Maak je eigen Cannabis Zalf

Maak je eigen Cannabis Zalf

Luister naar dit artikel

Cannabis crème is een prachtige moisturizer en therapeutische zalf. Leer in dit artikel hoe het zelf te maken!


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Verschillende studies tonen aan dat cannabinoïden belangrijke antibacteriële, anti-inflammatoire en analgetische eigenschappen bezitten die diverse ziektes en kwalen kunnen verlichten. Het kan zeer moeilijk zijn om een crème te vinden die cannabinoïde bevat in zijn samenstelling. Maak daarom je eigen zalf thuis en bespaar tijd en geld!

Voordelen

Anti-inflammatoire: wetenschappelijke studies tonen aan dat THC en CBD anti-inflammatoire eigenschappen hebben die kunnen helpen bij de behandeling van sommige huidziekten.

Antibacteriëel: Cannabinoid zuren D9-THC, CBD, CBN, CBC, en CBG hebben belangrijke anti-schimmel en antibiotische eigenschappen.

Psoriasis: D9-THCA, CBD en CBN remmen alle de keratinocyten hyper-proliferatie, dat voor een deel deze ontstekingsziekte veroorzaakt.

Marihuana Zalf

Hoewel er vele manieren zijn om deze crème te maken, is hier een eenvoudige, economische methode. Omdat CBD vele economische eigenschappen heeft, stellen we voor een stam te gebruiken die rijk is aan CBD.

ingrediënten

1 kop cannabis (ong. 10 gram)

1 kopje kokosolie

30 g bijenwas

Essentiële olie van lavendel (elke olie met aromatische eigenschappen zal werken, maar lavendel is mijn favoriet)

benodigdheden

Ovenschaal
Pot
Spatel
Gaas

Instructies

Het eerste wat je moet doen is de cannabis decarboxyleren. Decarboxylering is het proces waarbij D9-THCA wordt d (THC. Om dit te doen, verwarm de oven voor op 120 graden Celsius en plaats de toppen erin, en laten zitten voor 20 minuten.

Terwijl je wiet in de oven staat, giet kokosolie in een pan en breng het aan de kook.

Na 10 minuten, zodra uw cannabis klaar is, neem het uit de oven en voeg ze toe aan de pot met de kokosolie. Gebruik een spatel om het allemaal door elkaar te mengen en laat het koken op een laag vuur gedurende 20 minuten. Haal het mengsel van het vuur en zeef het met gaas. Dit zal de houtachtige delen van je cannabis uit de zalf houden.

Giet het eindresultaat in een glazen pot.

Voeg 1 deel bijenwas toe per 5 delen cannabis olie. Verwarm het allemaal samen in de pan, terwijl je het mengt met een spatel.

Haal van het vuur, voeg de essentiële olie van lavendel toe, en giet het in een container.

Geniet van uw zelfgemaakte cannabis creme en zie het uw huid kalmeert en huidproblemen verlicht of zelfs geneest!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Overheid erkent dat Kanker Goede Doelen oplichting zijn, gerund door 1 familie!
Next Beschermt sauna tegen dementie?

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Groene bewakers: Broccoli en boerenkool ontketenen griepbestrijdende kracht

Luister naar dit artikel De jaarlijkse broccoliconsumptie van de gemiddelde persoon in de Verenigde Staten bedraagt nauwelijks 5,2 pond. Ondanks dat het boordevol vitamines zit, stuit broccoli vaak op weerstand

Natuurlijk

“Waar ik de meeste moeite mee heb, is E621. Dat is een smaakversterker die voor veel fysieke klachten zorgt”

Luister naar dit artikel Op haar foodblog Eet Het Beter deelt natuurvoedingsdeskundige Annemieke Statz gezonde recepten. Tussen gezondheid en voeding is namelijk een verband, zegt ze. Sinds enkele jaren houdt

Natuurlijk

Nooit meer pukkels of een verstopte neus! Je wordt er ook nog eens slank van

Luister naar dit artikel Als je je dag begint met koffie of thee zal je deze gewoonte misschien snel willen veranderen. In plaats daarvan grijp je beter naar zure, maar