Het gebruik van 1 eetlepel Appel Azijn voor 60 dagen kan helpen deze gezondheidsproblemen te elimineren (video’s)

Het gebruik van 1 eetlepel Appel Azijn voor 60 dagen kan helpen deze gezondheidsproblemen te elimineren (video’s)

Luister naar dit artikel

Volgens historisch onderzoek werd azijn rond 5000 voor Christus ontdekt toen onbewaakt druivensap wijn en vervolgens azijn werd. Het werd aanvankelijk gebruikt als voedselconserveermiddel, maar de mensen hebben later zijn overvloed aan geneeskrachtige eigenschappen ontdekt.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hippocrates gebruikte het om wonden te genezen, terwijl het in de 18e eeuw werd gebruikt als een natuurlijk middel tegen diabetes, buikpijn, kroep, poison ivy en meer.

Azijn, wat ‘zure wijn’ betekent in het Frans, wordt gemaakt door een lang fermentatieproces van vrijwel elk koolhydraat dat kan worden gefermenteerd, zoals appels, druiven, dadels, kokos, aardappelen en bieten.

Het eindproduct bevat veel bioactieve componenten zoals azijnzuur, galluszuur, catechine, epicatechine en cafeïnezuur en heeft krachtige antioxiderende, antimicrobiële en andere medicinale eigenschappen.

Als de azijn van de hoogste kwaliteit is, ongefilterd en onverwerkt, bevat deze de ‘moeder’, een spinnenwebachtige aminozuurstof op de bodem.

Appel Azijn is zeer veelzijdig en kan op talloze manieren worden gebruikt in het huishouden, in de tuin, voor gezondheidsdoeleinden en nog veel meer.

https://youtu.be/s_lY-qUmfRY

Hier zijn enkele van de gezondheidsvoordelen van appel azijn als je deze elke dag gedurende 2 maanden gebruikt:

– De antibacteriële eigenschappen van appel azijn kalmeren een zere keel.

– De dagelijkse consumptie van een theelepel appel azijn herstelt de hoeveelheid zuur in de maag en voorkomt zure reflux en intestinale spasmen.

– Het heeft anti-glycemische effecten en heeft een positieve invloed op de bloedsuikerspiegel doordat het de volledige vertering van complexe koolhydraten voorkomt, door de maaglediging te versnellen of de opname van glucose te verhogen.

– Appel Azijn behandelt verschillende huidaandoeningen, van insectenbeten tot gifsumak tot zonnebrand.

– De plaatselijke toepassing zal u helpen wratten te elimineren, vanwege de aanwezigheid van azijnzuur.

– Het verbetert de gezondheid van het hart, omdat de polyfenolen die het bevat de oxidatie van LDL remmen en hart- en vaatziekten voorkomen. Studies hebben ook aangetoond dat het de triglyceridespiegels en VLDL-niveaus (de schadelijke vorm van cholesterol) bij dieren verlaagt.

– Appel Azijn is rijk aan kalium, dus het geeft energie aan het lichaam en behandelt vermoeidheid

– Azijn heeft krachtige anti-obesitas effecten door een gevoel van verzadiging te creëren en de totale hoeveelheid verbruikte calorieën te verminderen.

– Het breekt en vermindert slijm in het lichaam, het behandelen van sinuscongestie en het voorkomen van infecties.

Appel Azijn is ook zeer nuttig in de badkamerkast:

– Week een watje in verdunde appel azijn en gebruik het om het gezicht te reinigen en acne te behandelen

– Spoel het haar met een oplossing gemaakt uit een derde kop azijn gemengd met vier kopjes water om de pH-niveaus van de hoofdhuid in evenwicht te brengen en eventuele productresten te verwijderen, of spuit het op de hoofdhuid om roos te behandelen

– Veeg de voeten af met azijn om slechte geuren en bacteriën te verwijderen

– Dep een beetje appel azijn onder de armen om slechte geurtjes en bacteriën te verwijderen

– Reinig uw tanden en elimineer slechte adem, gorgelen met verdunde azijn

Appel Azijn kan op verschillende manieren in het huishouden en rond het huis worden gebruikt, als volgt:

– Het is een krachtig natuurlijk reinigingsmiddel, omdat het krachtige antimicrobiële eigenschappen heeft, dankzij de talrijke antimicrobiële organische zuren, waaronder azijnzuur, citroenzuur, appelzuur, propionzuur, barnsteenzuur, melkzuur, ascorbinezuur en wijnsteenzuur.

– Het zal u helpen alle slechte geurtjes in huis te neutraliseren

– Je kunt thuis een azijn-gebaseerd herbicide maken en het gebruiken om onkruid te vernietigen. Meng gewoon een gallon(ongeveer 3,5 liter) van 10 procent azijn, 1 eetlepel melasse, oranje olie en een theelepel vloeibare zeep of een andere oppervlakte-actieve stof.

– Om groenten en fruit te spoelen en alle bacteriën of pesticiden te verwijderen, probeer dan een oplossing van 10 procent azijn tot 90 procent water, laat ze goed inwerken en spoel ze af

Als het op koken aankomt, kan appel azijn op verschillende creatieve manieren worden gebruikt. Voeg het toe aan sauzen en marinades, smoothies, saladedressings en gebakken goederen. Het is uitstekend in zelfgemaakte bottenbouillon en visgerechten, evenals gekookte groenten.

We raden aan om thuis de volgende appel-azijndrank te proberen, omdat deze suikervrij, zeer verfrissend is en uw immuunsysteem stimuleert, de eetlust onderdrukt en uw bloedsuikerspiegels stabiliseert.

Apple cider azijn drinken – Recept

ingrediënten:

1 eetlepel appel azijn (organisch, ongefilterd, dat de “moeder” bevat)
1 eetlepel biologisch citroensap (niet uit concentraat)
1 1/2 kopjes frisdrank water

Instructies

Het enige wat je hoeft te doen is de ingrediënten in een glas mengen, ijs toevoegen en ervan genieten!

Om het glazuur van de tanden te beschermen, is het raadzaam om een rietje te gebruiken terwijl u het drinkt. Als je in het begin moeite hebt om aan zijn smaak te wennen, kun je er een 1/4 kopje frambozensap aan toevoegen om de smaak te verrijken.

Merk op dat u gedistilleerde witte azijn kunt gebruiken voor het wassen en schoonmaken, maar kies de onverwerkte, organische variëteit, die de “moeder” voor gezondheidsdoeleinden bevat.

Om u te helpen de beste kwaliteit, organische, onbewerkte en ongefilterde ACV te kiezen, zullen we de volgende variëteiten onderscheiden:

Organische appel azijn
Dit betekent dat de appel azijn geen genetisch gemodificeerde organismen en synthetische additieven bevat die eigenlijk meer kwaad dan goed kunnen doen in termen van uw gezondheid.

Rauwe appel azijn
Rauwe appelciderazijn is een onverwarmde en onbewerkte variëteit, die de ‘moeder’ intact heeft bewaard en een cluster van eiwitten, enzymen en nuttige bacteriën bevat die anders tijdens de verwerking worden verwijderd.

Ongefilterde appel azijn
U moet ongefilterde appel azijn kiezen voor de meeste toepassingen van appel azijn, omdat het filtratieproces zowel de moeder als alle sedimenten elimineert en een heldere, amberkleurige azijn achterlaat.

Toch moet u het altijd met mate gebruiken, om lage kaliumspiegels te voorkomen, en uw arts raadplegen voordat u het gaat gebruiken als u geneesmiddelen voor diabetes en hartaandoeningen gebruikt, evenals diuretica en laxeermiddelen.

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Vasten gedurende 72 uur kan het volledige immuunsysteem opnieuw opstarten (video)
Next De geneeskrachtige wonderen van koper herontdekt

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Vijf simpele manieren om stress te verminderen

Luister naar dit artikel Een retraite in het klooster, ingewikkelde yoga-oefeningen of een cursus mindfulness zullen vast je stress verminderen, maar je kunt ook gewoon de afwas doen. Vijf simpele

Natuurlijk

Het belang van voeding bij Fibromyalgie!

Luister naar dit artikel De juiste voeding is erg belangrijk bij Fibromyalgie (FM). Een gezonde voeding ondersteunt de gezondheid in plaats van ze te ondermijnen, zoals bij een ongezonde voeding. De

middeltjes

Behandel en voorkom littekens met deze natuurlijke middelen. Dit is echt geweldig!

Luister naar dit artikel Iedereen heeft waarschijnlijk wel één of twee littekens, als het er niet meer zijn, door het scheren, een valpartij of een verbranding. Sommige gaan na een