gekleurde tonijn op je bord oogt vers, maar die kleur kan verraderlijk zijn. Er bestaan methodes die ervoor zorgen dat de tonijn mooi