Moeite met slapen? In slaap vallen in minder dan één minuut elke nacht, dat kan met deze methode

Moeite met slapen? In slaap vallen in minder dan één minuut elke nacht, dat kan met deze methode

Luister naar dit artikel

Lange tijd heb ik het moeilijk gehad om te slapen. Na vele weken van niet in staat zijn om een volledige nacht te slapen, vertelde een vriend van mij me over de “4-7-8” ademhalingstruc.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Deze methode is ontwikkeld door een wellnessbeoefenaar, de Harvard-opgeleide Dr. Andrew Weil, die meditatie, ademhaling en hoe deze kan worden gebruikt om stress tegen te gaan, bestudeert. Het is gemakkelijk om te doen. Je ademt vier seconden lang door je neus, houdt hem zeven seconden vast en ademt zeven seconden lang uit je mond. Mijn vriend legde me uit dat het je hartslag vertraagt en dat het ook chemicaliën in onze hersenen afgeeft die je kalmeren.

In het begin was ik sceptisch, maar ik probeerde het. Uiteindelijk werkte het perfect. Ik was weg voordat ik mijn vierde herhaling bereikte en het heeft de neiging om me in minder dan een minuut uit te schakelen.

Goed voor meer dan alleen maar slapen

Dit is goed voor meer dan alleen maar in slaap vallen. Als we gestrest zijn, maakt ons endocriene systeem adrenaline vrij via onze bijnieren.

478

Dit verhoogt uw hartslag en kan ervoor zorgen dat u zich zenuwachtig en onwel voelt. Vaak wordt je ademhaling ook snel en oppervlakkig.

Door deze ademhalingsmethode te gebruiken, gaat u de natuurlijke effecten van adrenaline tegen en wordt uw lichaam gedwongen uw hartslag te vertragen. Het heeft gewoon geen keus! Als je begint, voel je je misschien een beetje ongemakkelijk.

Maar terwijl u ermee doorgaat, voelt u echt uw hartslag langzaam en uw geest helder worden. Het lijkt bijna alsof je een ontspannen middag op een strand doorbrengt. Zo ontspannend. Probeer het vanavond en vertel ons wat je ervan vindt!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Calorierestrictie is slecht nieuws voor kankercellen: het zorgt ervoor dat ze zichzelf "opeten"
Next Laser vernietigt kankercellen die circuleren in het bloed

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Traditionele remedie voor astma, bronchitis, hoest en longaandoeningen

Luister naar dit artikel Grootmoeders weten het beste als het gaat om zelfgemaakte remedies Lang geleden, bereiden ze al een traditionele remedie voor astma, bronchitis, hoest en Longziekten.. De meest

middeltjes

Senioren die elke dag dit soort sap drinken, hebben een sterker geheugen

Luister naar dit artikel Scherp sap gemaakt van Montmorency-kersen, het meest voorkomende type zure kersen dat in de Verenigde Staten wordt geteeld, wordt al lang gebruikt om verschillende gezondheidsproblemen te

middeltjes

Last van schimmelnagels? Met DIT product kom je er snel vanaf!

Luister naar dit artikel Niets is zo vervelend al schimmelnagels wanneer de open schoenen weer gedragen kunnen worden. En dat is al bijna! Je wilt dan graag je nieuwe open