Coronavirus CONTROVERSIE: Britse regering zal opzettelijk vrijwilligers infecteren met SARS-CoV-2

Coronavirus CONTROVERSIE: Britse regering zal opzettelijk vrijwilligers infecteren met SARS-CoV-2

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Hoeveel zou men u moeten betalen om doelbewust te worden blootgesteld aan het slecht begrepen coronavirus en vervolgens in quarantaine te worden geplaatst terwijl wetenschappers u bestuderen – allemaal in de naam van het creëren van een nieuw vaccin ertegen?

Blijkbaar zouden veel mensen in Groot-Brittannië helemaal niet betaald hoeven te worden. De Britse regering heeft onlangs een controversiële klinische proef aangekondigd waarbij de opzettelijke infectie door SARS-CoV-2 onder vrijwillige deelnemers wordt betrokken.

Nieuwe Britse proef met kritiek: vrijwilligers worden gevaccineerd, doelbewust geïnfecteerd met het nieuwe coronavirus

Op 20 oktober kondigde de Britse regering aan dat ze de allereerste COVID-19-vaccinproef financiert die opzettelijk deelnemers aan de studie zal infecteren met het virus dat de pandemische ziekte veroorzaakt. Ook al waren veel van deze proeven een ramp.

Deze controversiële onderzoeksopzet staat bekend als een “challenge trial” en is in het verleden gebruikt om andere infectieziekten te onderzoeken, waaronder influenza, malaria, tyfus, knokkelkoorts en cholera.

De bedoeling van zo’n onderzoek is overduidelijk: “ Proeven bij menselijke uitdaging stellen deelnemers opzettelijk bloot aan infectie, om ziekten te bestuderen en vaccins of behandelingen te testen ”, zegt 1Day Sooner, een belangenbehartigingsgroep die momenteel vrijwilligers rekruteert en geld inzamelt voor een snelle vaccinontwikkeling. ”

Snel? Zeker. Voorstanders van challenge-onderzoeken beweren dat ze veel sneller kunnen worden voltooid dan standaard klinische onderzoeken. Maar zijn ze wel veilig? Het is een nogal aanmatigende bewering die veel kritiek heeft gekregen.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

In een artikel van maart 2020, gepubliceerd in het Journal of Infectious Diseases – dat uiteindelijk de challenge-onderzoeken ondersteunt – wordt erkend dat dergelijke onderzoeken kunnen leiden tot ernstige complicaties voor deelnemers, waaronder “ernstige ziekte en mogelijk zelfs de dood”.

Maar zij en andere aanhangers van uitdagende onderzoeken beweren dat het werven van gezonde jonge volwassenen met een laag risico op ernstige COVID-19-ziekte – samen met het bieden van ‘frequente monitoring’ en ‘de best beschikbare zorg’ waar nodig – deze risico’s kan verminderen en uiteindelijk ‘de wereldwijde last van coronavirusgerelateerde mortaliteit en morbiditeit zou kunnen verminderen. ”

Laten we natuurlijk niet vergeten hoe de reguliere media absoluut geen tijd hebben verspild met het onder de aandacht brengen van verhalen van jonge ‘laag-risico’-mensen die ernstig of dodelijk ziek zijn geworden door hun COVID-19-infectie. Als er enig bewijs is dat de media tijdens deze pandemie angst zaaien, dan is dit het wel.

Topje van de ijsberg? Hoe deze allereerste COVID-19-challenge-proef de weg kan banen voor toekomstig vaccinonderzoek

Het is nog niet duidelijk hoe de U.K. challenge-proef zal verlopen. Zoals opgemerkt in een artikel van 20 oktober van Nature, zal de proef worden uitgevoerd door een commerciële onderzoeksorganisatie genaamd Open Orphan (samen met dochteronderneming hVIVO).

Bij het onderzoek zijn waarschijnlijk tussen de 30 en 50 vrijwilligers tussen de 18 en 30 jaar betrokken en het zal plaatsvinden in een isolatie-eenheid op hoog niveau van het Royal Free Hospital in Noord-Londen. Sommigen beweren dat studievrijwilligers betaald worden terwijl ze in quarantaine zijn.

Uit het Nature-artikel:

“Het is waarschijnlijk dat een klein aantal deelnemers een zeer lage dosis van een SARS-CoV-2‘ challenge-stam ’zal krijgen die is afgeleid van een momenteel circulerend virus en onder stringente omstandigheden is gekweekt.”

“Als geen of weinig deelnemers besmet raken”, vervolgt het artikel, “zullen onderzoekers toestemming vragen aan een onafhankelijke veiligheidsraad om deelnemers bloot te stellen aan hogere doses. Dit proces zal worden herhaald totdat onderzoekers een dosis hebben gevonden die de meeste blootgestelde personen infecteert. ”

Op dit punt kan Open Orphan aanvullende challenge-onderzoeken aanvragen om meer mensen te infecteren en potentiële COVID-19-vaccins snel te beoordelen.

Wat er ook gebeurt, het lijdt geen twijfel dat we een interessante en onzekere toekomst tegemoet gaan in de wereld van vaccinonderzoek.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Slowakije wil alle 5 miljoen burgers testen - Een nieuwe aanpak voor de bestrijding van COVID-19
Next COVID-19 sterftecijfer "veel lager" dan eerdere schattingen, SCHOKKENDE opname in nieuwe studie

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

LONG READ: Datalek onthult verontrustende feiten over instabiliteit van mRNA-vaccins en mogelijke gevaren

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Suiker activeert dezelfde neuroroutes als nicotine, aldus studie

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

De WHO kondigt aan dat de eerste vaccinproef voor Covid-19 is begonnen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat