Italië – vijfde Uitspraak rechtbank: mobiele telefoons veroorzaken kanker

Italië – vijfde Uitspraak rechtbank: mobiele telefoons veroorzaken kanker

Luister naar dit artikel

Op 30 januari 2019 oordeelde een Italiaanse rechtbank in de stad Monza, Italië, dat de Acute Neuroma hersentumor van een medewerker van de luchthaven werd veroorzaakt door blootstelling aan de straling van een mobiele telefoon die hij meer dan 10 jaar lang voor zijn werk gebruikte. De rechtbank stelde vast dat de tumor hem permanent heeft uitgeschakeld en heeft het als een beroepsziekte bestempeld.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dit is het vierde geval waarin de rechtbanken in Italië hebben vastgesteld dat een hersentumor van het Acoustische Neuroma-type is veroorzaakt door een mobiele telefoon, en het vijfde gerecht om een dergelijke uitspraak te doen, zoals in het eerste geval de beslissing van het gerecht werd aangevochten en later werd bevestigd door het Italiaanse Hoge Gerechtshof.

Het belang van de beslissing is niet alleen dat het een ander besluit van het Italiaanse gerechtshof is dat het verband legt tussen hersentumoren en blootstelling aan radiofrequentie / microgolfstraling die wordt uitgezonden door mobiele telefoons, maar ook door te erkennen dat als de blootstelling aan elektromagnetische straling (EMR ) noodzakelijk was voor het doel van het werk, de Acoustic Neuroma-tumor als een beroepsziekte kan worden beschouwd.

Acoustic Neuroma, ook bekend als Vestibular Schwannoma, is een tumor die zich ontwikkelt op de hoofdzenuw die van het binnenoor naar de hersenen leidt. Deze zenuw beïnvloedt balans en gehoor, en druk van een akoestisch neuroom kan gehoorverlies, oorsuizen en onvastheid veroorzaken. Af en toe kan het de werking van de hersenen verstoren. Het is een schwannoma-type kanker, wat betekent dat het zich ontwikkelt op de Schwann-cellen die de zenuw bedekken.

Het is belangrijk om te vermelden dat in de studie van het National Toxicology Program van de federale overheid van de Verenigde Staten, de tumoren die worden veroorzaakt door blootstelling aan straling van mobiele telefoons, kanker van het schwannoma-type zijn.

HIER vindt u de volledige de beslissing van de rechtbank. (PDF)

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Effecten van THC op Alzheimer-eiwitten
Next Vergroot uw hersenkracht met een van de krachtigste flavonoïden ter wereld

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Na het lezen van dit artikel koop je geen geurkaarsen of luchtverfrissers meer

Luister naar dit artikel In de herfst en winter halen veel mensen geurkaarsen in huis. Het blijkt nu dat je ze maar beter weg kunt gooien. Het tijdschrift Woman’s Day

Overig

10 giftige chemicaliën om te vermijden in producten voor persoonlijke verzorging

Luister naar dit artikel Kiezen voor lokaal geproduceerd, volledig voedsel is een cruciale stap in het zorgen voor uw persoonlijke gezondheid. Maar zorgen maken over welk voedsel je in de

Nieuws

“Anorexia is narcisme”

Luister naar dit artikel De snelle opkomst van eetstoornissen als anorexia onder tieners is een teken dat er steeds meer narcisme is en dat ze teveel bezig zijn met zichzelf,