Je kinderen niet laten vaccineren? Dan krijg je minder kinderbijslag!

Je kinderen niet laten vaccineren? Dan krijg je minder kinderbijslag!

Luister naar dit artikel

Althans, dat is het geval als het aan Ruud Coolen-Van Brakel, voorzitter van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) ligt.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Terwijl Staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid afgelopen juli nog liet weten

“Een vaccinatieplicht in strijd is met grondrechten, zoals vrijheid van godsdienst en de onaantastbaarheid van het lichaam.”

Heeft Ruud Coolen-Van Brakel geen boodschap aan rechten en regulering en stelde bij EenVandaag  dat ouders die weigeren om hun kind te laten inenten, moeten worden gekort op de kinderbijslag.

Coolen-Van Brakel pleit net als BOinK, de belangenvereniging voor ouders in de kinderopvang, voor een boetesysteem om tegenwicht te bieden aan de “indianenverhalen over hoe gevaarlijk vaccineren zou zijn voor kinderen”.

Met andere woorden, in een tijd waar meer en meer aan het licht komt dat vaccinaties autisme veroorzaken, HPV vaccinaties duizenden meisjes de ellende hebben ingestort en de griepprik bewezen nutteloos is en zelfs artsen en medisch personeel weigeren deze te nemen, pleit dit slappe excuus voor een mens om middels dwang en repressie ouders te dwingen deze ramp cocktails te nemen als een spelletje medisch Russisch Roulette.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Wanneer artsen het echte verhaal over hersendood zouden vertellen, zou geen mens meer orgaandonor willen zijn
Next Voor de sceptici - Kanker geen big business? Dan moet je dit echt even lezen!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

De WHO wil COVID-19-vaccins op miljarden mensen loslaten als onderdeel van het Accelerator-programma

Luister naar dit artikel We weten allemaal dat de vaccinindustrie het moeilijk vindt om een goede kans om winst te maken af te wijzen, en een coronavirus pandemie die honderdduizenden mensen over

Vaccinaties

GIFTIGE KOEIEN: Big Meat injecteert vee, wat de weg vrijmaakt voor enorme winsten van Big Pharma

Luister naar dit artikel Als het dwingen van miljoenen hardwerkende burgers om de COVID-19-prik te nemen om in dienst te blijven geen teken is van de naderende apocalyps, is dit

Nieuws

Coronavirus CONTROVERSIE: Britse regering zal opzettelijk vrijwilligers infecteren met SARS-CoV-2

Luister naar dit artikel Hoeveel zou men u moeten betalen om doelbewust te worden blootgesteld aan het slecht begrepen coronavirus en vervolgens in quarantaine te worden geplaatst terwijl wetenschappers u