Moeite met slapen? In slaap vallen in minder dan één minuut elke nacht, dat kan met deze methode

Moeite met slapen? In slaap vallen in minder dan één minuut elke nacht, dat kan met deze methode

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Lange tijd heb ik het moeilijk gehad om te slapen. Na vele weken van niet in staat zijn om een volledige nacht te slapen, vertelde een vriend van mij me over de “4-7-8” ademhalingstruc.

Deze methode is ontwikkeld door een wellnessbeoefenaar, de Harvard-opgeleide Dr. Andrew Weil, die meditatie, ademhaling en hoe deze kan worden gebruikt om stress tegen te gaan, bestudeert. Het is gemakkelijk om te doen. Je ademt vier seconden lang door je neus, houdt hem zeven seconden vast en ademt zeven seconden lang uit je mond. Mijn vriend legde me uit dat het je hartslag vertraagt en dat het ook chemicaliën in onze hersenen afgeeft die je kalmeren.

In het begin was ik sceptisch, maar ik probeerde het. Uiteindelijk werkte het perfect. Ik was weg voordat ik mijn vierde herhaling bereikte en het heeft de neiging om me in minder dan een minuut uit te schakelen.

Goed voor meer dan alleen maar slapen

Dit is goed voor meer dan alleen maar in slaap vallen. Als we gestrest zijn, maakt ons endocriene systeem adrenaline vrij via onze bijnieren.

478

Dit verhoogt uw hartslag en kan ervoor zorgen dat u zich zenuwachtig en onwel voelt. Vaak wordt je ademhaling ook snel en oppervlakkig.

Door deze ademhalingsmethode te gebruiken, gaat u de natuurlijke effecten van adrenaline tegen en wordt uw lichaam gedwongen uw hartslag te vertragen. Het heeft gewoon geen keus! Als je begint, voel je je misschien een beetje ongemakkelijk.

Maar terwijl u ermee doorgaat, voelt u echt uw hartslag langzaam en uw geest helder worden. Het lijkt bijna alsof je een ontspannen middag op een strand doorbrengt. Zo ontspannend. Probeer het vanavond en vertel ons wat je ervan vindt!


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Calorierestrictie is slecht nieuws voor kankercellen: het zorgt ervoor dat ze zichzelf "opeten"
Next Laser vernietigt kankercellen die circuleren in het bloed

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Deze Fruitsoort Behandeld Slapeloosheid en Stimuleert De Functie Van De Hersenen!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Knoflook 100 keer effectiever dan antibiotica

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

middeltjes

Hoe te ontgiften met appelazijn cider vinegar dieet

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat