Door een Griepprik belandt man in ziekenhuis, niet in staat om te praten, lopen, zien of zelfs ADEMEN

Door een Griepprik belandt man in ziekenhuis, niet in staat om te praten, lopen, zien of zelfs ADEMEN

Luister naar dit artikel

Dit waargebeurde verhaal van een griepprik die een man in het ziekenhuis deed belanden, gaat viraal:


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een man uit Las Vegas verloor zijn gezichtsvermogen, raakte gedeeltelijk verlamd en kon niet ademen zonder hulp sinds hij vorige maand griepprik kreeg.

Shane Morgan en zijn vrouw Monique besloten om griepprikken te halen op 2 november, in de overtuiging dat het hen en jonge familieleden zou helpen beschermen tijdens het drukke vakantieseizoen. Maar waarvan ze dachten dat het een pro-actieve maatregel was, veranderde in pure horror toen Shane het gevoel in zijn armen en benen begon te verliezen.

“Ongeveer 36 uur nadat hij de griepprik had gekregen, begon hij ziek te worden,” legde Monique uit aan KSNV. “Ik had nooit gedacht dat dit ooit zou kunnen gebeuren”, vertelde Shane aan lokale media.

Artsen in het Centennial Hills Hospital hebben Shane gediagnosticeerd met het Guillain-Barré-syndroom, een bekende ongewenste bijwerking die wordt gekenmerkt door de CDC als een “auto-immuunziekte waarbij het eigen immuunsysteem de zenuwen beschadigt, spierzwakte en soms verlamming veroorzaakt.

“Monique beschuldigt de griepprik voor het veroorzaken van de bijwerking, waardoor Shane een beademingsapparaat en een voedingssonde nodig heeft.

“Het is de laatste keer dat iemand in mijn familie er ooit een zal krijgen”, zei ze, eraan toevoegend dat Shane liever de griep “tien tegen één” zou hebben dan deze slopende chaos.

Ondanks de gruwelijke vaccinbeschadiging van Shane, moedigde een gezondheidsfunctionaris in Nevada, geïnterviewd door KSNV, mensen nog steeds aan om de griepprik te halen, en zei dat het Guillain-Barré-syndroom een “zeldzame” aandoening is.

Het syndroom van Guillain-Barré, of GBS, is ook gemeld bij patiënten die het kink-hoest (pertussis) -vaccin, Gardasil (HPV) en M-M-R II-injecties kregen, om er maar een paar te noemen.

Er is een GoFundMe-pagina gemaakt die op zoek is naar donaties om de familie Morgan te helpen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Omdat het kan! Farmaceut maakt effectief kankermedicijn zes keer zo duur!
Next Probeer deze natuurlijke pijnstillers om de pijn te verslaan zonder medicijnen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Italië – vijfde Uitspraak rechtbank: mobiele telefoons veroorzaken kanker

Luister naar dit artikel Op 30 januari 2019 oordeelde een Italiaanse rechtbank in de stad Monza, Italië, dat de Acute Neuroma hersentumor van een medewerker van de luchthaven werd veroorzaakt

Vaccinaties

De WHO waarschuwt voor het toedienen van Moderna-coronavirusvaccin aan zwangere vrouwen

Luister naar dit artikel De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwde dat zwangere vrouwen het Wuhan-coronavirusvaccin van Moderna niet mogen krijgen. Het gaf de waarschuwing uit omdat er onvoldoende gegevens waren waaruit bleek

Nieuws

“Anorexia is narcisme”

Luister naar dit artikel De snelle opkomst van eetstoornissen als anorexia onder tieners is een teken dat er steeds meer narcisme is en dat ze teveel bezig zijn met zichzelf,