Deze Japanse Gezichtsmassage Zal Je Er 10 jaar jonger Laten Uitzien In 2 weken!

Deze Japanse Gezichtsmassage Zal Je Er 10 jaar jonger Laten Uitzien In 2 weken!

Luister naar dit artikel

Veel mensen willen er graag jonger uitzien of willen zelfs het proces van veroudering geheel tegenhouden. Om die reden wordt de markt wordt overspoeld met tal van anti-aging crèmes en moisturizers die vol zitten met harde en kankerverwekkende chemicaliën.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Er zijn mensen die proberen de vergrijzing te trotseren zonder bijwerkingen, dus proberen ze natuurlijke methoden. Een dergelijke methode is de Tanaka Massage uitgevonden door een 65-jarige Japanse vrouw genaamd Ykoko Tanaka. Deze behandeling vereist slechts twee handen en kokosnoot, olijf- of amandelolie om de huid te hydrateren.

Hoe werkt het?
Dit werkt door het bevorderen van een goede lymfedrainage. De bewegingen werken om de huid contouren en elimineren slappe huid, rimpels en verzakkingen. Het kost je slechts 5 minuten van je tijd, waardoor je het gemakkelijk kunt inpassen het in je dagelijkse routines. Je kunt het zelfs doen op kantoor, terwijl je een paar minuten neemt om te ontstressen.

Bekijk de video’s voor de details en instructies:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Eet deze groente elke dag en uw zicht keert terug - Elimineer Lever Vet en Verlicht uw Verstopte Darmen!
Next EINDELIJK! De Beste Natuurlijke Remedie Voor Herpes Is Gevonden!

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

middeltjes

Kamille helpt tegen slapeloosheid, angstgevoelens en depressie

Luister naar dit artikel Angstgevoelens en slapeloosheid gaan soms hand in hand en worden vaak geassocieerd met depressie. De aandoeningen hebben een serieuze invloed op het leven van mensen. Ongeveer

middeltjes

Kruiden om je gezichtsvermogen te verbeteren

Luister naar dit artikel Je zicht verbeteren Natuurlijke ondersteuning voor je ogen is te vinden in een aantal specifieke kruiden. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen

middeltjes

Deze 7 kruiden helpen in de strijd tegen kanker

Luister naar dit artikel Huidige kankerbehandelingen hebben vaak nare bijwerkingen zoals misselijkheid en pijnlijke mondzweren. Er zijn echter ook natuurlijke middelen die helpen in de strijd tegen kanker. Kamille Dit