Probeer deze natuurlijke pijnstillers om de pijn te verslaan zonder medicijnen

Probeer deze natuurlijke pijnstillers om de pijn te verslaan zonder medicijnen

Luister naar dit artikel

Chronische pijn kan vaak uw algehele welzijn en kwaliteit van leven hinderen. Deze pijn wordt vaak geassocieerd met artritis, die wordt gekenmerkt door zwelling van de gewrichten. Sommige mensen gebruiken pijnstillers of ontstekingsremmende medicijnen om met de pijn om te gaan, maar deze opties hebben vaak onbedoelde bijwerkingen.
Gelukkig kun je pijn op natuurlijke wijze elimineren zonder enige neveneffecten met deze natuurlijke remedies.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Fysieke activiteit
Oefening is een uitstekende manier om een snelle pijnverlichting te krijgen. Lichamelijke activiteit triggert de afgifte van endorfines in uw lichaam. Endorfines zijn hormonen die dienen als de natuurlijke pijnstillers van je lichaam en ze kunnen zelfs pijnsignalen blokkeren voordat ze door je hersenen worden ontvangen. Oefening leidt ook tot gewichtsverlies. Door overtollig gewicht te verliezen, wordt er minder druk op uw gewrichten uitgeoefend. Dit kan helpen de mobiliteit en gezamenlijke flexibiliteit te verbeteren. Als je niet in staat bent intense oefeningen uit te voeren als gevolg van je lichaamspijn, kun je altijd low-impact oefeningen proberen, zoals wateraerobics, zwemmen of yoga.

Warme en koude therapie
Verlicht pijnlijke gewrichten door ze op te warmen of af te koelen, wat ook maar het beste werkt voor de specifieke situatie. Het toepassen van warmte op de gewrichten verhoogt de bloedstroom in het getroffen gebied. Dit kan worden gedaan met behulp van warmwaterkruiken, warmte kompressen of elektrische verwarmingskussens. Je kunt zelfs lange, warme douches of baden nemen om je hele lichaam in de hitte te laten weken. Als alternatief kunnen koude behandelingen worden gebruikt om zwelling in de gewrichten te verminderen. Gebruik een gel pack verpakt in een handdoek of zelfs een zak bevroren groenten om pijnlijke ontsteking te verlichten.

Acupunctuur
Acupunctuur stimuleert verschillende delen van uw lichaam door ze te prikken met dunne naalden. Door deze specifieke punten te stimuleren, kan acupunctuur pijn en ongemak verlichten en de zelfherstellende processen van het lichaam activeren.

Meditatie
Je kunt meditatie en ontspanningstechnieken gebruiken om je lichaam en geest te kalmeren. Het kan helpen om stress te verminderen, wat ook kan helpen ontsteking en pijn te verlichten. Op zijn minst kan het je helpen om beter met de pijn om te gaan. Je kunt op jezelf mediteren of begeleide meditatie gebruiken door online video’s te volgen of lid te worden van een meditatieklas.

Massages
Er gaat niets boven een therapeutische massage om je beter te voelen. Massages kunnen helpen om je lichaam te genezen door je spieren te ontspannen en de bloedsomloop te stimuleren. Ze kunnen zelfs het bewegingsbereik verbeteren en stijfheid in het lichaam verminderen.

Chocolade
Het eten van een stuk (pure)chocolade kan soms de perfecte manier zijn om je op te pikken als je je niet lekker voelt. Bovendien kan het inhaleren van zoete en aangename geuren je perceptie van pijn helpen verminderen.

Omega-3 vetzuren
Omega-3 vetzuren zijn de gezonde vetten die gunstig kunnen zijn voor artritis. U kunt uw inname van deze vetzuren verhogen door vette vis te eten of door visoliesupplementen te nemen.

Kurkuma
Kurkuma bevat een chemische stof genaamd curcumine, die ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Voeg deze Indiase specerij toe aan uw gerechten om artritispijn te verminderen.

Gezonde relaties
Het hebben van een steungroep of zelfs alleen maar praten over je pijn aan iemand die je vertrouwt, kan maken dat wat je doormaakt een stuk draaglijker wordt. Beheer pijn door contact te maken met andere mensen die zich op dezelfde manier voelen of begrijpen wat je ervaart. Je kunt zelfs tips met elkaar uitwisselen over hoe je het beste kunt omgaan met je pijn.

Goede slaapgewoonten
Als je voldoende slaapt, voelt het lichaam zich elke dag fris en energiek. Het bevordert ook de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam. Probeer een vast schema op te stellen voor het naar bed gaan en wakker worden.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Door een Griepprik belandt man in ziekenhuis, niet in staat om te praten, lopen, zien of zelfs ADEMEN
Next Glyfosaatwaarschuwingen gaan mainstream omdat de gevaarlijke waarheid over dit giftige herbicide niet langer kan worden ontkend

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

De nieuwe Cannabis Capsule is zo krachtig dat het elke pijnstiller kan vervangen!

Luister naar dit artikel Marihuana of cannabis, zoals het treffender wordt genoemd, wordt al eeuwenlang gebruikt als medicijn. Ontelbare aantallen mensen hebben geprofiteerd van het therapeutisch gebruik. De medicinale eigenschappen

Natuurlijk

35 leuke manieren om chiazaden te eten

Luister naar dit artikel Chiazaden zijn klein, maar extreem gezond. Slechts twee eetlepels bevatten 11 gram vezels, 4 gram eiwitten en 137 calorieën (1). Ze zijn een goede bron van

Natuurlijk

Colloïdaal zilver: Een antibioticum dat alleen schadelijke darmbacteriën vernietigt

Luister naar dit artikel Aan het begin van de 20e eeuw bewezen westerse wetenschappers dat zilver een sterk antibioticum was. Menig arts gebruikte colloïdaal zilver tegen infecterende organismen. Het was