De WHO wil COVID-19-vaccins op miljarden mensen loslaten als onderdeel van het Accelerator-programma

De WHO wil COVID-19-vaccins op miljarden mensen loslaten als onderdeel van het Accelerator-programma

Luister naar dit artikel

We weten allemaal dat de vaccinindustrie het moeilijk vindt om een goede kans om winst te maken af te wijzen, en een coronavirus pandemie die honderdduizenden mensen over de hele wereld doodt, is misschien wel een van hun beste kansen tot nu toe om groot geld binnen te harken met hulp van machtige bondgenoten zoals de Wereldgezondheidsorganisatie.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De WHO gebruikt al angsttactieken om de productie van vaccins voor COVID-19 te promoten en zegt dat “niemand veilig is totdat iedereen veilig is”. Dit bericht kwam in een document waarin hun toegang tot COVID-19 Tools (ACT) Accelerator werd uitgelegd. Het programma werd voor het eerst gelanceerd in april tijdens een evenement dat mede georganiseerd werd door – verrassing, verrassing – The Bill and Melinda Gates Foundation.

Het programma heeft tot doel de ontwikkeling en distributie van vaccins en behandelingen voor het virus te ondersteunen en het einde van de pandemie te versnellen. De kosten van het ACT Accelerator-programma zullen naar verwachting meer dan 18 miljard dollar bedragen, en het doel is om eind volgend jaar meer dan 2 miljard vaccins te distribueren.

Het is ook interessant om op te merken dat de Wereldgezondheidsorganisatie terughoudend is om te zeggen dat maskers nodig zijn, met verklaringen als: “Er is momenteel geen bewijs dat het dragen van een masker (van medische of andere aard) door gezonde personen in de bredere gemeenschapsomgeving , inclusief universele maskering van de gemeenschap, kan voorkomen dat ze worden geïnfecteerd met respiratoire virussen, waaronder COVID-19. ”

Dat is erg handig, want het betekent dat mensen misschien denken dat ze naast vaccins weinig goede manieren hebben om zichzelf te beschermen – laat staan dat veel van de huidige vaccins niet de beste staat van dienst hebben als het gaat om werkzaamheid en veiligheid.

Slechts de helft van de Amerikanen is bereid om een COVID-19-vaccin te nemen

De WHO staat mogelijk voor een zware strijd als het gaat om het vinden van gewillige deelnemers voor wat neerkomt op een grootschalige vaccinpilottest, waarbij uit onderzoeken blijkt dat slechts de helft van de Amerikanen van plan is een COVID-19-vaccin te nemen; nog eens 25 procent twijfelt over de kwestie.

Sommige van de gemeenschappen die het grootste risico lopen door het virus, zoals Afro-Amerikanen, zijn over het algemeen het meest sceptisch. Terwijl zwarte mensen verantwoordelijk zijn voor ongeveer een kwart van alle COVID-19-sterfgevallen in de VS, zei 40 procent dat ze geen vaccin zouden nemen in een peiling die midden mei werd gehouden.

De CDC is druk bezig geweest met een plan waarvan zij hopen dat het het “vaccinvertrouwen” zal vergroten, zodat mensen meer welkom zullen zijn tegen het idee wanneer een vaccin klaar is. Een grote hindernis waarmee ze worden geconfronteerd, is het feit dat een dergelijk nieuw vaccin een veiligheidsrecord op lange termijn zou missen.

Vaccincriticus Del Bigtree noemde dit een van ‘de gevaarlijkste vaccins ooit geprobeerd’ voor een virus dat voor de meeste mensen geen erg groot risico vormt.

Zelfs sommige senatoren hebben hun bezorgdheid geuit over de vraag of de regering voldoende doet om ervoor te zorgen dat de vaccins die met federale steun worden ontwikkeld, betaalbaar worden gemaakt. Veel wetgevers zijn maar al te bekend met hoe het spel werkt, waarbij Big Pharma zijn zeer diepe zakken gebruikt om invloed in Washington te kopen en de winst te beschermen.

Natuurlijke preventie is een stuk veiliger

Er wordt veel gepraat over vaccins en welke medicijnen al dan niet tegen het virus werken, maar je hebt misschien gemerkt dat het onderwerp van het behouden van je immuniteit zodat je kunt voorkomen dat je ziek wordt in de eerste plaats niet veel aandacht krijgt.

Dat komt waarschijnlijk omdat er veel minder winst is bij het promoten van het eten van een gezond dieet dat rijk is aan vitamine C, zink en antioxidanten; voldoende zonneschijn krijgen, sporten en slapen; en omgaan met stress. Het is niet te zeggen hoeveel gevallen van COVID-19 kunnen worden vermeden door ervoor te zorgen dat uw immuunsysteem sterk en gezond is.

Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Déjà vu: GSK verwerkt zijn problematische adjuvans in COVID-19-vaccins
Next Studies onderzoeken het potentieel van natuurlijke remedies voor de behandeling van coronavirus

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Spike-eiwitten in COVID-prikken veroorzaken orgaanschade, beweert patholoog

Luister naar dit artikel Van COVID-19, de ziekte die verband houdt met het pandemische virus genaamd SARS-CoV-2, is aangetoond dat het bij sommige personen orgaanschade veroorzaakt. Gelukkig zal de meerderheid

Vaccinaties

Officiële overheidsgegevens uit Duitsland suggereren dat volledig gevaccineerde mensen aids zullen krijgen

Luister naar dit artikel Tegen het einde van de maand zullen de meeste mensen die “volledig gevaccineerd” zijn, een volledig door injectie geïnduceerd verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS) door corona virus (Covid-19)

Vaccinaties

Kinderen sterven in een alarmerend tempo na een COVID-injectie, bevestigen Britse gegevens

Luister naar dit artikel Het is bekend dat het zich ontwikkelende immuunsysteem van kinderen hen in gevaar brengt voor mogelijk dodelijke ziekten. Vandaar de vermeende reden voor shots. Steun Health