IV vitamine C-therapie: de onderdrukte waarheid onthuld

IV vitamine C-therapie: de onderdrukte waarheid onthuld

Luister naar dit artikel

Kankerpatiënten moeten het gevaar van vitamine C-tekorten begrijpen – vooral wanneer ze een diagnose van kanker willen overwinnen. In feite hebben de meeste mensen die lijden aan een chronische degeneratieve ziekte vitamine C-tekort. Maar het meest verontrustende van alles, de westerse geneeskunde weigert de zeer reële gezondheidsvoordelen van IV-vitamine C-therapie te erkennen – dankzij de controlerende invloed van de farmaceutische industrie.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Elke kankerpatiënt moet dit weten: meer dan 40 jaar geleden toonden Nobelprijswinnaar Linus Pauling en Ewan Cameron, MD, een Schotse kankerchirurg, de effectiviteit van 10.000 mg vitamine C per dag om kanker bij dertien patiënten om te keren – die waren achtergelaten om te sterven door conventionele geneeskunde. Maar tot op de dag van vandaag blijven de meeste conventioneel opgeleide artsen onwetend over deze realiteit.

De waarheid wordt onthuld: de westerse geneeskunde lijkt de waarheid over IV-vitamine C-therapie niet te kunnen hanteren
Opgewonden over de genezende kracht van vitamine C, ging Linus Pauling naar het National Cancer Institute (NCI), waar hij systematisch werd genegeerd en belachelijk gemaakt. Tot op de dag van vandaag, als u een kanker-gerelateerde website bezoekt (beheerd door de farmaceutische industrie) – vooral de American Cancer Society – zult u een volledig gebrek aan eerlijkheid ontdekken over de effectiviteit van vitamine C voor kankerpatiënten.

Deze opzettelijke poging om de samenleving te hersenspoelen – inclusief nietsvermoedende medische professionals – creëert het valse paradigma dat chirurgie, chemotherapie en bestraling de enige “redelijke” benadering is voor de behandeling van kanker; toch kan niets minder waar zijn!

Maar, dankzij de groeiende populariteit van functionele geneeskunde, integratieve therapieën en orthomoleculaire oncologie, komt het woord uit: vitamine C KAN kankerpatiënten op belangrijke manieren helpen.

Als u een ruimdenkende zorgverlener bent, raad ik u ten zeerste aan om het prachtige werk van biochemicus Irwin Stone, The Healing Factor te onderzoeken; Linus Pauling en Ewan Cameron, M.D., Cancer and Vitamine C; plus vele andere geweldige vitamine C-experts zoals, Drs. William McCormick, Fredrick Klenner, Thomas E. Levy en Ronald Hunninghake. (En ja, er zijn veel meer medische professionals)

3 vitamine C-leugens die kankerpatiënten pijn doen of doden – elke dag

Leugen # 1: “Er is geen bewijs dat vitamine C werkt.” Maak je een grapje?

Een recente zoektocht in PubMed onthult ruim 60.000 onderzoeken naar vitamine C en letterlijk tientallen opmerkelijke onderzoeken die de kracht van vitamine C aantonen om ziekten te genezen, zoals 60 van de 60 gevallen van polio; 327 van 327 gevallen van gordelroos – in 3 dagen; 7 van de 7 gevallen van reumatische koorts en natuurlijk talloze onderzoeken die het vermogen van vitamine C illustreren om kankerpatiënten met ‘ongeneeslijke’ aandoeningen te helpen.

Het negeren van deze waarheid zou door de westerse geneeskunde moeten worden aangemerkt als crimineel gedrag.

Leugen # 2: “Vitamine C is niet veilig.” Dit is een misselijkmakende grap.

Laten we duidelijk zijn, vitamine C is met succes gebruikt – sinds de jaren 1940 – zonder een enkel bevestigd rapport van een dosis die enig individu aanzienlijke schade toebrengt. Maar volgens het Journal of the American Medical Association stierven 106.000 patiënten in ziekenhuizen in 1994 aan wettelijk voorgeschreven, zorgvuldig gecontroleerde medicijnen en dat aantal is al 30 jaar niet veranderd.

Dat zijn meer dan 3 miljoen doden door goedgekeurde medicijnen en ze durven te zeggen dat vitamine C niet veilig is? Nu grenst dat aan krankzinnigheid. (Ben je het daar niet mee eens?)

Leugen # 3: “Als vitamine C werkte, zouden we het allemaal gebruiken.” In werkelijkheid is het niet zo eenvoudig.

Dat een arts zo overtuigd is (en zegt) dat vitamine C niet werkt – zonder ooit een enkele vitamine C-infusie toe te dienen – is echt nalatig. Volgens Thomas E. Levy, M.D., JD, “ben ik persoonlijk getuige geweest van honderden” medische wonderen “als reactie op een hoge dosis vitamine C.”

Over het algemeen lijkt de conventioneel opgeleide medische gemeenschap niet te willen dat u de waarheid over vitamine C leert.

Bottom line: Ondanks de leugens en wetenschappelijke fraude, worden mensen wakker met de kracht van hoge dosis vitamine C om genezing te bevorderen. Een van de krachtigste antioxidanten ter wereld, vitamine C helpt kankercellen te vernietigen en tegelijkertijd de immuunsysteemfunctie te verbeteren.

Zoals altijd moedig ik je aan om je eigen onderzoek te doen en een weloverwogen beslissing te nemen.

Bronnen:

MedicalNewsToday.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Studie vindt Leven in de natuur beschermt tegen psychische aandoeningen, terwijl wonen in de stad het risico verhoogt
Next Maïszijde kan volgens onderzoek ontsteking op celniveau voorkomen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

5 redenen waarom Vitaminwater net zo slecht voor je kan zijn als cola

Luister naar dit artikel Een drankje genaamd Vitaminwater is de laatste jaren erg populair. Het bevat toegevoegde vitamines en mineralen en wordt als gezond op de markt gebracht. Wat echter

Nieuws

Deze meid had verschrikkelijke nekpijn. Wat de dokters vonden was verschrikkelijk voor de ouders.

Luister naar dit artikel Rugpijn en nekpijn is flink stijgende overal in de wereld, en er is een oorzaak voor. Gemiddeld, spenderen we 5000 uur per jaar aan het lezen

Overig

Risicovolle kankerbehandelingen: artsen moeten patiënten informeren over de hartrisico’s van chemotherapie en radiotherapie

Luister naar dit artikel Wanneer een arts chemotherapie aanbeveelt, zijn veel patiënten het ermee eens zonder veel vragen te stellen. Het onder ogen zien van kanker is beangstigend en het