“Anorexia is narcisme”

“Anorexia is narcisme”

Luister naar dit artikel

De snelle opkomst van eetstoornissen als anorexia onder tieners is een teken dat er steeds meer narcisme is en dat ze teveel bezig zijn met zichzelf, zegt de Engelse schrijver, TV-persoonlijkheid en beroemdheid barones Joan Bakewell in de Sunday Times.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


“De opkomst van anorexia onder jonge mensen schokt me. Blijkbaar zijn ze veel te veel bezig met mooi zijn, en gezond en dun. Er komt geen anorexia voor op plaatsen waar mensen honger hebben. Er is geen anorexia in de vluchtelingenkampen in Syrie. Ik denk dat anorexia iets te maken heeft met narcisme.”

De opvattingen van Bekende Brit Bakewell heeft haar een stroom verwensingen op twitter en Facebook bezorgd. Patiënten zeggen dat ze ziek zijn, en niet ijdel of bezig met zichzelf.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous ADHD-epidemie leidt tot ‘kindermishandeling’ en ‘intimidatie van ouders': “Stop met het drogeren van onze kinderen”
Next 17 natuurlijke manieren om je vruchtbaarheid een boost te geven en sneller zwanger te worden

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Oncologie verpleegster stopt na 17 jaar om natuurlijke geneeswijzen voor kanker te bevorderen

Luister naar dit artikel Valerie Warwick bracht 17 jaar door,, werkzaam als een oncologie verpleegkundige en heeft onlangs een belangrijke verandering in haar leven gemaakt, stoppen met haar baan, en

Nieuws

FAUCI SPREEKT OVER DE MOGELIJKHEID VAN EEN VERPLICHT COVID VACCIN

Luister naar dit artikel Eerder deze maand zei Dr. Anthony Fauci dat het waarschijnlijk is dat sommige bedrijven en instellingen zullen eisen dat werknemers worden gevaccineerd. Hij zei ook dat

Nieuws

Middeleeuws medicijn smoort ziekenhuisbacterie in de kiem

Luister naar dit artikel Ui, knoflook, wijn en koeienmaag. Deze eenvoudige ingrediënten blijken een probaat middeltje tegen MRSA, de ‘ziekenhuisbacterie’ die bekendstaat als multiresistente lastpak. Britse wetenschappers deden die opmerkelijke