Overheid erkent dat Kanker Goede Doelen oplichting zijn, gerund door 1 familie!

Overheid erkent dat Kanker Goede Doelen oplichting zijn, gerund door 1 familie!

Luister naar dit artikel

Zoals we allemaal weten zijn er vele goede doelen die het onderzoek naar kanker steunen. Ze variëren van staat tot staat, van stad tot stad, en van land tot land. Echter, bij recente gebeurtenissen is er iets alarmerend ontdekt. Terwijl mensen sterven, is er iemand die met behulp van hun pijn en verdriet zich verrijkt aan de winst. De Amerikaanse regering heeft van vier kanker liefdadigheidsinstellingen gezegd dat ze worden gerund door dezelfde familie en donaties ontvingen van $ 187.000.000 tussen 2008 en 2012 die zijn weggesluisd.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De Federal Trade Commission en de procureurs-generaal voor elk van de 50 staten hebben gezegd dat niets van het geld dat de goede doelen bijeen brachten ging naar het helpen van patiënten met kanker en in plaats daarvan profiteerden zij die de goede doelen beheerden.

De regering zegt dat de goede doelen, beweerden dat ze directe steun gaven aan kankerpatiënten, borstkankerpatiënten en kinderen met kanker.

“Dat waren leugens”, zegt de aanklacht van de regering.

Jessica Rich, hoofd van het FTC Bureau van Consumentenbescherming, zegt dat in alle gevallen, de goede doelen ongeveer 97% van de donaties die ze ontvingen, hetzij aan particuliere fondsenwervers of aan zichzelf toekenden. Slechts 3%, werd besteed om de werkelijke kankerpatiënten te helpen.

Volgens de aanklacht, werden fondsen gedoneerd om patiënten met kanker te helpen in plaats daarvan voor persoonlijk gebruik, op vaak uitbundige wijze aangewend.
“Geschonken fondsen werden gebruikt om te betalen voor auto’s, persoonlijke consumptiegoederen, collegegeld, lidmaatschap van fitnessclubs, Jet Ski uitjes, dating website abonnementen, luxe cruises, en kaartjes voor concerten en professionele sportevenementen,” aldus de klacht.

“Het meeste van wat we aan het doen zijn is een zaken aanhangig maken tegen fraude,” zegt Rich. “En dit is zo ongeveer zo slecht als het maar kan: geld wegnemen van kanker slachtoffers.

Er was ook wat de FTC noemt “ongebreidelde nepotisme ‘in het spel bij alle van de goede doelen. Bijvoorbeeld, bij de Breast Cancer Society, huurde James Reynolds Jr. zijn vrouw Kristina Hixson in, als zijn public relations manager. De aanklacht stelt dat hij ook Hixson’s twee zussen inhuurde, haar zoon door een vorig huwelijk, haar moeder en haar stief-neef. Volgens de klacht was Hixson’s moeder een cateraar geweest. Bij de Breast Cancer Society, werd zij ingehuurd om subsidieaanvragen te schrijven

Bovendien, op hun belastingaangiften, beweerde elk goed doel miljoenen dollars aan geschonken goederen verscheept te hebben naar buitenlandse locaties ten behoeve van kankerpatiënten. De klacht zegt dat de goede doelen nooit de betrokken goederen bezaten en eenvoudigweg een particulier bedrijf in South Carolina inhuurden om de goederen, de zogenaamde geschenken in natura te verzenden. CNN ging naar Guatemala in het begin van 2014 om iedereen die die giften heeft ontvangen te onderzoeken en kon geen bewijs vinden dat ze zelfs maar bestonden.

Door de klacht zeggen twee van de doelen dat ze hun deuren sluiten. Zowel de Breast Cancer Society en het Children’s Cancer Fund van Amerika worden opgelost, aldus de klacht. James Reynolds Jr. geconfronteerd met een uitspraak van meer dan $ 60.000.000 aan boetes en Rose Perkins, die het Children’s Cancer Fund of America runt, wordt geconfronteerd met een arrest van ongeveer $ 30 miljoen.

De FTC’s Jessica Rich, zei echter dat er weinig activa over zijn. Overheid toezichthouders kunnen als ze geluk hebben $ 1.000.000 terug halen, zei ze tegen CNN

James Reynolds Sr, zal de aanklacht betwisten, zegt de overheid. CNN is nog niet in staat geweest om advocaten voor Reynolds Sr., zijn zoon of Perkins voor commentaar te bereiken.

https://youtu.be/Ui83aN6usnc

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Hij is 45 jaar oud en hij elimineerde zijn knie en gewrichtspijn In slechts 1 dag zonder Geneesmiddelen, Alleen met dit!
Next Maak je eigen Cannabis Zalf

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Maak kennis met de hoogleraar die zegt dat medicijnen dodelijk zijn

Luister naar dit artikel De farmaceutische industrie liegt, bedriegt, fraudeert, manipuleert en doet aan omkoping. De beschuldigingen van Peter Gøtzsche aan het adres van Big Pharma in zijn pas vertaalde

Overig

Ik wist niet dat ijskoud water drinken DIT effect op je lichaam kan hebben.

Luister naar dit artikel Op een zomerse dag gaat er niets boven een ijskoud glas water. Niet alleen is het verfrissend, het draagt er ook nog eens bij bij dat

Overig

Welke kleur heeft jouw ontlasting? DIT zegt de kleur van je ontlasting over je gezondheid!

Luister naar dit artikel Een gezonde ontlasting heeft een lichtbruine kleur, een beetje pindakaasachtig. Maar soms heeft de poep een afwijkende kleur. Dit kan door de voeding komen, of te