EINDELIJK! De Beste Natuurlijke Remedie Voor Herpes Is Gevonden!

EINDELIJK! De Beste Natuurlijke Remedie Voor Herpes Is Gevonden!

Luister naar dit artikel

Herpes kan pijnlijk zijn om over te praten, om maar te zwijgen over hoe ongemakkelijk en pijnlijk het letterlijk is.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Soms helpen voorgeschreven medicijnen helemaal niet, maar deze natuurlijke remedie voor herpes helpt ons lichaam om te vechten tegen het virus.

Herpes is een infectie veroorzaakt door het herpes simplex virus en wordt geschat aanwezig te zijn in 50 tot 80 procent van de volwassen bevolking.

Volgens recent onderzoek, kan veenbessen en cranberry sap helpen om infecties te met het herpes virus te bestrijden. Deze bes voorkomt infecties aan de urinewegen door het verminderen van bepaalde Escherichia coli bacteriën die zich aan de urinewegen hechten.

Ook onderdrukt het significant herpes Type 2 door het voorkomen dat het virus zich kan hechten aan de wanden.

Meer natuurlijke odersteuning i de strijd tegen herpes

– Broccoli is rijk aan vitamine C, wat helpt het immuunsysteem te versterken en bestrijdt hart-en vaatziekten en andere ernstige aandoeningen. Daarom kan broccoli ook het herpes simplex virus en de voortplanting ervan remmen.

Veel holistische behandelingen hebben aangetoond dat van nature voorkomende planten en voedingsmiddelen effectief zijn om herpes uitbraken onder controle te houden:

– Topischel honing applicatie

– Prunella Vulgaris kruid

– Tea Tree olie

– Citroenbalsem

– Aloë Vera

– Eucalyptus

– Rode mariene algen

Andere natuurlijke behandelingen voor herpes zijn diegenen die rijk zijn aan vitamine B, C, en E, en lysine, een aminozuur. Vis, fruit, groenten en volkoren complexe koolhydraten zijn allemaal grote bronnen hiervoor.

Goede bronnen van lysine kan worden verkregen uit: yoghurt, Zwitserse kaas en andere zuivelproducten, wei, papaya en bieten. Bepaalde voedingsstoffen en vitaminen zoals beta-caroteen, vitamine C en E en zink kunnen helpen bij het voorkomen van herpes uitbraken.

Probeer om geraffineerde suikers, cafeïne, alcohol, en overmatige blootstelling aan de zon te vermijden. Al deze hebben de mogelijkheid om energie-opbouw af te breken wat de immuniteit en het vermogen infecties af te weren kunnen compromitteren en afbreken.

Stress is tevens een belangrijke oorzaak voor herpes uitbraken, dus doe wat mogelijk is om stress te minimaliseren in je leven. Zorg voor voldoende slaap, neem de tijd om te ontspannen, en zorg voor veel frisse lucht en lichaamsbeweging.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Deze Japanse Gezichtsmassage Zal Je Er 10 jaar jonger Laten Uitzien In 2 weken!
Next Het eten van fruit op een lege maag

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Een recept dat u zich kunt veroorloven: elke dag 30 minuten lopen kan uw bloeddruk net zo veel verminderen als een pil

Luister naar dit artikel Zelfs de geringste aanraking met hoge bloeddruk kan genoeg zijn om veel mensen bang te maken om bloeddrukmedicatie te nemen. Een hoge bloeddruk kan immers leiden

Nieuws

Fascinerende VICE docu over medicinale cannabis in Nederland

Luister naar dit artikel Sinds vandaag online te bekijken: ‘Mediwiet: medicinale cannabis in Nederland‘, een uitstekende documentaire van VICE verslaggevers Thijs Roes en Gwen Pol.  Steun Health Bytes: alleen via uw

Natuurlijk

3 essentiële oliën die antischimmel, antibacterieel en antiviraal zijn

Luister naar dit artikel Er zijn veel essentiële oliën die zulke krachtige plantaardige bestanddelen bevatten dat ze een drievoudige bedreiging vormen voor pathogenen die op de loer liggen in uw