Magische drank tegen maagkrampen en gassen!

Magische drank tegen maagkrampen en gassen!

Luister naar dit artikel

Velen van ons lijden aan een opgeblazen maag en gassen. Maagklachten, pijnlijke buikkrampen en darmklachten … al deze problemen worden veroorzaakt door niet goed gekauwd voedsel, dan krijgen we meer lucht in de maag dan nodig.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ook, beïnvloeden koolhydraten en lactose door bepaalde voedingsmiddelen zoals melk, kool en sommige granen het optreden van dit probleem.
Veel specerijen en kruiden helpen de spijsvertering, dus mensen met deze problemen worden aanbevolen om dat soort specerijen en kruiden te gebruiken.

Maar de grootste invloed op het verminderen van deze verstoringen, hebben carminative kruiden die rijk zijn aan etherische oliën, en ook deze kruiden hebben een gunstige invloed op onze spijsvertering.

Ze helpen bij het maken van enzymen die de spijsvertering verbeteren, waaronder kruiden zoals gember, anijs, munt en tijm.
Om het kalmerende effect te maximaliseren, moet dit worden gecombineerd met kamille en als u probiotica-yoghurt toevoegt, samen met een plak ananas, die rijk is aan enzymen, krijgt u een drankje dat de spijsvertering vergemakkelijkt en u de hele dag fris houdt .

Hier is het recept dat u zal helpen om de spijsverteringsproblemen op te lossen:

1 kop gekoelde kamille thee
1 kopje aardbeien
1 kop ananas stukjes
1 probiotica yoghurt
1 theelepel honing
1 kop ijsblokjes

Doe alle ingrediënten in een blender en mix het tot een glad mengsel. Doe het mengsel na het mengen in een glas en geniet van dit verfrissende gezonde drankje.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Darmbacteriën helpen bij het reguleren van allergische reacties: onderzoekers zeggen dat bepaalde microben allergische reacties kunnen voorkomen
Next Vrees voor gezondheid triggert Zwitserse 5G Revolutie

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

ZELFS ARTSEN ZIJN VERBAASD DOOR DEZE REMEDIE: HET VOORKOMT HARTAANVALLEN, VERLAAGT UW CHOLESTEROL EN VERSTERKT UW IMMUUNSYSTEEM.

Luister naar dit artikel Veel mensen, waaronder bekende medische deskundigen, aanbidden de combinatie van honing en kaneel vanwege zijn talrijke gezondheidsvoordelen. Honing wordt reeds sinds vier millenia gebruikt als een huismiddel voor

middeltjes

Zes verrassende feiten over de zoete aardappel

Luister naar dit artikel De zoete aardappel wordt veel gebruikt in de Surinaamse keuken en ook staat deze zetmeelhoudende knol op het traditionele menu voor Thanksgiving Day in de VS.

middeltjes

Zo behandel je hangende oogleden op een natuurlijke manier. Het resultaat is fantastisch!

Luister naar dit artikel Hangende oogleden ontstaan meestal bij het ouder worden of door vermoeidheid. Ze kunnen er mensen plots veel ouder doen uitzien, maar ook problemen veroorzaken doordat het