Google verbergt opzettelijk natuurlijke gezondheidsinformatie en noemt het ‘gevaarlijk’

Google verbergt opzettelijk natuurlijke gezondheidsinformatie en noemt het ‘gevaarlijk’

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Google censureert websites voor natuurlijke gezondheid en alternatieve gezondheid en de informatie die deze heeft verstrekt. De tech-gigant begraaft opzettelijk alternatieve gezondheidssites om “mensen te beschermen tegen gevaarlijk medisch advies” en tegelijkertijd grote farmaceutische bedrijven te beschermen.

Omdat het echte doel van censuur controle over de bevolking is, heeft Google ervoor gezorgd dat natuurlijke gezondheid als ketterij wordt beschouwd, om te worden veroordeeld en gestraft. Zoals FEE het verwoordde: “Een vrij persoon begrijpt dat er geen beste “route is. Hoewel experts de kennis hebben, neemt een vrije persoon verantwoordelijkheid, maakt een keuze en draagt de consequenties. We weten nooit wat de gevolgen zouden zijn geweest als we een andere keuze hadden gemaakt. ‘Anderzijds doet een slaaf wat hem of haar wordt gezegd.

Hoewel dit nieuws niet nieuw is, mag het ook niet worden getolereerd. Google wil u beschermen tegen tegenstrijdige meningen. En als u denkt dat dit geen probleem is, stel u dan eens voor dat u in de toekomst bij het zoeken naar informatie over het monetaire beleid alleen resultaten vindt voor de moderne monetaire theorie. Google denkt dat zijn intentie om ‘het juiste te doen’ voldoende is om misbruik te voorkomen; sommige Google-medewerkers zijn het daar niet mee eens.

Google sluit de toegang tot alternatieve gezondheidspagina’s niet uit; het maakt het moeilijker om ze te vinden. Typische gezondheidsonderzoeken zullen nog steeds veel “feiten” genereren, maar geen tegenstrijdige feiten. Je krijgt maar één kant en één antwoord, ook al is gezondheid geen ‘one size fits all’-deal. Dat zou het ook nooit moeten zijn. Elk mens is anders en onze acties mogen niet worden gehinderd door gemanipuleerde informatie.

Dankzij de kracht van internet hebben we een niveau van vrijheid van informatie waar nog nooit eerder door een vorige generatie op aarde van is genoten – en die informatie is het levensbloed van democratische idealen en het noodzakelijke ingrediënt voor geïnformeerde toestemming en gezondheidsvrijheid, onze primaire belangenbehartigers.

Maar wat gebeurt er wanneer de poortwachters van de inhoud die door deze ongelooflijke uitvinding stroomt, zoals Facebook en Pinterest, bepaalde gebruikers of inhoud censureren, of hun vermogen om u berichten te sturen via platforms van e-mailserviceproviders zoals Mailchimp te ontnemen, zoals hebben we onlangs meegemaakt op GreenMedInfo.com? Waar gaan we dan heen voor informatie? -GreenMedInfo

Google zit al een tijdje in de zak van Big Pharma:

Mercola.com is al decennia lang een bron van klokkenluidersinformatie over Big Pharma en Big Tech-collusie, dus het is geen verrassing waarom Google deze actie zou ondernemen tegen dit platform en soortgelijke. In feite kwamen de tekenen van de komende zuivering terug in 2016, toen GlaxoSmithKline een contract van $ 715 miljoen sloot om samen te werken met Google en met toenemende partnerschappen met farmaceutische bedrijven in 2019 zoals Sanofi. Het moederbedrijf van Google, Alphabet, is zwaar geïnvesteerd in een vaccinbedrijf, Vaccitech, opgericht door wetenschappers aan de Universiteit van Oxford. Google lijkt een pay-to-play-operatie te zijn geworden en bevat een specifieke sociopolitieke en economische agenda die rechtstreeks in de zoekalgoritmen is ingebouwd. – GreenMedInfo

Censuur en informatie verbergen is helaas niets nieuws, maar het is nu aan ons of we de informatie krijgen waarvoor Google betaald is, of dat we zelf verder kijken.

Bronnen

SHTF


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Kurkuma: het kruid dat kanker, Crohn en Alzheimer bestrijdt
Next De 'Complotgekkies' waren correct

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

6 voedingsmiddelen die je absoluut moet vermijden als je een schildklier aandoening hebt.

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

EU verbiedt tandvullingen met kwik

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Vitamine C bijwerkingen blijken dodelijk voor Big Pharma

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat